0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #200 -: Ноември 14, 2007, 10:09:36 am »
Ей vixi не се отчайвай и аз в понеделник /11 ден от инсето/ правих тест  и :bfn:.Сега имам болки като ПМС, но докато не дойде надеждата ми няма да угасне ако не следващия път.Горе главата и на нашата улица ще изгрее слънце т.е. ще си гушнем сънчицата :babyflips: Успех на всички

« Отговор #201 -: Ноември 14, 2007, 10:17:58 am »
Здравейте момичета! Моето инсе на ЕЦ беше в събота на 10.11 при д-р Стаменов. Хормонките бяха добре, лигавицата и фоликула се беше спукал. Сега си пия Дуфастона и търся сродни души по форумите. На 25.11 трябва да направя тест и много се надявам цялата тази лудост да приключва по-бързо /мисля, че 7 години са достатъчни/.Пожелавам на всички успех и Ви целувам!
*
« Отговор #202 -: Ноември 14, 2007, 10:19:55 am »
Само за статистиката.Познавам момиче което е бременно от първа инсеминация при д-р Владимиров.Сега е в пети месец и чака две момчета. :D
« Отговор #203 -: Ноември 14, 2007, 10:27:31 am »
Това е супер! Дай Боже всекиму! Хайде де две чертички какво толкова?! Ние сме героини момичета и съм сигурна, че всички тука ще ги видим! :bfp:
« Отговор #204 -: Ноември 14, 2007, 10:37:12 am »
опаа, нещо не ми се публикува поста...
vixi, знаеш, че уринните тестове понякога грешат!
На мен днес ми боцнаха прегнила и утре ще действаме! Сега ме притеснява дали ще се спукат до утре фоликулите...дали пък няма да се наложи повторение в петък...? Моля, ако някой е правил реинсе при д-р Владимиров да сподели доплаща ли се и колко?
Бебе, видях в твоята тема, че резултатите ти са по-оптимистични, стискам палци!
asi73, много окуражаващо! :D
Успех на всички от мен!
« Последна редакция: Ноември 14, 2007, 11:08:18 am от binky-s »
« Отговор #205 -: Ноември 14, 2007, 11:33:02 am »
Аз съм пацент на Владимирови първия път правихме ре инсе . Не се заплаща нищо / дано не те лъжа, макар че сега като пиша почва да ми се върти, че си платих май само за прегледа 25.00 лв. /
Успех :)
*
« Отговор #206 -: Ноември 14, 2007, 12:15:44 pm »
Викси, мила  :(. Дано тестът да не е отчел правилно. Толкова исках да видиш положителен резултат :( Как смяташ да продължиш борбата - каквото и да решеш с теб съм и те  :bighug:
Аси, добре ми подейства добрата новина. Преди мечтата ми беше две момченца, но напоследък и един положителен тест ще свърши работа :wink:
Бинкис, Владимиров изрично ми спомена, че реинсето не се заплаща и се прави колкото пъти е необходимо. Може би наистина ще трябва да платиш прегледа /нали всички прегледи не влизат в цената на процедурата/.
Тин, този ранен тест може да се дообогати с още една черта в края на седмицата
Кетбайби , моля те сподели дали имаше някакви признаци на бременност преди теста, че аз не усещам никаква промяна :(
Късмет на всички и само две чертички на тестовете!
« Последна редакция: Ноември 14, 2007, 12:17:35 pm от avre »
« Отговор #207 -: Ноември 14, 2007, 12:39:15 pm »
Renive,желая ти две чертички на 25.Успех и на всички момичета . :crossfingers:
« Отговор #208 -: Ноември 14, 2007, 12:50:08 pm »
тити, avre, благодаря за отговорите! Щом само узи се плаща - ок, притеснявах се да не е повече и да се явим неподготвени :oops: Дано не се стига до реинсе!
avre мило, май много бързаш за признаци :wink. Поне седмица да мине, да стане имплантацията!
« Отговор #209 -: Ноември 14, 2007, 14:26:13 pm »
VIXI докато нямаш м.ц.има надежда,а й тези урини тестове не са много за вярване.Ще стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #210 -: Ноември 14, 2007, 15:02:56 pm »
Плами, спомена, че пиеш естрофен - той за какво е. Моят доки не ми го предписа.
« Отговор #211 -: Ноември 14, 2007, 15:04:52 pm »
Тин, този ранен тест може да се дообогати с още една черта в края на седмицата
На всички ви пожелажам дообогатяване с по още една черта в тестовете

