Благодаря, Венера. Пожелавам ти и ти скоро да видиш двете чертички
Аз сега се чудя, всички около мен са болни, хрема и отпадналост. Много ме е страх да не се заразя, защото съм още в самото начало. Някоя от вас знае ли какво е мнението на док. Персенска по въпроса, какво може да се пие превантивно в толкова ранна бременност. Не ми е удобно да й звъня, да я притеснявам. Интересува ме, какво се пие в ранна бременност, аз съм 6-та седмица, за след 12-та седмица знам, че вирусите са по-безобидни за плода и има повече възможности за лекарства.
Днес бях при имунолозите, казаха ми само чай, мед и Витамин С. Питах за Биозин Мама, казаха, че в ранна бременност - НЕ, по късно можело. Аз още съм на медрол, сега даже искат да ми вливат имуновенин, изключено било да се опитвам да си вдигам имунитета. Но ми е интересно какво казват др. Персенска и др.Стаменов, примерно за хомеопатични, осцилококцинум?
И момичета, чета някакви страхотии в нета, че в случай на вирус или грип (не настинка), в такава ранна бременност, някои гинеколози препоръчвали аборт по медицински причини, защото сега се оформяли органите и вирусите увреждали плода. Направо се опулих, като го прочетох. Найстина ли е толкова страшно, ако жената се зарази в 5-12 седмица?
Извинявам се много за дългия и объркан пост.