Привет отново,
Не знам в Шейново как е, но в Майчин дом е пълна мизерия!
Носих си всичко - превръзки, тоалетна хартия, мокри кърпи, тоалетни принадлежности, нощници, пижама (по-дебела, че беше февруари).
Там - когато те оперират оставаш 24 часа в реанимацията. Там е супер и нищо не ти трябва. Грижите са 100%.Аз носих доста неща, но в крайна сметка само водата (0,5 л.)ползвах.Слагат ти катетър още преди операцията (или когато те хване упойката) - различно е. И за това за пишкането няма да се притесняваш!
На другия ден те раздижват рехабилитатор. Прави се гимнастика първо.Показва ти как да станеш. Правиш няколко стъпки и те връщат в леглото. После те връщат в отделението. И там вече те оставят да правиш каквото искаш. Ако няма проблеми и катетъра се сваля!
Та мокрите кърпи основно за там ще ти трябват - да си забърсваш тоалетната. Защото не можеш да клечиш - ще трябва да сядаш.
Също и интимни мокри кърпи. Защото на мен лично ми беше трудно да се измия първите 2-3 дни.
Иначе разхлабително тям ми дадоха - рициново масло - гадост. На някои им казваха да си купят Х-prepa.
След операцията ако не си ходил по голяма нужда до третия ден - пак разхлабително. До тогава не ни даваха да ядем. Само пиехме вода - min 1,5 литра наден!
Ще се опитам да намеря линк към едни по-точни мои писания отпреди 1 година!
Пък и нещо да си забравила - ще се обадиш на някой да ти го купи!
Вземи парички! Покрай болницата сигурно има всичко!
Нали няма да си сама?
Прочети това, ако искаш!
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=145407.40