Маги, много рано. Каза, че в понеделник ще се депресираш. Ти поне имаш две имплантационен напоследък и знаеш, че и тогава нямаше симптоми. Бъди спокойна, с имплантацията се шампион. После само ще задържите нещата с терапия.
Нели, сега по фонда като те стимулират добре ще изкараш яйцеклетки. На мен Фемара по никакъв начин не ми действа. Когато съм пила подобни препарати си правех по един фоликул, както всеки друг месец.
Злате, ти всъщност колко опита имаш. Аз мислех, че си с един свеж трансфер и един успешен ЗЕТ.
Ние говорим с Мишо тези дни. Ще направим още един трансфер. След това ЕРА за мен. Ако всичко е наред при мен, пак трансфер. И ако нямаме късмет, може и да се ориентираме към южната съседка, защото те са добри при мъжки фактор. Но преди такива решения, ще си Прави спермограма, че иска месеци опити вкъщи. Това е плана. Дано не стигнем до края му.
Имам постижение, вдигнах се и изчистих.
Кукапетал, съжалявам много за това, което преживяваш. Втория неуспех по принцип трябва да по-страшен, но като си спомня как преживях първия. Трудно ми е да кажа даже преживях, не знам как излязох от онова състояние. Цял месец ревях всеки ден, докато отивах на работа. Това е много тъмно и хлъзгаво място. Падаш все по-надолу. Затова напротив, трябва да споделиш целия си негативизъм, да говориш, говориш, докато ти омръзне. Така ще намериш и някои отговори може би. Рано е да се отказваме!!! Много те прегръщам