0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Темата е за обсъждане, спам, чесане на пръсти, лигня, възмущения, възклицания, плюене и пр. свързани с предаването ВИП Брадър - 2014. Обсъждайте на воля играчи, продуценти, водещи и всеки пряко, или косвено свързан с формата. Цензура - нЕма да се налага от моя страна поне  :lol: :lol: :lol:

Приятно драскане другарки и другари!  :D (ако има такива)

Нека се чувстват свободни да пишат и всички съфорумци, които просто не харесват това предаване и искат да изразят потрес и възмущение от същото.  :lol: Наистина искам - темата да е "свободна зона" и да е само за разтоварване и купон на всички потребители.  :D Разбира се - спазването на добрия тон на комуникация се предполага, та няма да призовавам изрично за това.
« Последна редакция: Ноември 18, 2014, 18:35:29 pm от rally_pat »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #1 -: Септември 23, 2014, 15:30:19 pm »
За да дам отправна точка за "клюкария" - копирам тук последния си пост от "раздумката".

За Зорница конкретно - тя е психически и емоционално нестабилна по принцип според мен, алкохолът само изостря това й състояние. Познавам няколко жени като нея и при тях проблемът е, че високото им самомнение - колко са прекрасни, изключителни и "как заслужават всичко най-добро в живота, във всичките му сфери" - рязко се разминават с това, което реално се случва/получават в живота си всъщност. В главата на Зорница - тя следва да е мечтата за всеки мъж, особено пък за въшльо като Тачо - той трябва да я боготвори и да е благодарен, че тя изобщо му е обърнала внимание. Тя все пак е много красива (според нея си), богата (поне така се говори) т.е. тя е нива над него във всяко отношение, пак според нея си. Когато се съизмерва с Жени - тя също счита, че я превъзхожда, защото е по-млада най-малкото, а и налЕ - тя се е отнасяла с Тачо по-добре отколкото Жени с него... Обаче, в крайна сметка, въпреки че е толкова "супер" - Тачо се връща при жена си. Което е удар по самочувствието и психиката на ЗоритУ, ама не защото нещо е безумно влюбена в него, а защото въпреки своето "превъзходство" (според нея си), спрямо Жени и куп други жени - не е тя предпочетената. Става дума за "мерене на п***и" фигуративно казано, не за някакви дълбоки емоции, та любов, та драма... Отделно, че само за тази година, по нейни си думи - това не й е първата такава ситуация. Има още един женен с когото се е забъркала момата. Влечението да "спечелиш" някого в доста трудна конкурентна среда - каквато се явяват семейните мъже, че и с деца същите, в случая на Линдарева според мен - не е продиктувано от влюбване и някакви непреодолими и неконтролируеми емоции спрямо тези мъже. Това е себедоказване, което е нужно на нея самата. Някой неин набор, свободен - е доста лесна мишена, там няма тръпка, тогава - тя е като "повечето жени". А по нейни собствени думи - тя се счита за много по-различна (и то в някакъв много "хай" смисъл) от 90% от жените в България. Щом е такава - значи тя трябва (според нея си) - да умее с лекота да спечели "битката" за един мъж, в една много по-трудна и тежка за печелене ситуация от нас - редовите гъски  :lol: ОК, ама това с Тачо й е било тотално фиаско в това отношение. Докарала е нещата дотам, че този, та и с детето си да се пресели в дома й и след седмица - същия си е бил камшика и с 300 се е прибрал при жена си и се е каял, та да си го прибере обратно. Падането за нея е било доооста отвисоко. В къщата, освен, че я игнорираха повечето (което мисля е очаквала) - разстроената се оказа тя, а не Жени, което съвсем я сдуха. И Тачо - искрено, или не - не се държи като копнеещ по нея влюбен - пореден шамар по егото й. Тръгна да дави в алкохол същото и съвсем се изложи и й  ясно. По принцип, когато на човек представата му за него самия - сериозно се разминава с това, което му се случва в действителност - води до един перманентен вътрешен конфликт, напрежение, честа смяна на емоциите от една крайност до друга... Всичко това при Зорница се вижда, като "в учебник". Постоянното повтаряне на "не ми пука" съпроводено с плачлив глас, или направо сълзи - също показва колко това "не ми пука" е просто защитна реакция и, че всъщност - пука й и то многооо. Който е гледал - тя многократно коментираше, че другите не я харесвали и не я искали... Ако не ти пука какво мислели другите наистина и какво им е отношението към теб - не би го коментирал дори веднъж, да не говорим през 15 мин. Влизайки в ББ, мисля си че ЗоритУ си е вярвала, че "ще успее да обърне мненията", само като "даде достъп до себе си" на тези хора, дето не я Аресват. Не я, ама защото не я познават и не знаят колко е готЯна и изключителна всъщност (както тя мисли за себе си). ОК, ама те пък още повече взеха да не я Аресват, при близък контакт и съжителство с нея и тя тотално се бъгна.
Интересна ми е за гледане, ама не заради т.нар. "любовен триъгълник". Интересна ми е като типаж жена (като нея има много). Интересно ми е, дали оставайки вътре - ще вземе да се поусеща за някои неща, ще си даде сметка защо не я харесват, ще вземе поне пред себе си да признае, че явно има сериозно разминаване между самооценката й и реалността... Ако човек има поне мааалко багаж, попадането в подобна необичайна и донакъде екстремна ситуация - наистина е страхотен шанс за осъзнаване на някои истини, самокорекция и пр. Съмнявам се, че Линдарева има толкова багаж, но не мога да кажа и категорично, че го няма (понеже много бегло я "познавам" засега), че да й давам чаааак такива окончателни оценки. Но сама по себе си - на мен ми се ще да поостане още и да я видя накъде ще се развива и дали.

