Явно нещата се променят и там. Аз съм оперирана 2002 г от проф.Карагьозов, а прегледите ги извършваше синът му в отделението.Даже заедно минаваха визитация.Аз моите изследвания си ги направих още в Русе за да не губя време в болницата.Постъпих и на следващия ден ме оперираха.Не съм пила очистително, направиха ми само 2 клизми -гадост голяма, но няма как.Моята операция беше по дълга, около 5 часа, но аз имах доста и неща за правене.Събудих се в реанимация , над мен бяха част от персонала доста учтиви и много добре се държаха.Постоянно мереха кръвно, наблюдаваха кървенето, питаха за обезболяващи.Общо взето нямам лоши спомени от престоя си там.Два пъти ни направиха и тоалет.Сервираха ни бисквитки с мляко.Когато ме преведаха в отделението струва ми се почна кошмара със раздвижване и ходене до гнусните тоалетни.По съвет на професора си спомням ме беше накарал 10 обиколки на коридора и 2 л вода на ден.Голям кошмар, и все ми правиха забележка че ме виждат легнала.Отношението на персонала беше горе-долу добре с някой изключения на по нахаканите акушерки.Кухнята няма да коментирам, даже не съм се приближавала до нея.Съветвам те да се запасиш с интимни мокри кърпички - вършат чудесна работа първите дни.Ако се сещаш друго питай.Мизерничко е наистина, но в името на добрия край се изтърпяват 5-6 дена.