gabi32, свекървата е задействала връзки, до края на седмицата чакам да разбера къде има Пентаксим. Ще говоря за още една доза и за теб. Иначе за 80 лв в медицински център "Детско здраве" на Ами Буе 27.
http://detsko-zdrave.hit.bg/how_to_find.htmГане, това поведение е отвратително. Стандартна практика ли е към чужденци? Не можеше ли да поискаш второ мнение или да се оплачеш поне? Нямате ли си частен педи, че да си спестите такива преживявания или излиза много скъпо? Цункай Алексче от мен и дано се оправи по-бързо!
Шапка и аз не намерих малка
Вчера взех една голяма и сега ще я стеснявам.
Познайте на кого купих първо подарък
На свекърката (така се произнася според сестра ми)
Ама това е защото исках да приключа със задължението и да продължа с удоволствието
Ще си имам баба в събота - поканих майка ми на гости, ще я подкупя с обещание за пържоли, червено вино и някой нов филм за вечерта и ще й връча Симеон за няколко часа, докато обиколя коледното изложение в НДК. Таткото ще е на коледно парти в Банско, да му загорчи водката дано
На всичкото отгоре ще дава новата ни кола на баща си, че да си ходели на тъпото село с разбития път. Бясна съм
heart, Симеон също не иска да си спи в леглото. Заспива или на гърда, или на корема на баща си, или в кошчето за кола... Като го преместим в леглото се събужда и реве. При нас обаче проблемът е вечер. Затова го взимам при нас, играем си, говорим си и по някое време вече много се уморява и си заспива. Помагат и музикалните играчки и абсорбатора
Някои дечица не искат да спят в леглото, защото им е самотно. В такъв случай помагало пуснато радио, ама аз още не съм го пробвала. Да не сте в някоя от кризите на растежа и затова да е по-нервен?
Стефи, вие пък да не видите нещо
Ние се подобряваме, ентерола определено помага, дано скоро и дупарата се оправи.
Ако поискам в аптеката да ми направят кремчето за подсичане без рецепта дали ще се съгласят? И коя точно рецепта да ползвам:
Nistatin 1000000 E
Vit A 60000
Vit D 600000
Lanolin (немога да го разчета)
Vaselin 30
lanolini }
Vaselini }
Aq. calcis } aa 50,0
vit A 100000E
Vit D 300000E
или горното +
revandi 0.10
nystatini 5000000 E
via, аз също си бях взела гащи за еднократна употреба от Щъркел, 4,50 за 5 броя. Много са удобни и ми се струва по-хигиенично. Могат да се ползват спокойно по едно денонощие, не се разкъсват като се сменя превръзката. Идеята да си пера гащите в болницата и да съхнат върху парното не ми се стори привлекателна. А и не ми се инвестираше в бабешки гащи. Бях си взела възможно най-дългите нощни превръзки, кървях доста и дължината определено беше решаващ фактор.
Силви, много ти е сладка пуканката
Я кажи, откъде ви е коледния пингвин? И аз искам