0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните No. 91
« Отговор #920 -: Юли 11, 2014, 07:28:48 am »
Добро утро
Относно кошарите с каката имах ме дървена и сгъваема.Сега като му дойде времето мислим да вземем само сгъваема.
За чувалчетата съм за с две ръце.Каката изкара с тях до две годишна възраст и чак след това ползвахме олекотените завивки.Обиколниците ги използвах само за дървената кошара ,за да не се заклещва и удря в решетките.

« Отговор #921 -: Юли 11, 2014, 09:52:31 am »
Аз с първото се ориентирах към сгъваемите кошара-легло.Беше ни удобна докато не започна сам да се изправя,започна да си оплита крачетата в предпазната мрежа.Даже от лакомия се опитваше да я дъвче и накрая го сменихме с дървено.Но не съм ползвала обиколници и чувалче,завибах го с олекотено.
*
« Отговор #922 -: Юли 11, 2014, 10:12:50 am »
Момичета,златни сте :bighug: :youwoman:

Много сте полезни наистина :D.Имате и опит ,а на мене ми е за първи път ........и въпроси колкото щеш :lol:

Алексче,Dragony,разсмяхте ме доста с тези чувалчета и малките дечица в тях си ги представих какви са сладки :lol:

Във Варна нямаме ИКЕА ,но се надявам живот и здраве да имаме много време в София,а и сили да видя това онова.Такова уоволствие е пазаруването за малките бебешоци :PТо нека си стоят дълго в корема пък и online не е лошо :lol: :wink:
« Отговор #923 -: Юли 11, 2014, 10:21:44 am »
Михи само внимавай с мъжо и чорапките  :lol:
За първото като пазарувахме се прибрахме с 20 чифта чорапки,а аз 3 часа слушах "Олеееее,колко са сладки тези,виж тези с меченцата,да вземем и тези със звездичките,олеее,колко сладко синьо,дай да вземем зеленото...".Ужас беше,така че дръж здраво кайшката  :D
*
« Отговор #924 -: Юли 11, 2014, 10:22:57 am »
Ние сме с дървена кошара, даже мисля с 47 Усмивки имаме еднакви или подобни.Залепена е за леглото от моята страна, като вече махнахме колелата.Спи в нея.Аз съм доволна.
Козметика на Веледа, много съм доволна. Чаршафите не са хасе, но не са и трико, но не жулят, не знам каква материя е просто не разбирам от платове.На една Златоградска фирма са направиха си магазин в Плевен и цените са много добри.Повивалника ни е мек, но е на скрина ей такъв е http://www.patilanci.bg/public/upload/product/11658/original/meka-podlojka-za-povivane-bebe-confort-flocons-97652.jpg
Да споделя.Аз скрина и го подарих, пълен е само с нейни дрешки.В първото чекмедже са заредени бодитата и всички дрехи дето са за в къщи.Там слагам и памперси бройка за деня ориентировъчна.Така като тръгна да и сменям памперса всичко ми е там.Отварям чекмеджето, вадя памперс, боди, ако се налага, сменям я и е готова.
Чувалче имам едно, много полезна вещ особено като почне да рита, щот елате сега да я завиете, мисията невъзможна е в момента.Иначе олекотено нямам, зимата като беше статична съм я завивала с одеалца.
« Последна редакция: Юли 11, 2014, 10:24:29 am от magi_st »

*
« Отговор #925 -: Юли 11, 2014, 10:33:23 am »
Мимичета, относно обиколниците с баткото използвах такъв за цялата кошара защото си беше зимно бебе, а нашето отопление тогава не позволяваше да поддържаме постоянна температатура в стаята. Сега за малката си имам обиколник само около главичката. Марти си удряше от време на време главичката точно там, където сега съм сложила обиколника на малката. И двамата са спали само с чували и отдолу като възглавничка съм подлагала по една тензухена пелена ако случайно повърнат да не сменям чаршафа. И протекторче е хубаво да си имате че случайно ако пропусне памперса да не се захабява матрачето. Относно кошарите ние сме с дървена и много съм доволна, това с удрянето са митове. Макар че баткото се върти като шило не се е наранявал. :) Ето и снимка как спи малката принцеса.

marina vbd, много се радвам да те видя и теб да се запишеш в тази тема.
« Последна редакция: Юли 11, 2014, 10:35:46 am от ra4ko75 »

*
« Отговор #926 -: Юли 11, 2014, 10:39:16 am »
Дани86,разсмя ме :lol: :lol: :lol:Ще внимавам с мъжо и с чорапките :wink:.Добри съвети давате  :lol:
И за козметика пишете гледам,тъкмо щях да питам .
« Отговор #927 -: Юли 11, 2014, 10:41:38 am »
Ами аз съм използвала на себа мед както за себе си така и за Спаско и бях доволна.Сега сигурно също нея ще ползвам  :wink:
*
« Отговор #928 -: Юли 11, 2014, 11:22:47 am »
Ra4ko,много е сладкаааааа :D И нагледдно си ни показала,супер.Така определено добих представа за какво говорите :lol: :bighug:

Дани86,не я знам Себа мед ,ще погледна :)
« Отговор #929 -: Юли 11, 2014, 11:24:13 am »
Както Magi и Dragony и ние сме на Weleda. Те са спечелили някаква награда за най-био козметика, уф как се изразих само  :lol:
Единствено кремът ни против подсичане е на Мустела (витаминен бариерен крем) - много добър.

И протекторче е хубаво да си имате че случайно ако пропусне памперса да не се захабява матрачето.
Абсолютно, и аз съм сложила протектори.