*
« Отговор #2 -: Септември 23, 2014, 15:39:33 pm »
 Другарко, благодаря за темата :lol:
Мъжо се възмущава как мога ги гледам тез простотии! Ами за т'ва - да им гледам сеира.  :lol: Малко не следя разитието -липсват ми моменти, че все гледам и върша нещо друго, та изпускам някой друг бисер; като това с тролеите  osi_13
За сега толкоз, че отивам да си взема детенцето от ДГ. :)

« Отговор #3 -: Септември 23, 2014, 15:45:17 pm »
Май шЪ сме само Другарки  :lol:

Днес коментираха в На кафе, че Йорданка Христова се била изложила нещо.
Аз обаче не съм видяла с какво?
Тя е от участниците, които ми харесват (поне на този етап). Струва ми се, че не е лицемерна и че казва това, което мисли. За възрастта си изглежда супер, за разлика от Камелия Тодорова.

Мисията с откровенията беше много добра. Особено с добавка алкохол. Сигурно някои от участниците, след като са поизтрезнели, са съжалили какво са казали.
*
« Отговор #4 -: Септември 23, 2014, 16:08:06 pm »
Ей ме и мен в другарския съвет  :lol:

Програмата до края на седмицата по Нова е:
вторник 20-21 ч.
сряда 20-22 ч. live
четвъртък 20-21 ч.
петък 20-21 ч.
петък 22-23 ч. - Голямата уста

По Диема фемили всеки работен ден дават от 14.30-16 ч. на живо от къщата.

Довечера на вентилатор ще изгледам вчерашния епизод, че явно съм изпуснала сеира. :)
*
« Отговор #5 -: Септември 23, 2014, 16:30:40 pm »
Смайли, обичам да гледам ВИП-изданията, защото често вътре влизат хора, които харесвам като професионалисти ( в тяхната си област), или просто ми е любопитно що за хора и характери са, извън това което ще кажат пристисквайки се и внимавайки за публичния си имидж в някое тв-предаване, или интервю в печатно издание.

