Честит рожденик на
Додич! Да е здрав, безгрижен и да носи много радост на мама и татко!
Mousyt, най-после толкова чаканият миг! Да върви и на трима ви всичко по вода, а Матей да има попътен вятър в живота, поне колкото днешните кодове за вятър в цялата страна предричат!
Ще чакаме да споделиш как сте у дома!
Евгени, както
Пешека каза - все още има имунитет и затова се размина с "изгонването". Но то реално - изгонване нямаше де.
За Зорница конкретно - тя е психически и емоционално нестабилна по принцип според мен, алкохолът само изостря това й състояние. Познавам няколко жени като нея и при тях проблемът е, че високото им самомнение - колко са прекрасни, изключителни и "как заслужават всичко най-добро в живота, във всичките му сфери" - рязко се разминават с това, което реално се случва/получават в живота си всъщност. В главата на Зорница - тя следва да е мечтата за всеки мъж, особено пък за въшльо като Тачо - той трябва да я боготвори и да е благодарен, че тя изобщо му е обърнала внимание. Тя все пак е много красива (според нея си), богата (поне така се говори) т.е. тя е нива над него във всяко отношение, пак според нея си. Когато се съизмерва с Жени - тя също счита, че я превъзхожда, защото е по-млада най-малкото, а и налЕ - тя се е отнасяла с Тачо по-добре отколкото Жени с него... Обаче, в крайна сметка, въпреки че е толкова "супер" - Тачо се връща при жена си. Което е удар по самочувствието и психиката на ЗоритУ, ама не защото нещо е безумно влюбена в него, а защото въпреки своето "превъзходство" (според нея си), спрямо Жени и куп други жени - не е тя предпочетената. Става дума за "мерене на п***и" фигуративно казано, не за някакви дълбоки емоции, та любов, та драма... Отделно, че само за тази година, по нейни си думи - това не й е първата такава ситуация. Има още един женен с когото се е забъркала момата. Влечението да "спечелиш" някого в доста трудна конкурентна среда - каквато се явяват семейните мъже, че и с деца същите, в случая на Линдарева според мен - не е продиктувано от влюбване и някакви непреодолими и неконтролируеми емоции спрямо тези мъже. Това е себедоказване, което е нужно на нея самата. Някой неин набор, свободен - е доста лесна мишена, там няма тръпка, тогава - тя е като "повечето жени". А по нейни собствени думи - тя се счита за много по-различна (и то в някакъв много "хай" смисъл) от 90% от жените в България. Щом е такава - значи тя трябва (според нея си) - да умее с лекота да спечели "битката" за един мъж, в една много по-трудна и тежка за печелене ситуация от нас - редовите гъски
ОК, ама това с Тачо й е било тотално фиаско в това отношение. Докарала е нещата дотам, че този, та и с детето си да се пресели в дома й и след седмица - същия си е бил камшика и с 300 се е прибрал при жена си и се е каял, та да си го прибере обратно. Падането за нея е било доооста отвисоко. В къщата, освен, че я игнорираха повечето (което мисля е очаквала) - разстроената се оказа тя, а не Жени, което съвсем я сдуха. И Тачо - искрено, или не - не се държи като копнеещ по нея влюбен - пореден шамар по егото й. Тръгна да дави в алкохол същото и съвсем се изложи и й ясно. По принцип, когато на човек представата му за него самия - сериозно се разминава с това, което му се случва в действителност - води до един перманентен вътрешен конфликт, напрежение, честа смяна на емоциите от една крайност до друга... Всичко това при Зорница се вижда, като "в учебник". Постоянното повтаряне на "не ми пука" съпроводено с плачлив глас, или направо сълзи - също показва колко това "не ми пука" е просто защитна реакция и, че всъщност - пука й и то многооо. Който е гледал - тя многократно коментираше, че другите не я харесвали и не я искали... Ако не ти пука какво мислели другите наистина и какво им е отношението към теб - не би го коментирал дори веднъж, да не говорим през 15 мин. Влизайки в ББ, мисля си че ЗоритУ си е вярвала, че "ще успее да обърне мненията", само като "даде достъп до себе си" на тези хора, дето не я Аресват. Не я, ама защото не я познават и не знаят колко е готЯна и изключителна всъщност (както тя мисли за себе си). ОК, ама те пък още повече взеха да не я Аресват, при близък контакт и съжителство с нея и тя тотално се бъгна.
Интересна ми е за гледане, ама не заради т.нар. "любовен триъгълник". Интересна ми е като типаж жена (като нея има много). Интересно ми е, дали оставайки вътре - ще вземе да се поусеща за някои неща, ще си даде сметка защо не я харесват, ще вземе поне пред себе си да признае, че явно има сериозно разминаване между самооценката й и реалността... Ако човек има поне мааалко багаж, попадането в подобна необичайна и донакъде екстремна ситуация - наистина е страхотен шанс за осъзнаване на някои истини, самокорекция и пр. Съмнявам се, че Линдарева има толкова багаж, но не мога да кажа и категорично, че го няма (понеже много бегло я "познавам" засега), че да й давам чаааак такива окончателни оценки. Но сама по себе си - на мен ми се ще да поостане още и да я видя накъде ще се развива и дали.
Имам въпрос към ББ-контингента и всички, които чат-пат гледат ББ, но все пак предаването не им е омразно и на игнор. Искате ли да пусна отделна тема за коментар на предаването и там да дъвчем какво давали и какво станало? Не, че тук не е спам-тема, но тук четат много хора, вкл. и доста от тях - не понасят въпросния формат и някак като го зачешем в няколко поста (еле аз
) - за тях е досадно, че и неприятно дори. Та..., ако поне 4-5 души са ЗА отделна тема - да кажат и ще я пусна.
При нас днес е "апокалипсис" времето. Стуууууд, яко дъжд и баси вятъра. Един час - така, после пекне някакво слънце
(но пак е клинч и вятър) и след 15 мин. - нова буря. Зачервих кюнците на печката направо.