Михи само внимавай с мъжо и чорапките  :lol:
За първото като пазарувахме се прибрахме с 20 чифта чорапки,а аз 3 часа слушах "Олеееее,колко са сладки тези,виж тези с меченцата,да вземем и тези със звездичките,олеее,колко сладко синьо,дай да вземем зеленото...".Ужас беше,така че дръж здраво кайшката  :D
Според моя мъж 2 чифта чорапи били достатъчни. Можело да му ги сменяме веднъж на 2 седмици, защото той не ходел и не ги цапал  :lol:

Да споделя.Аз скрина и го подарих, пълен е само с нейни дрешки.В първото чекмедже са заредени бодитата и всички дрехи дето са за в къщи.Там слагам и памперси бройка за деня ориентировъчна.Така като тръгна да и сменям памперса всичко ми е там.Отварям чекмеджето, вадя памперс, боди, ако се налага, сменям я и е готова.
И ние имаме скрин до леглото, респ. до повивалника, и аз така отварям първото чекмедже, вътре са памперсите, козметиката, физиологичния разтвор, клечките за уши, гребена и всичко от първа необходимост. Удобно е.

« Отговор #930 -: Юли 11, 2014, 11:53:40 am »
http://sebamed.bg/
Това е козметиката,която аз ползвах и мисля да ползвам отново живот и здраве  :D
47 Smiles да ти кажа и тогава и сега и мъжа ми и сина ми са на един акъл  :lol:
Бебо още не се е родил,а мъжа ми вече ми гука на корема преди лягане,а баткото е тръгнал на работа за да събира пари за играчки на бебето  :balk_48:
А колкото до чорапките,когато малкия се роди имаше повече дрехи от мен и мъжа ми взети заедно,билл марково бебе и не можел да ходи повече от два часа с една и съща дрешка,само дето никой не ме питаше как точно "мръсните" дрешки се озоваваха обратно в гардероба с аромат на омекотители
« Отговор #931 -: Юли 11, 2014, 12:41:35 pm »
Мами, сега се връщам от док, пораснали сме на 1,63см. Още сме мъник, ама поне се развиваме. Още не мога да се зарадвам като хората, моля се само всичко да е наред до края  :grouphug: :bighug: :bighug: :grouphug2:

« Отговор #932 -: Юли 11, 2014, 12:43:50 pm »
Браво Божинова  :bighug:
« Отговор #933 -: Юли 11, 2014, 14:16:47 pm »
Наред ще е!Тръгнало ли е вече добре,няма как иначе.
*
« Отговор #934 -: Юли 11, 2014, 19:46:19 pm »
Момичета,
Аз днес сутрин реших ей така да отида на преглед в инвитро клиниката. Докторката хич не остана очарована и ме експидира на мига в МД. Шийката ми се е скъсила още - под 2см е вече и т.н. Та сега съм тук. Казаха като ме приемаха, че не е отворена и е скъсена, но не е страшно. Но всички решиха, че е по-добре да сме предпазливи. Сега съм на Гинипрал, магнезии и ми слагат инжекциите фемостон и лежим.... Та толкоз от мен :-(
Стискайте палци .
« Отговор #935 -: Юли 11, 2014, 20:04:56 pm »
Mousyt помниш ли какъв съвет ми беше дала :)
Само спокойно,бебо усеща емоциите ти и съответно реагира на тях  :wink:
Така че горе главата,широка усмивка и търпение,търпение...бебо сам ще се презареди с него и всичко ще е наред  osi_9
« Отговор #936 -: Юли 11, 2014, 20:20:06 pm »
Ох, Mousyt
явно до последно ще треперим и ще се безпокоим.Вярвам,че лечението ти е адекватно и си в добри ръце.Кураж,мило момиче!Почивай си повечко.
*
« Отговор #937 -: Юли 11, 2014, 20:23:28 pm »
Mousyt, браво че си отишла и са те 'хванали' овреме! Божа работа, мен ако питаш! Мен така и никой не ми се обади за 12-те таблетки Гинипрал, та мога да ти ги донеса още тази вечер. И без това така ми се разхожда нанякъде самичка... Имах твърде скапан ден.

« Последна редакция: Юли 11, 2014, 20:26:05 pm от lili2011 »
*
« Отговор #938 -: Юли 11, 2014, 20:44:17 pm »
Mousyt, на "изоптин" и "гинипрал" бях аз с яките контракции и хем домашно лечение, но при мен се реагира за часове. Никой не чака, "наблюдава" и пр. Някои са на мнение, че е презастраховане това, но го предпочитам пред други версии.
"Резултатът" -  ми къса нервичките точно в момента, с унищожаване на фланелка, която опитва да качи на лицето си като маска и я прави на парцал тотално... На отчаяната ми вече реплика: "Какво правиш бееееее?" - отговаря се все едно съм идиот (та не се сетих сама) "Ами правя се на нинджа"  :lol: В тези моменти изпитваш т.нар. "смесено чувство" описано в един популярен виц. Нямам никакво съмнение, че ще ги изпиташ същите ;)

Лично аз, бих изпила доста от споменатите медикаменти, бих лежала и в най-гадната болница, за да го изпитвам това "съмнително удоволствие за психопати"  :lol:  (цитирам приятелка с три деца), ако и на моменти да ми идва да си купя някои и от "розовите медикаменти".  ;) Опитвам просто да те усмихна, да ти кажа, че не само на теб се е случвало, че всичко ще бъде ОК с бебето и често стават такива неща  - не е причина да се панираш. А и си на правилното място, както наскоро говорихме тук .

Спокойствие доколкото можеш и успех ти желая  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #939 -: Юли 11, 2014, 21:15:41 pm »
Благодаря ви, момичета.
Друго си е някой да тв разбира. Аз също съм по-склонна да лежа и да ме дупчат пред другото :)
Иначе всичко ми е на системи директно, не на хапчета, само Утрогестана си го оставям...
Дано го позакрепят положението и да устискам :)