0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 8
« Отговор #300 -: Февруари 06, 2015, 06:32:40 am »
Добро утро,Зайо!  :D Дано е хубав деня,но то няма как да е друго,с  ароматното ти кафе  :D. Пак ветрове,кодове,сибирски неща разправят :( за времето,но да не забравяме,че днес е ...петък :lol:. Един полу-работен ден ще изкараме все..... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #301 -: Февруари 06, 2015, 07:15:49 am »
Добро утро!
И аз си грабвам набързо от горещото кафе на Зайо и тичам на работа. Жалко наистина, че точно през почивните дни температурите падат - такъв хубав пикник си бяхме замислили  :)

Смайли, ще ме скъсате от смях. Вие като някога - децата още неродени, те родителите вече се сватосали  :lol: . Между другото, едните ми баба и дядо са ги оженили така (те не са се познавали) и да ви кажа, чуден живот си имаха  :D
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #302 -: Февруари 06, 2015, 07:49:13 am »
Добро утро.
Зайче, бързам за кафето, да успея да си отворя очите. Станала съм в 5. 45, но докато обслужа детето..   

Разбрахме се, децата ще имат чуден живот. Лятото на морето, зимата на планина.
Ох, трябва да се стягам и да почвам още една работа  :P, имам къща да довършвам за зетя  :lol:
*
« Отговор #303 -: Февруари 06, 2015, 08:09:01 am »
Една работа само още няма да ти е достатъчна  :lol: :lol: Да знаеш! Зетя е от сой и е с претенции,така че гледай и за трета работа  :wink:
*
« Отговор #304 -: Февруари 06, 2015, 08:34:25 am »
Добро утро!
Днес закуската е от мен. :P

Лек петък ви пожелавам!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #305 -: Февруари 06, 2015, 08:42:25 am »
Добро утро, пожелавам ви прекрасен ден!

Вали, тропа по прозореца, детето на градина, аз освен да подхващам плетките  :D
Една чаша кафе и от мен  :wink:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #306 -: Февруари 06, 2015, 09:03:13 am »
Добро утро в този ветровит петък!
Кафето е поднесено, ето и закуската:

И да не забравите:
« Отговор #307 -: Февруари 06, 2015, 09:32:59 am »
Добро утро  :P
Прекрасно кафенце, че и две закуски, просто нямам думи!  :P

Zhristozova и моите баба и дядо така са ги оженили почти. Те са се били виждали само, без да се познават обаче.

Сватя, не се притеснявай за къщата! Има време докато пораснат децата  :lol: Дай боже и ние да можем да направим една на Витоша. Заложена е в плановете. Търси се мястото сега  :lol: Ама цените са ей такива  8O

Ники, тоя дъжд май и насам ще дойде!  :(

Хубав петък на всички  :P
*
« Отговор #308 -: Февруари 06, 2015, 09:37:08 am »
Добро утро! Много сте ранобудни - и кафе, и няколко закуски.  :lol: Да се подредя и аз за някоя мома. Обещавам да съм добра свекърва.  :lol: Предлагам колибка в едно планинско село до сръбската граница и керемидка на морето.  :lol:

Хубав и лежерен ден, да не се преработваме!  :)
*
« Отговор #309 -: Февруари 06, 2015, 09:38:17 am »
Ех, Рачо... аз в момента освен в банката, работя и като осигурителен посредник. Та мислех за трета работа, ама ти направо ме срази... лелеле почвам да мисля. Обаче ти си наблизо, може да удариш едно рамо с доброволен труд. Шпакловка или ламинат да сложиш?

Ники, плетките ти са много красиви и бутикови.

Аз от двете закуски искам, детето дремна 45 минути и не успях да си направя закуска, само кафенце пийнах.

Смайли, къщата е с изглед към Слънчев бряг и Несебър, ама пустите пари, не стигат и си е на груб строеж. Затова сме на квартира, но живот и здраве, ще я завърша.
*
« Отговор #310 -: Февруари 06, 2015, 09:43:39 am »
Ааааа,нямаш грижа  :D!! Ако има такива питателни закуски като днес,и плоча ще залея :lol:/не че много ми се отдава :lol:/. Ти не си ли в майчинство??? 8O Или си работиш в банката ,по принцип? /ако не е неудобно,в коя банка  :?/. И тука задуха,зафуча и май ще изпревари прогнозите.....
*
« Отговор #311 -: Февруари 06, 2015, 09:59:34 am »
Аууу, голямо сватосване пада, ама май момите са малко  :lol: Стоека, щерката ще избира  :lol: :lol: :lol:

Пеше, да ти е здрав и все по-мъдър рожденика, че гледам някой с възрастта изкуфяват  :lol:  :lol:  :lol:

Благодаря за кафетата и чудните закуски! Избор голям и за всеки :)

