Мисля,че във Варна на всички го изписват тоя Преднизолон - аз също имах, но не го пих - отвратителен е,пробвах 2-3 дни но получих някви сърбежи, едно чудо беше.. ... и си викам - айде нема нужда! Освен това докторите потвърдиха,че въобще не е толкова важен и решаващ фактор и не е фатално ако не се пие,така че не го пих.Всъщност дори казаха,че аспирин протекта и фолиевата са по-важни,а аз тях си ги пиех.
Наистина ли Маркова потвърди,че не е чак толкова важен?Ако е така,мисля и аз следващият път да си "издействам" от нея да не го пия.И така и не разбрах защо точно ни го изписват,макар няколко пъти да прочетох листовката,за отводняване,заради опасност от алергии или заради нещо друго.Моля някой компетентен да се включи.
Да,точно тя потвърди.А иначе наистина както са казали момичетата,се изписва защото той подтиска имунната система,и съответно евентуално по този начин да предотврати "изхвърлянето" на ембриона от имунната система,която го "вижда" като чуждо тяло все пак.
А иначе аз още преди да почна да го пия,мъжа ми пита Маркова дали при положение,че имам стомашни проблеми(киселини),не е по-добре да не го пия (нали е доктор все пак,знае кво да пита
),и Маркова още тогава каза -оо,не го пий тогава,той и без това не е толкова важен.
Аз въпреки това обаче го почнах,нали съм си примерна - е,стомашни проблеми нямах ама други неприятни неща имах така че го спрях след 2-3 дни.