И аз гледам Фктор-а сега. И всеки път се чудя на такива като "журналиста"....е как пък толкова нямаш слух и реална оценка колко точно не ставаш за певец?
Има някои дето - нищо особено като гласови данни, ама...пеят вярно поне, хайде те да се заблудят, че са нещо по-така от други "прилично пеещи" хора - разбирам. Особено, ако са много млади. Ама тоя хем наборче, хем просто...трагедия. И не е само един такъв.
Не ги жаля и аз тия в ББ. Просто (не само в този формат) - да се ровичка и вади пара от чак толкова интимни емоции и лични трагедии на хората - не е по моя вкус лично. По принцип казвам, не само за този формат. И в жълта и в сериозна преса и в сериозни предавания (понякога и там има такива изцепки) - е над "моята лична граница" за тези неща. Не, че няма да го гледам, но аз като продуцент - не бих го направила просто. Затова не съм и продуцент де - ще съм калпав продуцент.
Щото знам кое продава и как и ще ми хрумне на секундата, но личните ми скруполи и разбирания за някои неща - биха ме спрели да го направя. Давам си сметка разбира се, че аз съм и по-чувствителна на тема "проблеми в семейството", по съвсем обясними причини, но не това е причината за позицията ми, тя просто си е такава. Световъзприятие.
Не съм мислила Жени за академик от БАН, но наистина ме изумява с глупостта си в момента. И с безхарактерност. А като го гледам тоя сульо до нея...наистина не вдявам - сляпа ли е, тъпа ли е, двете ли...луда ли е. Ей така си се чудя просто... Кали я уважавм 100 пъти повече от тази и куп други дето не са "чалгарки". Ми те са дива чалга в живота и поведението си бе. Какво като не пеят в тоя жанр? И какво като Кали пее?
Ей на - повече мъж от повечето мъже вътре е. И не е на ничия хранилка, с три деца жената.