Данчето Христова - е певица, с чиято музика е раснала майка ми, доста от нас, аз самата... Страхотно я харесвам като глас, текстове, чисто като жена ( с баба ми са наборки почти). За мен като зрител - интересно е да я видя тази истинска звезда, ей така, само като човек. Спяща, готвеща, ядосваща се, забавляваща се... Не да я видя "да се излага, да се дъни...". Аз поне не гледам формата с някакво злорадо желание да видя как известните се излагат и се дънят. Любопитни са ми просто като "живи хора", с всичките им особености, плюсове, минуси, извън онзи "звезден" образ, който ми е единствено известен за тях. Смея да кажа, че в този формат точно - много от тях са задоволили тези ми желания, да ги видя като "просто хора" и да ги харесвам още повече. Или пък обратното, като Венетка Райкова - да си обясня защо е толкова калпав "журналист" и така жИстоко не я понасям от време оно.  :lol: Ми то такива й световъзприята на женицата просто, затова и в работата си е такава - "клюкарката през плета" и селндурският псевдоморал дето го развява.

За "лицемерието". Според мен - много се бъркат нещата на тази тема, разбира се - съвсем умишлено се натъртва въпросът от страна на сценаристи и "глас зад кадър" в ББ. За да бъдем 100% истински и искрени във всяка своя дума и действие - то къде остават елементарните обноски и приети за ОК норми на поведение? Да оставим ББ, ще дам за пример нашия форум. Колко народ сме тук? На колко хора аз съм ужасно досадна с пространните си постове? На много, със сигурност. Тези от тях, на които съм досадна все пак, но ми пишат мило, любезно, търпят ме и си разговарят с мен съвсем нормално - те лицемери ли са? Щото не ми пишат: "Ейййй овцо тъпа, стига драска тия чаршафи, че ме заболяват очите и са ми скучни, пишеш глупости, или някакви твои си лични истории дето не ме интересуват грам и ми досаждаш яко!". Сигурна съм, че има потребители на това мнение за мен, но никой не ми е написал подобен пост, че и ЛС такова. Защото хората са възпитани просто, което не е лицемерие. А във всички формати на ББ, упорито се опитват да слагат знак на равенство между двете неща, което е неуместно. Опитват - с една едничка сел - висок рейтинг ;) Понеже зарежеш ли възпитанието и добрите обноски и започнеш ли с "каквото на глава - това и на уста" - скандалът е в кърпа вързан и има баси гледаемоста. И цената на рекламите скача. ББ е бизнес все пак, нека не го забравяме.

Венета с нейните постоянни отсъждания кой бил и не бил лицемер е типичен пример за скодоумие по тази тема. Когато Жени, все пак устиска и се държа адекватно и както следва от един възпитан и ларж човек при влизането на Линдарева - изяде я каква върла лицемерка била. Що? Ми щото не я псувала и била, как можело? Ами може бе, дори е редно. Кой ще се изложи, ако прояви Жени агресия? Линдарева ли? Това, че си поздравил някого учтиво, по етикет - значи ли, че го обичаш, харесваш и му се радваш, особено предвид какво се е случвало в живота ти, заради този човек )отчасти)...ами не - не значи. Ние зрителите нещо сме малоумни ли, че да не можем да преценим дали Жени обича и харесва Зорница, или просто спазва етикета и не ще да прави селски панаири в ефир? Ми не, не сме малоумни, както стана ясно и от коментарите след Венеткиното фиаско с Жени. Всички зрители, съвсем правилно прецениха, че Жени се е държала съвсем адекватно и няма място да говорим за лицемерие изобщо. За здрави нерви и здрав разум при Жени - определено.

Та за мен лично - има огромна разлика между лицемерно поведение и "поведение в рамките на добрия тон", което следва да е норма в обществото ни като цяло, в редица ситуации, не само в такива. Лицемерно е да седиш с някого в единия ъгъл на къщата, да му казваш колко го харесваш, колко е пич и как искаш да сте приятели и навън и 5 мин. по-късно, с друг играч, в друг ъгъл на къщата -  да кажеш за този същия" Бе мани и тъпака, боклука, простака..."  и там от вида. В контекста на играта ББ обаче - и това е допустимо, като вид стратегия, но вече никой не го прави, защото са наясно, че зрителите навън - осъждат подобни прояви и те не носят никакви бонус точки, точно напротив. Реално - винаги прецезираното, овладяно,  "в тон" поведение на някой играч - е това, което му печели зрителски симпатии и одобрение, а точно него Венетка и целия екип на предаването - упорито наричат "лицемерие" и се опитват да го внушат на публиката, като неоспорим факт.  Да, ама не!  :lol: За зла участ тяхна - вече много години го има формата в БГ и публиката хич не им се вързва на манипулациите така лесно, както в първите години. ;)

Додич , назначавам те за "програмен директор" на темата.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #6 -: Септември 23, 2014, 16:41:39 pm »
Jbrul, напълно съм съгласна с разсъжденията ти за лицемерието.

