Ралица, пътво кажи какви изследвания имате до момента.Ти спомена, но не си пускала нищо да го погледнем.Колко ти е ТСХ?Какви са стойностите на инсулина?Натоварване с глюкоза ли прави или инсулин на гладно?Ако си имала положителен тест, а после си прокървила, значи има проблем и трябва да се обърнеш към репродуктивен специалист.
ох много неща съм правила. През последните два месеа имах обременяване с инсулин, два пъти инсулин на гладно(през месец), ТСХ, ПКК-та и още, и още. Това е само на мен.
Стойности :
ТСХ последно на 25,05--2,47 , пада от предходната стойност,но не достатъчно
инсулин:
дата 25.05---37,21---референтни 2,6-24,6
дата 02.08----21,70---референтни 2,6-24,6
Всичко друго си е в ганиците, да не го изписвам, че е много.
Днес не мога да отида, но утре ще мина да пусна една кръв сутинта, преди да бягам до работа. Благодаря за насоките. Поне вие да ми дадете насоки.
Колкото за отслабввването. Миналата година свалих лесно(за мен) 20 килограма. До тогава нямах проблем до тогава с ТСХ, въпреки че съм оперирана. В момента в кото отслабнах се покачи до 3,65. Сега си върнах килограмите, но пак смятам да се подложа на същото. За движение не мога да кажа, че ни липсва. Постоянно сме напред назад. За нас почивка е п 10 километра нагоре в планината пеш