здравей.това с прегледите наистина е много неудобно като си от друг град - знам го от опит.аз пътувах с нощните автобуси, за да съм рано пред майчин дом и да се запиша първа.операцията не беше страшно, моята беше близо 5 часа, но аз имах и др. неща за оправяне. после бях 24 ч в реанимация. всички бяха много учтиви и внимателни. още като се събудих и професора беше до мен, да ми обясни какво е направил. след това те местят в отделението при него.той минава визитация всеки ден и те преглежда. лежах 6 дена. имах един конец, махнаха го и същия ден пътувах за Русе.Нямала съм никакви проблеми.Даже не съм ползвала и болнични и след няколко дена се върнах на работа. чувствах се много добре. цикъла ми стана нормален, без кръвоизлизи, без болки.аз също се оперирах с направление и професора не ми е искал никакви пари.но предварително влязах при него да говоря, че искам лично той да ме оперира, без значение какво ще ми струва и колко ще чакам.след като ме изписа, му се отблагодарих.не съжалявам за нищо, ако не беше този човек нямаше да имам бебе.като влязах да раждам пак в майчин дом, на излизане от родилна зала беше до мен.слязал на етажа да ме потърси и да види как е минало раждането.освен че е много добър д-р е и прекрасен човек. успех, ако те интересува друго питай.