Берил, за мен си си имала бременност. Понякога просто така се случва. Ако не правиш опити за забременяване, то никога няма да направиш тест на един ден закъснение. Така, че само когато търсиш, тогава намираш. Инвитрото не е хапче за гърло. Ние 6 инсеминации правихме. Вече лекарката ми искаше инвитро, но аз си настоявах на инсеминациите, макар в моя случай да беше по- натоварващо, защото са си 6 стимулации, а не 1 примерно и 2-3 трансфера. Не се подвеждай и по това да направиш 4 евтини инсеминации, за да можеш да минеш по фонда. Не е ли по- добре 1, но като хората, макар и платена, а и да има резултат. Ако можеш фондът да плаща поне 3 инсеминации, щеше да е много добре, а и пари щяха да се спестят.
Джули, пролактинът ти си е висок, не е от неспазване на условията. ЛХ ти е висок, но може да имаш и по- ранна О, но и естрадиолът ти е нисък. Задържан фоликул, знае ли човек, но нещо не му е наред на този цикъл.
Маги, бременна си си!
Тери, ама я малко по- весело. Момчетата са палави и нямат време да човъркат, че да имаш симптоми. Моят основен симптом със Симеон беше, че нямах симптоми.
При мен всичко е наред с тръбите. Никакъв проблем нямам. Всичко мина супер леко. Тук не слагат клампа на шийката, а с едно, на което казват лале и което прави вакум се прави. Има някакво съмнение, че имам аденомиоза, но е написано, че имам дискретно нерегулярна лигавица. Имам и някакъв флеболит, ама той е свързан с уринарния тракт. Ще отида на уролог в България, макар че си мисля, че ми е параовариалната киста, защото тя не е спомената никъде. Какво прави там обаче, а и има и лапароскопия и там си е киста. Знам ли?!
На лекар съм чак на 29ти май, че сега нали е Великден, а аз мога само сряда да ходя по лекари... абе сложна работа. Каквото такова. Да ми се даде зелена светлина от ендокринолога, че може да става сестричката и да става
Късмет на всички!