Ники, тия плетки ги спука  :D
Надявам се и аз на сняг, но за сега само дъжд и вятър. Това прекрасно време от вчера къде отиде  :(
*
« Отговор #312 -: Февруари 06, 2015, 10:29:58 am »
И тук излезе вятър, но засега е идеален за сушене на прането.
Смайли, да чакаме ли пак боксерките на твоят софийски приятел? :lol:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #313 -: Февруари 06, 2015, 10:43:57 am »
Хе-хе, днес точно като при лошо време - стоим си кротичко и си хортуваме  :lol:

Теди, за боксерки не си струва усилията да се оглеждате. Виж за нещо по-големичко може  :lol:

Додич, ама и ти щедра свекърва го раздаваш отсега  :lol:

Стоека, чудна ще ви стане къщата. Сигурна съм. Щом работиш в банка сигурно може и заем след време да теглиш, като си стъпите на краката, при добри лихви. А и хей го на, Ра4о доброволен труд ще полага. Ако приемаш гости на морето лятото, ще ги уговаряш и тях срещу бартер - я някоя плочка да налепят, или както ти казваш - шпакловка, ламинат.

М-и
, наистина малко идват момите във форума. Само дано не се стига до  обратното на многоженство  :lol:. Не знам как е думата и има ли въобще такава  :lol:
*
« Отговор #314 -: Февруари 06, 2015, 10:55:20 am »
Моята мома ще я върнете след има няма два-три дни, затова не я предлагам. Но пък може да я ползвате да чисти паяжини на трудно достъпни места :wink:

*
« Отговор #315 -: Февруари 06, 2015, 10:58:59 am »
ха така, две кафета и две закуски  :D, искам ги  :D

Ра4о, ако имаш голямо желание за плоча, ела у нас  :lol:, има за довършване туй-онуй  :lol:, една тераса, площадка за колата, пътеки около къщата ....
А за двора и градинската работа да не говоря, това направо съм го оставила за другия живот  :lol:, засадихме дръвчета, малка градинка с цветя и до тук спряхме.
Стоека, тая работа с къщата наистина няма край, със сигурност зетя ще довършва  :D.

Времето при нас все още е прекрасно, слънчево, топличко  :D, 12С на сянка, на слънце е направо жега :D

Ники, майстор на плетките си, успех!  :D
« Последна редакция: Февруари 06, 2015, 11:04:14 am от marsi »

*
« Отговор #316 -: Февруари 06, 2015, 11:01:59 am »
Рачо, в майчинство съм. А иначе работя в банката която обслужва и вас.

А за заем, ще си почакам до 2025, тогава ми свърша настоящият които направих за да си имам Марийчето.

Така, че които идва на море, да носи и един кат работни дрехи  :P

*
« Отговор #317 -: Февруари 06, 2015, 11:31:59 am »
Додич, ама и ти щедра свекърва го раздаваш отсега  :lol:

Смайли, как да не съм щедра.  :lol: Около нас само момчета се раждат.

М-и[/b], наистина малко идват момите във форума. Само дано не се стига до  обратното на многоженство  :lol:. Не знам как е думата и има ли въобще такава  :lol:

Има дума - полиандрия.  :) В някои планински села на Китай и Тибет и сега се практикува - една жена с няколко мъже, обикновено роднини, за да не се разпръсква имуществото.  :)

*
« Отговор #318 -: Февруари 06, 2015, 15:02:42 pm »
Днес всички сте много приказливи и с темите, които сте подхванали, искрено ме забавлявате  :D
За мен работният ден свърши в 13ч, но пък времето е отвратително и ще пропусна разходките.

Ники, София е направо слънце, голяма лудетина. И аз някога бях такава - роднините направо изтръпваха, като трябваше някой да ме гледа, ама пък си бях оправна  :wink:

Смайли, тук девойките може да са дефицит, ама казват, че в световен мащаб, жените били два пъти повече от мъжете, така че спокойно - вашата мома кой знае къде обикаля  :D

Стоека, Марси, благородно ви завиждам за къщичките - аз все повтарям на мъжо, че тая София и тоя апартамент не ги издържам и искам да си живея в някоя малка спретната къщурка, в някое китно малко село. Добре, че за мечти пари не взимат  :)

Dodich, това за Китай и Тибет не го знаех - гледай ги ти как са се подсигурили... Да му мисли жената  :lol:

Хубава вечер и Весели почивни дни!
« Последна редакция: Февруари 06, 2015, 15:06:22 pm от zhristozova »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #319 -: Февруари 07, 2015, 01:24:27 am »
Ники, много сладка, ама ще я чакам да порасне, че ще ми свали пердетата с корнизите барабар явно  :lol: моят и той прави ежедневни опити  :lol: