Благодаря много за пожеланията, момичета. Ние днес се прибрахме и преглеждам печата.
Хриси, първо честит ти рожден ден с 2 дена закъснение и най-вече честито ти ходене в Турция. Всички палци са стиснати.
Лина, пробвай Нарине лейди. Скъпи са, но според мен са доста добри. Поне аз се чувствам добре.
Да ви помрънкам и аз. Иде ми да зарежа всичко, казвам ви. Знаете, че вече не се надявам на чиста микробиология, не се надявам на чудеса, искам само безсимптомна бактерия, за да мога да замина поне до Турция. Запазих си час за вторник в Торакс за микробиология. Обнадеждена за приемлив резултат от рода на липса на левкоцити. Нямам оплаквания и вече планувах как януари ще пиша на координаторите в Турция и днес 23ти ден от цикъла съм с видимо зацапване. На 19ти ден може би пак имах, но не бях сигурна, на 21 ден имах нишка кръв пак. И другите месеци ми зацапваше, но никога не е започвало от толкова рано.
Знам за няколко опции: ИЯР (имам 3.1 АМХ от май), нисък прогестерон, лоша група на цитонамазката (нося ЧПВ, но последната ми цитонамазка е от март месец), полип, ендометриоза, хемолитична бактерия, ПКЯ. При всички положения кървене никога не е нещо хубаво. Ако не ми дойде цикъла, във вторник ще пусна микробиология и цитонамазка. Утре въпреки, че ще ми е 24 ден ще пусна прогестерон, ако е драматично нисък, то ще си личи.
Надявам се, че е прогестеронът. Никога не съм имала зацапване, появи ми се за 2-3 месеца след трансфера. След това 2-3 месеца се нормализира цикъла и сега от 3 цикъла пак ми зацапва. В плюс един месец ми подранява, един закъснява. Дали мога да разчитам, че е прогестеронът след като зацапването се появява винаги във втора фаза на цикъла (този месец доста рано, на 19 ден). Извинете, че стана толкова дълго и досадно, но ми е притеснено. А тялото ми просто не ми позволява да си почина от лекари и болници. Така ми е тръгнало след трансфера, казах си, че искам почивка и все нещо се случва.
Иначе на екскурзията много добре си прекарах. Само с Мишо няколко дена. признавам си, че сладко и алкохол не докоснах, но кривнах от диетата с глутенови баварски претцели, доста пъти. Че и месо проядох, то тези наденички. Според Мишо не, че не обичам месо, явно проСто бе обичам кофти месо