0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 8ма част
« Отговор #180 -: Август 24, 2007, 13:42:39 pm »
При последния ми опит се запознах с момиче, което беше с 4 ембриона. Редуцираха 2 и сега чака близнаци в 15 г.с. :D Довери се на док. Много е рисково с три.
Стискам ти палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #181 -: Август 24, 2007, 13:44:15 pm »
Мари, да ти е жив и здрав и рожденика! И дупе да му е яко след няколко седмици :lol:
А на теб лека до края, че малко остана!

Цитат
Каси, до колкото зная, твоя случай е такъв.

Аз пък до колкото знам, не  й е такъв случая :lol:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #182 -: Август 24, 2007, 14:19:21 pm »
Милена, за моя радост ембриончетата ми бяха две. От 6 върнати, се хванаха двечки, даже второто се видя малко по-късно. Наистина си дребничка, и по-добре не рискувай с тризнаци, на всъщност твоят лекар най-добре ще предцени. Аз съм висока 174см. и според док съм идеална за моити мишки. Дано така бъде и докрая де. Желая ти да бъдеш спокойна и уверена, каквото и да решиш!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #183 -: Август 24, 2007, 14:24:38 pm »
Милена, аз бях така. Следяхме ги редовно, всяка седмица, и ако бяха продължили да се развиват и трите, единият ембрион щяхме да го редуцираме. Както и да е, той спря да се развива, а няколко седмици след това и вторият, но важното е, че едното плодче още е в мен :)

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
« Отговор #184 -: Август 24, 2007, 15:31:25 pm »
При последния ми опит се запознах с момиче, което беше с 4 ембриона. Редуцираха 2 и сега чака близнаци в 15 г.с. :D Довери се на док. Много е рисково с три.
Стискам ти палци.

Уайт,
а знаеш ли, кога е извършено това редуциране?
Аз си записах час за ФМ на 20.09., когато ще съм в 13та. Ако е по-рано, ще са малки и няма да се види ясно транснухалната гънка. Но пък да не е късно за редуциране?

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #185 -: Август 24, 2007, 15:41:08 pm »
Тя я прави в 10 г.с. Това го преценява лекарят. На мен лично 13 г.с. ми се струва късничко. ФМ може да се прави от 11 нататък.
Обсъди го с доктора си. Той казва ли нещо по въпроса?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #186 -: Август 24, 2007, 15:53:35 pm »
Днес нищо не каза по въпроса, но утре ще отида на консулт.

*
« Отговор #187 -: Август 24, 2007, 16:33:12 pm »
Милена вече имам лекооотоооо съмнение, че наистина се подиграваш с всички.
Извинявам се, че се намесвам в толкова хубавата бременелска темичка.
Желая ви успех на всички!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #188 -: Август 24, 2007, 16:35:17 pm »

Днес много ясно се видяха 3 сака с 3 зародиша. Док препоръчва редуциране, защото се опасява, че няма да мога да ги износя и ще ги родя твърде недоносени с рискови заболявания. Била ссъм слаба. /165см - 51 кг./
Грехота ми е да премахна така грубо единичкото.
Но ако това е гаранцията да се родят 2чки, но здравички, добре.
Дайте някакво мнение, моля ви.
Алката, я прочети по-добре душа!
*
« Отговор #189 -: Август 24, 2007, 17:00:44 pm »
Аз чета вече няколко теми бе Мари, ама вече не се стърпях.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #190 -: Август 24, 2007, 17:52:10 pm »
Мари, да ти е жив и здрав рожденика и..."много да те слуша", както пожелава моя кум на мъжа ми  :balk_70:
Отпразнувайте деня с много обич и настроение!!!  :ballons:
Миленка, каквото и да решите с Док - късмет!

*
« Отговор #191 -: Август 24, 2007, 18:09:32 pm »
Милена, според мен е хубаво да чуеш поне още едно мнение преди да решиш каквото и да било.

