0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Как се чувствате по време на стимулация?
« Отговор #20 -: Юни 07, 2007, 16:48:38 pm »
Наистина не е при всички така! Чак 15 кг - не! Може би качих около 4-5кг, но то съвпадна и с отказване на цигарите, така че е разбираемо.
*
« Отговор #21 -: Юни 07, 2007, 17:00:43 pm »
Аз качих 3кг, но чак след трансфера, докато се мислех за бременна.
А след пункцията бях дори с 1кг по-малко, отколкото в началото на стимулацията.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #22 -: Юни 07, 2007, 17:05:15 pm »
Аз отслабнах с два килограма при стимулацията за ИКСИ, но преди това, при стимулацията за инсе, качих 4.  :oops:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #23 -: Юни 08, 2007, 15:20:33 pm »
Към тези които са имали главоболие: пиехте ли някакви хапчета или стискахте зъби?
« Отговор #24 -: Юни 08, 2007, 15:27:06 pm »
Aз 1-2 пъти, но не ми мина и след това се отказах. В един момент колкото и тъпо да звучи се свиква.
« Отговор #25 -: Юни 08, 2007, 15:34:25 pm »
Физически-натежала с повече от 15 кила

15кг много бре.. 8O
Преднизола за какво беше, че не се сещам?
« Отговор #26 -: Юни 08, 2007, 15:51:04 pm »
Според мен това се дължи на Преднизолона - пише за това в листовката му (графа - нежелани лекарствени реакции).
http://www.doctorbg.com/data/File/84_P/Prednisolon-F.pdf
*

Osiana

• 4888
« Отговор #27 -: Юни 08, 2007, 17:20:13 pm »
Според мен това се дължи на Преднизолона - пише за това в листовката му (графа - нежелани лекарствени реакции).
http://www.doctorbg.com/data/File/84_P/Prednisolon-F.pdf

Ми аз направо се уплаших... :balk_80:
« Последна редакция: Юни 08, 2007, 17:21:50 pm от Osiana »

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #28 -: Юни 09, 2007, 00:43:10 am »
А при вас,момичета,нямаше ли Преднизолон?
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #29 -: Юни 09, 2007, 10:26:49 am »
не

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Osiana

• 4888
« Отговор #30 -: Юни 09, 2007, 10:59:11 am »
А при вас,момичета,нямаше ли Преднизолон?

При мен, да. От началото на стимулацията до деня на прегнила за пунцията.
« Последна редакция: Юни 09, 2007, 11:02:10 am от Osiana »

« Отговор #31 -: Юни 09, 2007, 11:12:37 am »
А при вас,момичета,нямаше ли Преднизолон? И при мен нямаше, чувствах се много добре по време на стимулация, даже малко потслабнах.
« Отговор #32 -: Юни 09, 2007, 13:07:45 pm »
При мен няма Преднизол.
*
« Отговор #33 -: Юни 09, 2007, 16:34:52 pm »
Мисля,че във Варна на всички го изписват тоя Преднизолон - аз също имах, но не го пих - отвратителен е,пробвах 2-3 дни но получих някви сърбежи, едно чудо беше.. 8O... и си викам - айде нема нужда! Освен това докторите потвърдиха,че въобще не е толкова важен и решаващ фактор и не е фатално ако не се пие,така че не го пих.Всъщност дори казаха,че аспирин протекта и фолиевата са по-важни,а аз тях си ги пиех.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #34 -: Юни 09, 2007, 16:54:54 pm »
А трябваше ли да пиете магнезий? Защото на мен и това ми изписаха. Направо се чувствам като някоя наркоманка с всички тези инжекции и хапчета. Да не говорим че от непрекъснатото вземане на кръв целите ми ръце са насинени и само се чудя как да се скрия като ме загледат хората  :oops:
*
« Отговор #35 -: Юни 09, 2007, 21:51:58 pm »
Мисля,че във Варна на всички го изписват тоя Преднизолон - аз също имах, но не го пих - отвратителен е,пробвах 2-3 дни но получих някви сърбежи, едно чудо беше.. 8O... и си викам - айде нема нужда! Освен това докторите потвърдиха,че въобще не е толкова важен и решаващ фактор и не е фатално ако не се пие,така че не го пих.Всъщност дори казаха,че аспирин протекта и фолиевата са по-важни,а аз тях си ги пиех.
Наистина ли Маркова потвърди,че не е чак толкова важен?Ако е така,мисля и аз следващият път да си "издействам" от нея да не го пия.И така и не разбрах защо точно ни го изписват,макар няколко пъти да прочетох листовката,за отводняване,заради опасност от алергии или заради нещо друго.Моля някой компетентен да се включи.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #36 -: Юни 10, 2007, 00:21:00 am »
И аз пих Преднизолон. Доколкото разбрах, го изписват точно за отводняване. Е, аз не го пих през цялото време, защото ми наруши съня - не можех въобще да спя.
Но аз и нямах проблеми с пишкането. Но пък имаше момичета, които събираха вода и при тях беше неизбежно. Абе, каквото кажат докторите все пак - при всеки е индивидуално. Така че се посъветвайте с лекар преди да решите да го спирате.
*
« Отговор #37 -: Юни 11, 2007, 22:41:07 pm »
И така и не разбрах защо точно ни го изписват,макар няколко пъти да прочетох листовката,за отводняване,заради опасност от алергии

Ами да, точно заради алергичен шок го изписват. А и този медикамент понижава имунната система и по този начин се опитват да елиминират до някаква степен имунологични фактори. Аз не го пих, защото при мен беше противопоказен.
« Отговор #38 -: Юни 13, 2007, 14:21:51 pm »
Чернева не го дава на всеки..и аз съм чух, че май по-добре без него..
*
« Отговор #39 -: Юни 13, 2007, 21:22:51 pm »
Наистина ли Маркова потвърди,че не е чак толкова важен?Ако е така,мисля и аз следващият път да си "издействам" от нея да не го пия.И така и не разбрах защо точно ни го изписват,макар няколко пъти да прочетох листовката,за отводняване,заради опасност от алергии или заради нещо друго.Моля някой компетентен да се включи.
Да,точно тя потвърди.А иначе наистина както са казали момичетата,се изписва защото той подтиска имунната система,и съответно евентуално по този начин да предотврати "изхвърлянето" на ембриона от имунната система,която го "вижда" като чуждо тяло все пак. :wink: А иначе аз още преди да почна да го пия,мъжа ми пита Маркова дали при положение,че имам стомашни проблеми(киселини),не е по-добре да не го пия (нали е доктор все пак,знае кво да пита :wink:),и Маркова още тогава каза -оо,не го пий тогава,той и без това не е толкова важен.
Аз въпреки това обаче го почнах,нали съм си примерна - е,стомашни проблеми нямах ама други неприятни неща имах така че го спрях след 2-3 дни.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!