Хареса ми, че когато ЙХ призна, че дъщеря и е различна и Зорница й се хвърли на врата "разчувствана", то Данчето не й отвърна на емоцията и на прегръдката, както би направил някой, който лицемерничи. Както се видя, после и я номинира.
*
« Отговор #7 -: Септември 23, 2014, 17:01:24 pm »
Слагам и линк към сайта на ББ с качените ТВ предавания за тези, които не са смогнали да гледат нещо:

http://vipbrother.novatv.bg/tv

У нас водим преговори за ББ, че мъжо го е заклеймил до живот. То е ясно, че този формат не може да блесне с култура. Не мога да очаквам и че ще се обогатя интелектуално, но точно като Jbrul съм любопитна да видя "звездите" с измити лица, сложени в ситуация да реагират на момента, а не да си премислят с дни нагласените интервюта. От чисто психологически аспект такива формати са ми много забавни и при възможност ги гледкам с най-голямо удоволствие. :)
*
« Отговор #8 -: Септември 23, 2014, 17:47:28 pm »
Додич...аз съм на 34, поради което наистина не схващам, защо следва да гледам само "взъпитаващи ме" и "обогатяващи ме" с нещо предавания, или да гледам само такива филми, или да слушам само такива песни...  8O  Ами аз отдавна съм си оформила възприятията, вкусовете и характера, до степен "непоклатимост" почти.  :lol:  Поради, което - мога да си позволя, ако ми е кеф в момента - да си пия пиенето в съпровод на кръшна чалга, стига компанията в заведението да ми е приятна. Ни ми пречи чалгата, ни й се радвам - изобщо не мЪ бърка честно казано. Същото е за ББ и разни лековати и дори малоумни филми и сериали... Развличат ме, защото не се налага нещо да мисля, да правя "дълбоки изводи за вселената и живота", помагат ми да си изключа мозъка по важни въпроси, понеже не ме провокират с нищо да се замисля по такива теми. Поради което пък - мен конкретно ме релаксират, вместо да ме натоварят.

Разбирам обаче, че има хора, които пък въпросните формати ( и сходни по вид несъдържателна музика, предавания и книги дори) - ми натоварват ги, наистина. Различни са хората, нормално е да бъдат. Никого от тях не бих убеждавала да загледа ББ да кажем, да опита по моя начин и с моите мотиви да го гледа, че да не се дразни. Нито пък бих приела у дома някой да "не ми дава" да си гледам ББ, че било простотия и как може така? Ми ще си го гледам в друга стая, или на слушалки, няма да дразня другарчето разбира се. Но като цяло и за всичко - не си падам по разни крайни оценки ни на хора, ни на ситуации, ни на ТВ-формати...

Всъщност - винаги ми е било смешно като се възмути някой каква простотия е ББ и какви изроди са напускали вътре. Дали ВИП, дали "нормален" ББ - все едно и също. Ауууу как може тази простотия да я показват по ТВ? Ами, за съжаление наши "тя тази простотия" е просто синтезиран образ на това, което представлява обществото ни. В такъв формат - просто са събрали разни екземпляри, които са "есенцията" на всичко, което представляваме като хора и общество в голямата си част. И като ни го покажат така в много остър вид - ауууу ужасТ, ама ние не сме такива, ама това не е България!  :lol: Ми напротиииив - това е, ама не ни Аресва да ни го заврат в лицето. И като "заровим глави" - все едно не е било изобщо, някак си вярваме, че "няма такива неща".

