Мен ме няма няколко дни, а вий какво чудо сте изписали...
Хрис, честит ти цикъл, ходене в Турция и започната стимулация. Тоето Коледно чудо иде!
Тери, аз другите неща не мога да коментирам, но не бих си правила експерименти с други доктори при положение, че Даскалови са ти под ръка. Аз си мечтая само за такива доктори на толкова близко разстояние, ама не би.
Лина, аз ти казах - бързаш много. Коледа иде, успокой малко топката, наслади се на празниците (колкото и да е трудно) и си пий антибиотика. Според мен с един курс няма да стане.
При мен най-накрая има хубаво развитие на нещата. Мисля, че успях да си намеря свестен гинеколог, който да не ми повтаря само, че всичко било наред и ще си забременея ей сегичка без проблем. Изслуша ме много внимателно, което ми беше важно и направихме план за действие. Каза, че според нея това, че в момента резултатите ми от кръвните са положителни за АФС е заради това, че реално аз съм била бременна по време на изследването, което го доказва и стойността на ЧХГ след кюртажа. Отеделно твърди, че всичките ми проблеми, като кръвното и т.н. са от оставената плацента.
Разбрахме се, че ще чакаме да излязат новите резултати за АФС и тогава ще говорим в детайли за забременяване. Принципно ми препоръча ин витро, но аз й казах, че в Испания не мога да правя заради селекцията на ембриони. Просто няма как да позоволя да унищожават ембриони, само защото били некачествени, като това дори не е сигурно. Докторката ме разбра де и каза, че ми предлага таймиран секс с Кломифен (мисля че така беше на български). Правим 6 месеца това упражнение и ако не стане, отивам във Варна да си прибера замразените ембриони.
Оставам опцията за Варна като последна, защото логистиката ще ми е много сложна, а и детето трябва да е с мен, а мъжът да работи. Та искам да товаря детето с тези неща само ако е крайно наложително.
Вчера бях и на нефролог. В частна клиника. И тук съм доволна. През януари ще ми сложат машинка, която ще ми мери кръвното нон стоп за 24 часа и тогава ще преценят дали и какви лекарства за кръвно ще ми дават. Ще ми направят и ехография и ЯМР пак през януари, а не след 6-9 месеца. Така че в края на другият месец ще имам становище от нефролог дали мога или не мога да забременявам безопасно за мен и бебето.
Реално се очертава, ако всичко е наред да съм при вас отново през март.
Дотогава имате време всички да сте бременни, да се отишли в бременната тема, да сте почистили, изтупали килимите и възглавниците и да ме чакате!
Туй то, направих ви плана - действайте