Привет и от нас в началото на седмицата
rtfrtf както винаги е обяснила нещата просто и практично по темата с кошарите - който с каквото място разполага и така
Пропуснах да отбележа, че на Иво прякора много му отива и ти се възхищавам за спокойствието, което излъчваш при такова енергично дете
Моето е от доста кротките и днес хем съм се наспала уж хем всичко и в 8ч вече бяхме на "какво пак искаш" само щото уж и той се наспал, уж се наяде и всичко и изведнъж се вкисна от никъдето, а човека искал още да спи
Е поне той като заспа и аз една такава бодра успях да му направя и закуска и обяд и да приготвя багажи и себе си като стана закуси и дим да ни няма в парка, та до преди малко
Много съм доволна
Той миналата нощ за първи път не се е будил от няколко седмици насам и сутринта като се събудих се беше самообслужил и си беше пуснал музикалната въртележка и си гукаше в леглото
47 Smiles, аз досега два пъти съм давала панадол и въпреки че и мен ме терзае че му давам лекарства, определено мисля че е по-добре от да се мъчи детето. Само дето от всичкия зор поне зъби да му излизаха на това дете
А и ти му даваш малко, не максималната доза дори
Ние днес си поръчахме раничката - ами то детето така си я хареса, хем беше кисел, хем мрънкащ, че аз ако поомувам още той ще вземе да проходи
magi_st, вярвам че в Банско освен прекрасната работа дето сте свършили сте успели и да се разнообразите семейно. Искрено ти съчувствам и за работата и за мъжа... аз тези дни си давам сметка, че последните два месеца и нещо ги избутвам на магия с работата, все по късмет я майка ми ще дойде някой ден, я нещо друго, а последните седмици едвам и пощата си чета и нямам идея как ще я караме този и следващите месеци
Ако все пак намериш пролука за Зоопарка да не пропуснеш да се обадиш
А кой ще гледа Мони докато работиш, или ти няма да си изцяло на работа?
ra40, уж едно обръщане, а каква емоция, нали
Нашия така се забави доста с това упражнение и като откри две седмици само това правеше и като кебапче прекосяваше хола
Сега както и Смайли е отбелязала вече има по-интересни неща и това със седенето по корем е голяма драма