Предвид рейтингите на този формат и после като чета по форуми каква "погнуса" от същия се лее на много потребители, дето само класика слушат и само Дюма четат...направо се чудя марсианци ли го гледат тоя ББ, че толкова гледаемост има?  :lol: Ей това вече е лицемерие за мен. "Гледам с кеф и редовно", ама пред Ората се възгищисвам как можело налЕ някой да го гледа това?  :lol: Или с чалгата е доста подобно, като гледам нЕкои познати. "Ах, ох, сакън" и изведнъж в някоя чалготека - "възмутените" въртят гИбеци и като се засечем, дори не питам и се почва с: "Оххх много гадно тука, баси селянията и тая ужасна музика, ама на сега дойдох само защото компанията настоя и аз да не е неучтиво...". Има и такива случаи, аз съм ходила на хау-партита от учтивост. Ама като съм от учтивост наистина - аз и "Бушмилс" седим цЕла вечер на масата и чакаме учтиво да стане време да си ходя. Не скачам и аз с феновете на тази музика, не взимам Екстзаи (да ми е по-яко) и пр. Последно се смях от сърце, виждайки позната с къса рокля качена на БАРА на чалготеката с гъзО отвън и се кефиииии. Точно Кали имаше участие тогава. И тая същата под път и над път обяснява как чалгата трябва да се забрани със закон, че й разваляла на нея възпитанието на двете дечица. ;) Тя и ББ не гледа тази (официално), ама когато и да захвана темата - все повече от мен знае какво станало и все случайно, някоя простачка дето го била гледала редовно й била казала.... :lol: :lol:

*
« Отговор #9 -: Септември 23, 2014, 17:52:02 pm »
И аз го гледам  :D
Само ВИП-а, другите не са ми интересни.

Въобще не ме е срам, че надавам ухо на светски клюки.

Някой в темата в кафето каза, че Венета е проста, та да си кажа и аз. На нея й плащат да се прави на проста и да провокира. Знае много добре кой ще запали - на Жени й завъртя стартера много добре. Резултат - сеир. Чудно за рейтинга.

пп На Жбрула постовете ги чета тук-там  :lol: Да не кажете, че съм лицемерна  :mrgreen:
*
« Отговор #10 -: Септември 23, 2014, 18:10:35 pm »
Ето ме и мен, гледам и не ми дреме кой ще ме мисли за луда   :D

Ще коментирам по-късно, че сега ме мързи  :P

*
« Отговор #11 -: Септември 23, 2014, 18:15:42 pm »

Предвид рейтингите на този формат и после като чета по форуми каква "погнуса" от същия се лее на много потребители, дето само класика слушат и само Дюма четат...направо се чудя марсианци ли го гледат тоя ББ, че толкова гледаемост има?  :lol: Ей това вече е лицемерие за мен. "Гледам с кеф и редовно", ама пред Ората се възгищисвам как можело налЕ някой да го гледа това?  :lol: Или с чалгата е доста подобно, като гледам нЕкои познати. "Ах, ох, сакън" и изведнъж в някоя чалготека - "възмутените" въртят гИбеци и като се засечем, дори не питам и се почва с: "Оххх много гадно тука, баси селянията и тая ужасна музика, ама на сега дойдох само защото компанията настоя и аз да не е неучтиво...". Има и такива случаи, аз съм ходила на хау-партита от учтивост. Ама като съм от учтивост наистина - аз и "Бушмилс" седим цЕла вечер на масата и чакаме учтиво да стане време да си ходя. Не скачам и аз с феновете на тази музика, не взимам Екстзаи (да ми е по-яко) и пр. Последно се смях от сърце, виждайки позната с къса рокля качена на БАРА на чалготеката с гъзО отвън и се кефиииии. Точно Кали имаше участие тогава. И тая същата под път и над път обяснява как чалгата трябва да се забрани със закон, че й разваляла на нея възпитанието на двете дечица. ;) Тя и ББ не гледа тази (официално), ама когато и да захвана темата - все повече от мен знае какво станало и все случайно, някоя простачка дето го била гледала редовно й била казала.... :lol: :lol:

