Джам, много сладка тема
И аз да ви кажа споделям мнението, изразено от няколко дами по-нагоре: като видя много неграмотен правопис и изказ, много много не чета - хем се уморявам, хем някак си представям, че дискусията няма да протече добре. Като се замисля, не е може би много правилно, но си е точно така.
Според мен трябва всички да полагаме усилия да сме по-грамотни - как ще научим прекрасните си дечица да пишат правилно иначе?
Моля поправяйте ме, ако видите някоя граматическа глупост в постингите ми! Преди време се имах за много грамотна, ама напоследък се улавям, че се чудя как се пишат някои думи??? Това явно е във връзка с това, че все по-малко остава време за художествена литература.
А какво ще кажете за нивото на граматиката и правописа във вестниците? Има даже от любимите ми варианти, като "акциЙ"
Толкова се дразня, че си казвам, че този вестник няма да го купувам вече и купувам друг - там - същото
Имаше тук една дума, дето ми избоде очите - много бъркана, ама не мога да се сетя сега. Ако я намеря - ще я предложа за следващата неделя