за да не повтарям, само ще кажа, че подкрепям размислите на Диана и mmery.
Ganka, мното те харесвам, но мисля, че се изплесна здраво в последния си постинг, а именно:
Явно момичета, забременели и с деца тук не са желани. И мога да кажа и защо пречат - пречат, защото имат нещо, което останалите не са постигнали. И ако някой ми каже сега, тук, че искрено се радва на забременелите и мамите - хич няма да му повярвам. Ама съвсем!
ние направихме специално място в тези форуми за забременелите и родилите момичета, именно, за да останат тук и за да им покажем, че са желани.
точно ти нямаш и най-малкото право да изказваш подобни твърдения, че никой не се радвал на успелите, след като изкара цялата си бременност в чата на Зачатие и ежедневно даваше отчет за нейното протичане пред купчина жени, борещи стерилитет (нещо, което аз и Сигнус, например, така и не си позволихме да направим). и тези жени искрено съпреживяваха твоите вълнения, проследиха вестта за раждането, радваха се всички за бебе Алекс. знам това, защото и аз бях от тях. с това си изказване, според мен, ти обиди косвено всички жени тук, които някога са поздравили някого за видените две чертички или роденото дете!
съзнавам, че всички тези откровения излизат извън рамките на темата, за което моля ТианА да ме извини.