« Отговор #212 -: Ноември 14, 2007, 15:49:40 pm »
Авре Естрофем пия за удебеляване на лигавицата на матката,след всяко инсе ми го изписва док.тъй като се стимолирам с Клостил,а той я изтънява. Аз пък не ми ясно защо този път ми изписа Аспирин Протект :ask:Дано този месец бъде успешен за всички нас чакащите :bfp:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #213 -: Ноември 14, 2007, 16:43:08 pm »
Цитат
На мен днес ми боцнаха прегнила и утре ще действаме!
Бинки, и аз довечера слагам прегнила, но в петък съм на инсе - дано улучим момента и хванем яйцето  :eggsperm:
Чакам много положителни тестове.
Тин, стискам палци при следващото ми идване в Русе по коледните празници да направим среща и двете вече да имаме по едно тупкащо сърце в коремчетата ;)

« Отговор #214 -: Ноември 14, 2007, 16:53:41 pm »
Здравей avre, почти никакви симптоми нямах този месец! През минали месеци винаги съм си откривала много повече..И все още е така, а мина цяла седмица след закъснението на м.ц. Само гърдите ми са малко напрегнати и не мога да спя нормално, събуждам се към 4 - 5 часа сутринта. Утре е прегледът при Владимиров и много се вълнувам, дано всичко е наред. Опитай се да не се анализираш непрекъснато и да мислиш позитивно. Но иначе ужасно бавно минава това време през втората половина на цикъла!
Vixi, надявам се теста да греши, мои приятелки са имали фалшиви отрицателни резултати дни след закъснението.
« Отговор #215 -: Ноември 14, 2007, 17:50:44 pm »
Утре трябва да ми дойде М по план график, обаче за сега нямам никакви от обичайните  ПМС, а  ми се спи, кафето сутрин не ми харесва, събуждам се в пет или четири сутринта с болки като свиване и разпускане на матката / така ми беше и при първата и неуспешна бременност :( но тогава ме боляха и гърдите а сега не ....... Лошото е, че  инсето ми беше на неспукан фоликул.....незнам какво да мисля,  дали да си правя тест утре....или да си чакам цикъла.....Не смея да споделя с мойто момче каквото и да било...не искам да му давам напразни надежди
Поне ми остана малко чакане....
*
« Отговор #216 -: Ноември 14, 2007, 18:26:05 pm »
благодаря на всички за окуражителните думи,
всъщност и аз нямам никакви признаци и все още не ми е дошло , но и теста е отрицателен, така че игра в центъра - ще почакам още малко и то ще стане ясно.
сега се чудя следващия месец пак инсе ли да бъде - пето или да мислим за ин витро на естествен цикъл или направо класическо, макар че Владимиров каза да ги караме до 6 ще видим
прегръщам ви всички и стискам палци
« Отговор #217 -: Ноември 14, 2007, 18:30:48 pm »
Tити, ти решаваш дали да се тестваш или да чакаш още. Аз мисля този път, ако всичко мине по план, да си пусна кръвен тест още на 10 ден някъде. Ей така - информативно - да видя дали въобще има някакво движение в ЧХГ-то.Сега се заканвам така, но като наближи момента незнам дали ще ми стиска, ще видим! Ако ще правиш уринен тест, по-добре почакай още ден-два!
Късмет!
« Отговор #218 -: Ноември 14, 2007, 20:31:52 pm »
Тити :crossfingers:
*
« Отговор #219 -: Ноември 15, 2007, 08:51:19 am »
Тази сутрин и аз направих уринен тест-резултат отрицателен. Явно ще съм от чакащите през следващия месец.Успех на всички и всички да успеете! Поздрави!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!