Здравейте момичета и честит празник! Желая ви да сте винаги влюбени - в любимия човек, в хубавото вино, в живота....
Иначе аз все още не съм оперирана!! Нещата доста се пообъркаха при мен. Преживях много тежък цикъл (кривоизлив) след лечението със Золадекса - стигнах до болница. После като отидох за дата за операция се оказа, че професора ми се е пенсионирал и не работи в МД. Препрати ме към д-р Тюфекчиева. Свързах се с нея. При прегледа тя ми каза, че миомата е навлезнала много към кухината на матката. Не е голяма, но е до най-големите кръвоносни съдове. Не ми даде особени гаранции за спасение. Каза, че ще направи всичко възможно, но дори да я спаси "лигавицата ще бъде много изрязана". Ще ме оперира след цикъл. Сега умирам от страх какъв ще е пак цикъла.
И съм просто в несвяст. Притеснена съм ужасно.Тази миома ми разказа тотално играта.
Та моя призив е - ако имате такъв проблем - не чакайте толкова време като мен. Аз си я отглеждах 6 години, опитах какво ли не и се докарах до това състояние.
Макар, че моята гинеколожка ме успокоява, че д-р Тюфекчиева се презастрахова, аз съм изключително притеснена. Но какъвто ми е късмета....