Леле, не мой ви изчета
Смайли, много е сладък Дани с панделката
Май, май трябва да стискаме палци за момиченце следващия път
А ти като го водиш на фризьор, те имат ли специален стол за него? Питам, защото ние ходихме вече веднъж с дребния, ама само му пообраха врата и пооформиха. Той се държа много весело и прилично, но му беше адски любопитно и се въртеше след фризьорката и тя не успяваше да се озове от другата му страна, а аз го гушках уж в скута си и много неудобно, но забравих да видя дали има столче за следващия път
За раничката - много, много съм доволна. Много по-лек е, а явно и на него му харесва, защото когато съм го приспивала в кенгурото трябваше яко друскане а тук си заспива сам след 3 мин. Не е на добре работата, че не помня от кога не е заспивал сам в леглото, но засега изход не виждам - аз като го сложа, колкото и да е утрепан и заспал веднага се завърта напреки и започва с краката по решетките да катери. Опитах и с шишето с мляко/вода, не става. Та поне си спестявам разнасянето на ръце. Снощи като видях, че пак няма да стане го сложих и докато нарежа салатата за вечеря той вече спеше
Много бързо и лесно се слага, хич не ме затруднява кръстосването. За отзад още е по-сложно, но тренираме
Малко по-трудно ми идва единствено да го разтоваря като е заспал, в кенгурото беше по-лесно, но за щастие той веднъж заспи ли е като труп, така че не успявам да го събудя
Материята много ми харесва - наистина държи хладничко, а и това че не е подплатено и дебело е страхотно, защото си го галкам по гръбчето и дупето - мен някак инстинктивно ми идва така, а в кенгурото не го усещах
За прощъпулника да си призная нищо не знам освен че трябва питка и предмети. Това с фазите на луната ми идва твърде сложно
Аз сега съм на темата с коланите за прохождане, че той какъвто е дребосък и като се наведа става страшно... В тази връзка тия хора в градинките винаги ли са толкова досадни или на мен просто повече ми се лепят
Постоянно някоя баба и лелка спира да му се радва и да пита колко е голям и да се диви колко е малък а ходи (той нали си е доста дребен)
Много ме забавлявате с историите за облизването и събирането на боклуците, ама скоро вярвам няма да ми е забавно и на мен
Баснята с първото, второто и третото дете ми е от най-любимите, а напоследък доста често спрягана, защото по начало за приятелите ми аз съм мега педанта на тема чистота и ред и сега с детето като ме видят да му давам бибероната от пода или нещо подобно и не им се вярва
Но човек си променя приоритетите
Вчера бяхме на консултация - 7540/69см
Качил е 400гр този месец, което при 120гр сумарно за предходните два е добре. Явно въглехидратната диета на майка му е дала резултат
Оказа се обаче, че още явно са ни слабички крачетата за памерси 4-ка, защото един път му сложих и при педиатърката се наложи да се преобличаме и двамата от-до
Да се похваля, че вече почти не повръща. Странното ми е единствено, че цял ден си е ОК и между следобедното и вечерното ядене повръща. Пробвах да му давам различни неща за следобеден десерт ама не се промени ситуацията. Чудя се дали му идва много като количество или като честота на храненията?
Той като си ляга в 21ч и става в 7ч, аз 5 хранения му ги вмествам почти през три часа...а той нали храна не отказва никога, та дано не го тъпча много.