И пол ли казаха, стига бе. Кога станаха 4 месеца? При другите времето все ми се струва, че лети по-бързо отколкото при мен 😀 Хриси, радвам се, че всичко се е наредило. Каката вълнува ли се. Гледам почивате си и вие по басейните. Иначе едно ми трансферираха, ако не се хване другия месец ще сложим двечки. Но ще се хване, аз толкова му повтарям да се закрепя. Пък и ударно меню има. За закуска, обяд и вечеря по един Естрофем, Дуфастон и 3 Утрогестана.
Аз днес с Фраксипарина нещо не се справих. Спуках някой капиляр. Направих си синка-лилавка все такива отенъци. И чак кървеше като се къпах.
Като казах къпане: четох, че първия ден от трансфер горещ душ не се препоръчва, даже никакъв, за да не направи контракции на матката. Слънце мое, записваш ли?
И въпрос: пише ми в препоръките от Ню лайф да си правя тест 16 дена след трансфера. Трансфера брои ли се за първи ден или е нулев? Сигурно второто, за да е по-дълго чакането.
Иначе четох, че на 5 ден след трансфер на 3 дневен ембрион се закача бебето, имплантацията завършва включително и на 7 ден. ЧХГ започва да се отделя на 8 ден и на 11 вече може да се установи бременност.
Е тогава защо тест на 16 ден. Ясно, че има риск от мисед, но не е ли информативно да се знае имало ли е имплантация?
Днес поех селските ежедневни задачи. Храня и поя кучета, кокошки, приказвам си с петела. До магазина да ида, спре ме някоя баба. Поспя, сготвя, поработих 2 часа и то деня свърши. Съседът е купил и прасенце и ми грухти в момента под прозореца, ще се опитам да не се привързвам, че няма да е приятелство за дълго