Като става въпрос за подаръци и аз да се включа - част от нещата, които ни праща (живее в друга държава моята свекъвра) са чудесни, но напоследък ме затрупва с картини, които вече незнам какво да ги правя. Веднъж ми беше донесла като идва една чудесна картина и друга - за родителите ми. Аз съвсем искрено се възхитих и тя, явно, е решила, че съм голям фен на изобразителното изкуство, та като запраща едни ми ти картини - не му се вижда края. Те са хубави, но аз просто няма къде да ги окачам вече, живеем в апартамент, не в къща-палат; последния път като се чухме по телефона и казах, че съм мн.благодарна, но нямам нужда от повече, дано не се засегнала нещата. Иначе - всичко, което праща - спално бельо, сервизи, комплекти кърпи за баня са много качествени, фини и деликатни. Единственият подарък, който не ми хареса е един спортен костюм, който ми беше пратила - подходящ за възрастна дама, а не за мен.
Иначе - тя е много мила жена, вероятно нямам проблеми с нея, защото е мнооооооого далече и не се виждаме ежедневно. Не съм имала никакви кавги с нея, не е досадна, ако иска нещо - обикновено звъни на сина си, с мен се чува, за да ме поздрави по някакъв повод и това е. Мисля си, че не знае, че сме проблемно забременяващи, мъжът ми каза, че не е говорил с нея на тази тема, аз също, вероятно си мисли, че все още не искаме дете.
Това е, аз съм от облагодетелстваните явно, като чета, какви истории има. Благодарна съм и, че не ми се меси в семейството и за дискретността и:)