Mousyt, на "изоптин" и "гинипрал" бях аз с яките контракции и хем домашно лечение, но при мен се реагира за часове. Никой не чака, "наблюдава" и пр. Някои са на мнение, че е презастраховане това, но го предпочитам пред други версии.
"Резултатът" - ми къса нервичките точно в момента, с унищожаване на фланелка, която опитва да качи на лицето си като маска и я прави на парцал тотално... На отчаяната ми вече реплика: "Какво правиш бееееее?" - отговаря се все едно съм идиот (та не се сетих сама) "Ами правя се на нинджа"
В тези моменти изпитваш т.нар. "смесено чувство" описано в един популярен виц. Нямам никакво съмнение, че ще ги изпиташ същите
Лично аз, бих изпила доста от споменатите медикаменти, бих лежала и в най-гадната болница, за да го изпитвам това "съмнително удоволствие за психопати"
(цитирам приятелка с три деца), ако и на моменти да ми идва да си купя някои и от "розовите медикаменти".
Опитвам просто да те усмихна, да ти кажа, че не само на теб се е случвало, че всичко ще бъде ОК с бебето и често стават такива неща - не е причина да се панираш. А и си на правилното място, както наскоро говорихме тук .
Спокойствие доколкото можеш и успех ти желая