Баш :D На фона на творбите на онова недоразумение Криско чалгата си е направо Шекспиров сонет. И като седне някой да ми говори "ма чалгата била пошла, първична и нам кво си", а в същото време бичи някакви рап извращения. Че чалга културата не подлежи на коментар съмнение няма, но да се дават оценки за поведение и пристрастия, които не са никак далеч от собствените такива си е чиста проба лицемерие. Същото и с ББ. Гледам го и още как - достатъчно нерви троша в останалото време на денонощието, че да не си доставя един кеф и разтоварване на мисълта, чак ми липсва като свърши  :oops:  :D
« Отговор #12 -: Септември 23, 2014, 18:19:27 pm »
Момичета, не виждам защо и на кого трябва да се обясняваме защо гледаме ББ.
Гледаме си и толкоз  :lol:
*
« Отговор #13 -: Септември 23, 2014, 18:26:38 pm »
Жекова, ся се чудя само...да ти се възхитя ли за честността ти, или да ти се обидя?
 :jump12:

Венета не знам къде ми попадна веднъж в ролята на "гост" и си рекох, че явно се прави на улава доста в нейното си предаване, пък реално - не е чак толкова. Все още съм на това мнение, отчасти, но и доста "прованс" (в лошия смисъл) си има женицата, не е само "щото й плащат". Някой, дето "не му е на сърце" дадена дейност - не моЙ я върши с такъв кефец, колко ще да му плащат. ;) Та при нея просташкия й стил на "водене" съвпада с натюрела й просто. Чист късмет - за нея. И лош за мен, че се налага да я гледам. Клюки - обичам, така махленски поднесени и изкоментирани елементарише и отгоре - никак.
К'во да й запали "стартера" на Жени? Те имат стар конфликт (както знаете може би), това първо. Второ - една жена, на която са сложили рога толкова публично - естествено, че е огорчена от случката, естествено, че самочувствието й е пострадало и естетствено, че е най-лесно да й бръкнеш в раната и да насипеш солчица в нея. Едва ли някой зрител си е помислил, че на Жени й е все тая, че влиза Линдарева и това не й събужда куп негативни спомени и свързани с тях негативни емоции. Аз лично - нищо "про" не намирам  в начина по който Венета подходи тогава. И ти да си и аз - ми и ние моЕ да си докараме конско от нея, ако й тръгнем така, само дето аз и ти ще го очакваме...за разлика от Райковата аххахаах. Моментът беше благодатен и то много - да проведе един разговор с Жени по темата, измъквайки детайли по случката, дето само Жени ги знае, да е интересно и за нас... "Ма ти ся си лецемерка, Али не си лицемерка"  :lol: :lol: :lol: бе мноУ важно бе! Аз бих питала мазно как е решила да пусне детето си в къщата на тази мома, че и лично да му събере багажа за целта... Ако ще като майка - адски ми е интересно, защо някоя друга майка взема такова решение. Стратегически, че да саботираш въпросната връзка е просто брилянтно да го направиш. Но аз исках да чуя мотивите на Жени по въпроса. Е, не ги чух де. Както не чух и нищо особено съществено дето да не го знам. А можешееее. Та Венетка е некадърна за мен, просто щото толкова много може да извлече от позицията на която е като инфо, а то тъпото парче..."морал" ми вее. Ай мИрси, ама е скука това.

*
« Отговор #14 -: Септември 23, 2014, 18:58:20 pm »
Жекова, ся се чудя само...да ти се възхитя ли за честността ти, или да ти се обидя?
Ако не ми се възхищаваш, ще те обвиня в лицемерие, естествено  :lol:

Абсолютно съм убедена, че Жени е знаела за влизането на Линдарева. Ако ме разбирате ($$$)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #15 -: Септември 23, 2014, 19:37:48 pm »
Сега, първо да си кажа, че и аз го гледам брадъра. Причините ми са като на Жбрула, ама понеже ми е предаване за не-мислене, даже и не ми се напъва да си обясня (на мене си), що го гледам. Пък и не мисля, че някому дължа обяснение.
В къщи естествено го гледам само аз. Докато все още е топло оставям баща и дъщеря да се хранят в кухнята, а аз гледам в хола. После сменяме местообитанията. Лошото на гледането в кухнята е че там нямам нет и губя обсъждането в реално време с други фенки ама ... Разбирам го моя мъж и се съобразявам, ама мноу мъ дразни като заспи пред неква тъпа програма, а аз не мога да гледам и да си чатя.
И понеже съм фен - го играя и аз партизанин и чета и в мамата. Та ще ви пусна едно линкче от там :
https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/MkHSX
Мацката записва когато се прежалят да пуснат живо от ББ и качва за феновете.
*
« Отговор #16 -: Септември 23, 2014, 20:31:38 pm »
[
Ако не ми се възхищаваш, ще те обвиня в лицемерие, естествено  :lol:

Абсолютно съм убедена, че Жени е знаела за влизането на Линдарева. Ако ме разбирате ($$$)

Е, к'во да си убедена, тя Жени сама си го каза ;) Ама...едно е да четеш как се ражда и да си мислиш, че като започнеш реално да раждаш ти - знаеш как ще се чувстваш, как ще реагираш...Та и тука същото Жекова. Знаела, че ще влиза тая, мислела си, че вече не й "тъка", амааа - не е баш така. И е нормално да не бъде. Когато дразнителят е "някъде там" - преживява се нЕкак и си мислиш, че ти е минало. Като ти влезе пак "в леглото" едва ли не обаче...ма няма начин да не ти кипнат л***а на нова сметка. Гаранция. Отделно, че Жени е наистина популярна, никой никога не е оспорил имиджа й на хубава жена и в крайна сметка - баш тоя сульо и една посредствена кифла да ти нанижат рогцата, та и такава турска сапунка в добавка да има - едва ли някога ще го преглътне докрай. Чисто като жена и човек и говоря. Като твърде публична личност - ще не ще - трябва да покаже някаква хммм..."класа" по въпроса. Дори когато овика Венетка - пак имаше повече това у нея, отколкото у Венета с целия й "спокоен тон" и восъчно изражение. Кой какви пари е взел за цирка - те всички там взимат, това ясно. Аз затова коментирам само хората, не хонорарите им.

Възхищавам ти се мЪ, как иначе?!!! На политбюро - смея ли да не се възхищавам а? А
? Поклон, че не си лицемерка!  :lol: :lol: :lol:

П.П. Никой на никого не дължи обяснения защо гледа, не гледа, харесва, не харесва... Разбира се! Аз го споменах в контекста на онази ситуация твърде честа у нас с: "Аз не слушам чалга!" - демек аз съм кОлтурен и интелигентен.  :lol: Е с: "Аз не гледам ББ!" за много хора е нещо подобно да ви кажа. Разбира се, че има хора които не слушат чалга никога и по никакъв повод и не гледат ББ. Ама точно те - никога не ги заявяват тези неща, понеже не считат, че така следва да покажат на събеседника си "превъзходство и интелект". Нито пък ще счетат някой за "тъп и прост", щото ходел на чалга-кръчма и гледал ББ. Поне от моя личен опит - който ми е казал подобни неща, с цел да ми се покаже колко е "хай" - само ми е доказал колкУ е прост всъщност...  :lol: Коментарът ми по темата е "по принцип и отнесен каъм много и какви ли не хора". Не за нас тук, темата ни и пр.
« Последна редакция: Септември 23, 2014, 20:34:40 pm от Jbrul »

« Отговор #17 -: Септември 23, 2014, 22:08:38 pm »
Чак ми е жал за Зорница. По-добре да излиза, че ще стигне дъното там вътре.

Жени излъга много убедително, че е нямала връзка с Мартин. А после също толкова убедително разправяше, че по принцип не лъже  :lol:

Много се впечатлих как чистеха усърдно всички съквартиранти къщата.
Забелязала съм и в предишни формати, че всички кифли, които влизат в къщата, всъщност се оказват големи чистници и домакини, противно на очакванията. В случая визирам Кучкова.
*
« Отговор #18 -: Септември 23, 2014, 22:52:31 pm »
А ти видЕ ли, как лордът почисти огледалата? Бааам една плюнка и замаза отгоре с кърпичката. Възможно е да е почистил добре и така, предвид високото съдържание на алкохол в слюнката му де.  :lol:

