Добър вечер и от нас! Смогнах да се включа, не е истина
И аз като Маги тези дни успявам едва да ви изчета и дотам, но много неща ми се насъбраха.... вече 10 дена сме си сами с Малкия бандит, той слуша детето (пу-пу), ама все пак си е изморително. ОТделно имах мнооооого работа, ходих и на тиймбилдинг и всяка вечер се работи до 1-2ч, оставяне на баби (досега не се беше случвало) и други подобни и бая се натоварих и изморих.
Малкия е на ръба да проходи сам и съм ужасно горда - преди година се молех само да е жив и без сериозни увреждания, никога не съм допускала че на годинка и месец ще е догонил връстниците си изцяло
Е още му липсват зъби, но в семейството всички сме твърдоглави, та... Смешката от последните дни е, че него много го дразнят, дават Дентокинд, мажа с гелчета, чеше, ръфа, лигави,.... а на мен ми изникна мъдрец тихомълком и неочаквано
Шантава работа!
Ние също се стягаме за яслата. Тази седмица ще пускам изследванията и края на месеца ще почва. Малко ми е свито сърцето, не се тревожа за него или за друго, просто някак как ще се разделя с него
Но така ми беше и преди да го оставя на баба му за една нощ, пък на сутринта като се събудих се усетих да звънна да питам как е чак след закуска
Ама умората си казва своето
Ртф, ще чакаме да кажеш как е Ивчо-дивчо, дали се адаптира и прочие
Синеочка, добре дошла! И на Матей му беше щръкнало пъпчето и слагахме лепенка два пъти с почивки и се оправи
За справка залепихме го към втория месец, така че не се тревожи - нещата са под контрол все още
На нас ни предстои живата ваксина дето е на годинка и леко ми се е присвило. Той досега на ваксина не беше реагирал, а миналия месец му направиха последна доза синфлорикс или нещо подобно, дето досега хич не е реагирал на него и после беше хремав. Не съм съвсем убедена, че има връзка а и му мина от самосебе си само стеримар пръсках, ама знам ли....сега и с тази ясла много неща ми идват накуп
Много ми липсва времето да ви пиша, ама като се върна на работа се надявам оттам да си открадвам по малко, защото откакто ММ замина ми е малко самотно и ми идват в повече акълите на околните -тук поне по-спокойно си споделяме