0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #740 -: Юли 12, 2007, 13:11:54 pm »
Ами нетърпелива съм ама мисля утре сутрин да си направя един...и ако е отрицателен пак в понеделник мисля да отивам при чичо доктор:)
« Отговор #741 -: Юли 12, 2007, 13:17:47 pm »
стискам страшно силно палиц!!!! дано да ++++ чакам утре да се похвалиш!

mim4o, не си писала в първи симптоми на бременност, би ли споделила с нас какви бяха и имаше ли изобщо? говоря преди датата на МЦ. предварително благодаря :D
« Отговор #742 -: Юли 12, 2007, 14:31:44 pm »
и аз се записвам в групата на ,чакащите на :bfp:.трябваше да ми дойде на 08.07.,но още го няма.днес си нправих тест и беше отрицателен,но  надеждата умира последна .Обадих се на дог и той  ми препоръча  да изчакам още малко и пак да  направя.дано  вече ги видя тези две чертички.Пожелавам успех на всички.
« Отговор #743 -: Юли 12, 2007, 14:45:49 pm »
аничка, стискам и на теб палци, дано не ти дойде още 9 месеца :wink:
« Отговор #744 -: Юли 12, 2007, 15:51:32 pm »
Аничка и аз стискам палци  :crossfingers:.
Дано и на мен да да не ми дойде!Ще си направя тест в недела, ако не ми е дошло.
*
« Отговор #745 -: Юли 12, 2007, 16:13:53 pm »
mim4o, не си писала в първи симптоми на бременност, би ли споделила с нас какви бяха и имаше ли изобщо? говоря преди датата на МЦ. предварително благодаря :D

Споделих моите симптоми в темата. Надявам се да са ви поне мъничко от полза. :bighug:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #746 -: Юли 12, 2007, 22:03:00 pm »
Благодаря,mimi26, mim4o и sladka_blondinka! Да ви се връща в сбъдване на най-хубавите ви мечти!!!  :bighug:
ani4ka, danny22, deska i lorenche, стискам ви палци момичета скоро, скоро да пишете с чудесни новини!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #747 -: Юли 13, 2007, 08:49:07 am »
Lara, хайде и ти да се похвалиш в най-скоро време... стискам палци
« Отговор #748 -: Юли 13, 2007, 10:03:15 am »
Здравейте момичета,
отскоро открих този чудесен сайт за бъдещи и настоящи майки. Накратко за мене да Ви разкажа на 25 години съм и живея заедно с приятеля си от 2 години, а сме заедно от общо 5 г. Последните 5-6 месеца, решихме да опитваме за едно сладко бебче, но уви и до днес резултат няма. Имах надежда но и този месец не се получи. :( След консултации с док. проблеми реално няма, но нетърпението ми става все по - голямо, колкото и желанието.
Незная дали да си мисля евентуално за проблеми при любимия ми, но не съм решила още дали да го помоля да се подложи на изследване.
Притесняваме мъничко факта, че е прекарал като голям шарката, чувала съм донякъде че може да води до стерилитет.  :balk_144:
Хубав ден на всички!!! :balk_64:
« Отговор #749 -: Юли 13, 2007, 10:11:09 am »
Момичета,аз все още чакам лелката,то дано не я дочакам де,ама пък и гледам да не си давам някакви напразни надежди и после да се разочаровам :)
lorencheto,благодаря за пожеланията,а дано :lol: Какво става при теб,тестче направи ли? :D

« Отговор #750 -: Юли 13, 2007, 10:13:33 am »
titali_, рано е още да се притесняваш. Сигурно не улучвате момента. Мери температура, ако не си започнала. Има и тестове за овулация. Предполагам си прочела доста из форума и знаеш, че поне година трябва да опитвате.
Успех  :)
« Отговор #751 -: Юли 13, 2007, 10:30:17 am »
Да доста изчетох, даже и Вашите опити и изследвания, следя си овулацията, но не съм наясно с температурата.  :balk_138: Посъветвайте ме, може аз нещо да не сващам а да е лесничко. :lol:
« Отговор #752 -: Юли 13, 2007, 10:40:32 am »
Накратко: мериш ректално по едно и също време сутрин, преди да станеш от леглото. След минимум 3-4 ч. сън. Отбелязваш в календара на зачатие. Ако имаш някакви питания по графиката Denis, а и всеки друг тук би ти помогнал.
Виж http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=790&Itemid=13 и http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=13
« Последна редакция: Юли 13, 2007, 10:49:01 am от Stivarip »
« Отговор #753 -: Юли 13, 2007, 11:06:12 am »
 :thankyousign: сега  ще поразгледам и ще започна да се опитвам да прилагам този метод.  :wink:
« Отговор #754 -: Юли 13, 2007, 11:49:41 am »
Хей, Lorenche!Видях ти графиката и много се радвам за теб! :D Ходи ли на доктор? Дано всичко да е нормално! :crossfingers: Дано повлечеш крак! Леко бременеене! :balk_16:
« Отговор #755 -: Юли 13, 2007, 12:01:31 pm »
Здравейте момичета,
не бях писала десетина дена, но накратко: след 2  :bfp: днес реших, че е време да отида при моят док за установяване на бременност. При закъснение от 14 дни на МЦ, с вагинален ехограф тя видя, че има плоден сак 1,5 мм., но няма ембрионче. Страшно се притесних от този факт и поради причината, че изчетох какви ли не неща за тези "кухи яйца"  :balk_144: Тя ме успокои, че сигурно хубавата работа е станала по-късно и й трябва още седмица за да види ембирончето, но мен веднъж като ме хване шубето.. не ме търси. И за да не пускам нова тема реших да питам дали някой от вас е бил в сходна ситуация  :balk_113:
« Отговор #756 -: Юли 13, 2007, 12:01:57 pm »
Lorenche, май имаш да се похвалиш !!!!! :lol:
« Отговор #757 -: Юли 13, 2007, 12:03:18 pm »
Да направих тест и имаше бледа втора черта...но в никакъв случай въображаема...само че ме притеснява факта че имам болки ниско долу и розово течение...май лелката няма да ме прескочи и ще дойде днес...:(
« Отговор #758 -: Юли 13, 2007, 12:11:57 pm »
Не се притеснявай, горе главата! :balk_103: Важното е да си спокойна!Надявам се да не ти дойде!Успех! preggo

Тихичко честито и на Ивелина! :goodluck:

Прегръщам всички ви! :bighug:
« Отговор #759 -: Юли 13, 2007, 12:19:17 pm »
Здравей titali_ и на всички тук.И аз съм от скоро ,но иначе отдавна правим опити.Прави са момичетата ,че нямаш реален повод за притеснения,то не при всеки става първите месеци.Тъй като ти все пак си имаш някакви притеснения и съмнения,добре би било да се направи изследване или поне консултация със специялист, за твое и негово успокоение.От собствен опит знам,че отлагането(поради липса на време и др.)води до повече съмнения и притеснения.Е  дано при теб не е така, а бебче да се появи скоро. Успех на теб и на всички  :bori_002: