Боби, така и не се научи да четеш да му се невиди, преди да пишеш. Аз нямам проблем с това кой за кого е гласувал. Имам проблем с това, че политическата партия, която управлява, подмени моя вот, както и вота на още хиляди българи. Имам проблем с това, че в момента за властта е по-важно да прибере свободните капитали, да укрие информацията за престъпленията си по служба и да си изчисти ръцете, за да се появи на бял кон пак. Не ми харесва и смятам, че всеки един от нас трябва да протестира точно заради това. Заради опитите да се укрият престъпленията - точно това представляваше избора на Пеевски и заради това скочиха хората. Престъпление е и тегленето на кредити безразборно, защото мила ми Боби, няма да ги платиш ти, а ще ги плати моята майка, моя баща, ще ги плати брат ми, жена му, децата му и внуците му. А ти ще си клатиш краката зад океана и ще викаш - не сте прави, щото на мен не ми харесва така. Когато отидеш до урната, пуснеш гласа си и те прецакат и ти го подменят, тогава имаш право да ми казваш аз как да си изявя политическите пристрастия, до тогава звучиш само като форумна балалайка.
Джам, моля ти се, ти си разумен човек - митинги и манифестации по време на футболно дерби и сие, защо се правят? Това не е ли насаждане на омраза? Тях защо не ги опишеш така красиво? Това насъскване на полицаи срещу мирни граждани какво е? Не е ли ксенофобско и насаждащо омраза? Или ограждането на парламента? Къде по света си видяла такова нещо? Дай да погледнем и двете страни. А Кремена е само един човек, като всеки от нас...