« Отговор #192 -: Август 24, 2007, 18:19:01 pm »
Да, Фия, благодаря за съвета.
Аз и без друго в понеделник ще ида при още една докторка, близка ми е, но тъй като не работи с НЗОК, а пък и пари не ще да ми взема, рядко ходя при нея.
Днес, като се върнах, първо писах на доктор Даскалов да искам и неговото мнение, ама той кога ли ще може да ми отговори, не се знае.
Каква стана тя, казвам на мъжа ми, толкоз месеци ревах за бебе, а сега как да го ликвидираме съзнателно едното. Жал ми е.
Днес им говорих и на тричките. Направо се побърках вече.

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #193 -: Август 24, 2007, 20:00:09 pm »
Момичета споделете, в коя седмица ви определиха пола на бебето? Много ми е интересно кога може да се види. Не че искам да знам непременно какъв ще е пола. Дори бих го оставила да е изненада за всички, но преди 5г. обещах на мъжът ми, че когато забременея с второто ще искам да ми кажат пола. При първата бременност пола остана изненада до раждането. Хайде споделете кога ви определиха пола на бебо и с какъв видеозон?
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #194 -: Август 24, 2007, 20:10:28 pm »
миналият път ми казаха в 14-та седмица.При следващият преглед,би трябвало вече да ти го кажат. :D
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #195 -: Август 24, 2007, 20:11:46 pm »
Момичета споделете, в коя седмица ви определиха пола на бебето? Много ми е интересно кога може да се види. Не че искам да знам непременно какъв ще е пола. Дори бих го оставила да е изненада за всички, но преди 5г. обещах на мъжът ми, че когато забременея с второто ще искам да ми кажат пола. При първата бременност пола остана изненада до раждането. Хайде споделете кога ви определиха пола на бебо и с какъв видеозон?

При мен д-р Димитрова видя, че са две момчета в края на третия месец, или 14-а седмица. Успех и спокойствие ти желая! И най-вече здраво бебе, пък каквото дойде, нали?  :wink:
« Последна редакция: Август 24, 2007, 20:13:23 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #196 -: Август 24, 2007, 20:26:38 pm »
Z22, Kassi много ви бблагодаря за бързите отговори. Каси права си! Важното е да дойде живо и здраво. Пък пола е без никакво значение. Попитах само информативно, ако зависи само от мен няма да искам да ми казват пола, а ще остане изненада за раждането.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #197 -: Август 24, 2007, 22:29:24 pm »
На мен ми казаха за първи път пола на бебето в 20 г.с. на триизмерен ехограф, но ако бях отишла по-рано щяха да го кажат и по-рано. Иначе на обикновения ехограф в ЖК ми го казаха в 24 г.с. до тогова все беше застанало настрани.Важното е, че има съвпадние и при двата апарата  :bori_008:

« Отговор #198 -: Август 25, 2007, 07:34:40 am »
За крема против стрии с двойно действие на Мустела - от аптеката ми дадоха тестери - абе много ми лепне после кожата от тях
Аз си чех на Чико - за корем и отделно за гърди. Не лепнат и ми харесва усещането след мазане.
Взела съм и олио на Икаров, но то ми е много мазно..

Мари, да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша много! :)
Зори, аз лично не бих се наела да пътувам толкова време и точно тази дестинация. Пътя  наистина е тежък.
Milena.b, много трудно решение трябва да вземеш... Не мога да кажа друго освен да ти пожелая каквото и да е решението, то да е най-доброто.
« Последна редакция: Август 25, 2007, 07:51:48 am от Диана »
« Отговор #199 -: Август 25, 2007, 08:45:45 am »
Радвам се. Дано да е така! Ама аз не ям мляко и извара!  :(
8O - ти си първия човек,за който разбирам, че не яде мляко 8O
Милена, много трудно решение наистина, но лекарят ти е този, който трябва да прецени до колко е рисово за теб самата. Стискам палци каквото и да е решението, да е правилното :P
Относно пола на бебето, за първи път ми го казаха в 13 г.с.
« Последна редакция: Август 25, 2007, 08:51:45 am от samorasliche »