За Жени и връзката с този Мартин (ако не греша)  - две неща, от моята гледна точка.
Ако искате пуснете записа от интервюто и вижте пак въпросът на Венета, уточняващият въпрос на Жени и чак тогава отговорът на Жени беше "не". Жени тогава натърти на "връзка ли?", Венета каза "да" и тя отговори: "Връзка - не". ;) Разбира се, че беше хитър начин от нейна страна хем да не изрича абсолютна лъжа, хем да не е принудена да каже: "Ми просто го п***х известно време", понеже звучи доста грозно от женска уста първо, второ ще разлюти достопочтените домакини подобно признание, няма какво да се лъжем. Та Жени тогава не каза - "Не съм спала/правила секс с него никога", което вече би било директна лъжа, а мина "лежерно" с "не сме имали връзка" факт от нейна гледна точка). Аз лично - точно това си помислих във въпросния разговор тогава, че явно е имало търкаляне У креватя с въпросния, някакво време, нищо значимо за нея, че затова задава уточняващи въпроси ;) Иначе щеше да каже директно "не", както го каза на питанката дали била ходила на море с друг мъж това лято. Да се таковам и аз във фенката на формата...ама тогава - изобщо не зацепих кой е този, за който я пита Венета, честно.  :lol: Реших, че е някое гъзе от светските хроники, с които никога не съм в час и някъде по жълтата преса се е писало нещо за нея и него...
Чааааак снощи, на играта, тоя като взе да се обяснява по темата - осъзнах, че Венета я е питала за него. Опитах и наум да сметна време... Този сега е накъм 30, каквото са имали е било преди 5-6, или повече години, когато Мартин е бил съвсем хлапе. А тя и тогава си беше...ехееее, известна, готина, успяла и го е Апнала за мезе, той е бил "младо лъвче" (както казват те). Не се и съмнявам, че ТОЙ е бил влюбен в нея и е имал сексът им и ходенето по някакви партита и купони за връзка, което за жена с нейния лайфстайл, опит с мъжете и какво ли не - изобщо не е било същото. ;)  Апропо и тази вечер - точно това каза като се вбеси  Жени: "ми аз съм го е****а". Толкова. Което е различно от "имах връзка с някого". Пък казвам, че е различно, защото без да съм Жени - в моя живот е имало и двете ситуации и определно им правя разликата на "връзка" и "просто секс", макар и не еднократен ;)
Жени не е малоумна, освен това работи и в телевизия от едно известно време, има и доста опит с медии, отпреди да работи в такава. Много добре си даде сметка как ще се изтълкува масово казаното от нея при Венета и после признанията на Ромео. И с право, защото ето Смайли и 90% от гледащите ББ точно така ги приемат нещата - аааа излъга мръсТницата и сега я хванахме.  :lol: Явно и въпросната "връзка" - не е била особено публична, което е в подкрепа на нейната версия, че е била предимно креватна. Защото тя недоумяваше защо Мартин е разправял за сексът им на продуцентите и беше убедена, че те са научили за случая от него самия. Ако не греша - каза и, че за цялата тази "история" знаели ограничен кръг хора т.е. за нея - Марин се е "похвалил" на продуцентите по темата. Дали той е казал, дали някой от другите "малко посветени" - знаят продуцентите, но целта е изпълнена в крайна сметка де - Жени в образа на "жена с лековато поведение" и лъжкиня в добавка - с три реплики й го натресоха.

Понеже ме бяха полазили детето, баща му и баба ми вкупом, поизпуснах драмата на ЛордО Минчев и Вочет-о. Какво стана точно, че тя хукна да го утешава, а той не й се задърпа?
« Последна редакция: Септември 23, 2014, 22:58:49 pm от Jbrul »

« Отговор #19 -: Септември 23, 2014, 23:01:11 pm »
Jbrul, точно като теб изтълкувах отговора на Жени, когато беше в изповедалнята. И аз си викам колко хитро се измъкна с тази "връзка".
После обаче когато дадоха разговора отвън, тя сама си каза, че е излъгала, като са я питали. Не си спомняше как е бил зададен точно въпроса. Ако си спомняше, нямаше да го коментира по този начин.
Не ми харесва Жени в къщата. Цялата им тройка не ми харесва.

Вочето го успокояваше Минчев след цялостната му алкохолна криза май и във връзка с желанието му да излезне. Не за нещо конкретно.