0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #220 -: Ноември 15, 2007, 11:33:10 am »
Диди, уринарните тестове не са много надеждни. Изчакай още ден два и ако няма менструация, може и да се е получило и да ни зарадваш. не унивай, всички ще станем майки. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #221 -: Ноември 15, 2007, 12:31:59 pm »
Диди кръвен няма ли да правиш?
*

norma

• **
  • 88
  • обичайте се
« Отговор #222 -: Ноември 15, 2007, 12:58:53 pm »
Здр момичета...
аз тепърва се подготвям за инсе при д-р Стаменов но незнам колко струва процеедурата и това може ли да мине през касата...или само някои неща..извинете за може би тпия въпрос но незнам с колко пари трябва да се подготвя..
« Отговор #223 -: Ноември 15, 2007, 13:24:00 pm »
Дано бебе, но аз позагубвам малко надеждата, защото така ме боли корема от снощи, че ...ох не знам. Успех и на теб и  :crossfingers: всичко да завърши добре и най-накрая на ги видим тиа пусти :bfp:

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #224 -: Ноември 15, 2007, 13:59:35 pm »
norma , по каса не може да се възползваш. относно цената е публикувана на страницата на клиниката, като имаш предвид, че това е само цена на процедурата. трябва да предвидиш парички за прегледи и хормони, кръвни изследвания. ако е на ЕЦ добре, ако не трябват и пари за стимулацията. вие не сте ли говорили с доктора - той най-добре ще те насочи какво ще ти струва и ще си спокойна, от опит ти казвам защото аз постъпих така и нямаше изненади. успех  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #225 -: Ноември 15, 2007, 14:16:24 pm »
Тин, ще ги видим мила :balk_21: Ще се радвам като се запознаем лично вече да сме бременни ;)
Норма - виж тук за цените в Надежда http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m16 Пожелавам ти успех!

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #226 -: Ноември 15, 2007, 17:03:04 pm »
Знаете ли резултатите от кръвния тест за колко време стават и къде най-добре да се направи? Благодаря
« Отговор #227 -: Ноември 15, 2007, 17:47:13 pm »
Dragica - ако говорим за София, например можеш да отидеш в лаборатория Кандиларов. Ако си пуснеш кръвния сутринта, на обяд резултатите ще бъдат готови  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #228 -: Ноември 15, 2007, 18:16:29 pm »
Dragica имала съм случай след 2 часа да е готов теста,в повечето случай пускаш го сутрин и следобед е готов.За Варна лаборатория-Сити Лаб и Статус.УСПЕХ
*
« Отговор #229 -: Ноември 15, 2007, 21:57:12 pm »
диди и ти си от моя отбор, другия месец ще сме на линия :)
между другото аз все още нямам цикъл и ако не се появи до събота ще си направя и аз кръвен.
тити нещо ново при теб?
успех на всички чакащи резултати и започващи процедури
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #230 -: Ноември 15, 2007, 22:39:11 pm »
Здравейте момичета,
на мен днес ми дойде лелката, което е супер (за пръв път я чаках с нетърпение), защото ще започне и моето инсе.
Аз ще съм на ЕЦ и не съм мн на ясно какви са шансовете ни, но мн се надявам и аз най-накрая да видя едно положително тестче и то да е мое!

Честито на всички успели, а на чакащите мн мн успех и положителни тестове и най-прекрасните бебчета после! :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #231 -: Ноември 16, 2007, 07:38:47 am »
Днес ще бъде и моето инсе ;) Толкова ми е нервно - първият път бях по-спокойна. Ако пак е неуспешно...

« Отговор #232 -: Ноември 16, 2007, 08:00:28 am »
Стискаме палци бебе днес всичко да е наред и това да е последна процедура за теб. Успокой се знаеш какво предстои и че трябва да си много спокойна.:balk_21:

*
« Отговор #233 -: Ноември 16, 2007, 08:00:57 am »
бебе, спокойно мила. Този път ще успееш!Трвбва да вярваш!
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #234 -: Ноември 16, 2007, 08:21:29 am »
Днес ще бъде и моето инсе ;) Толкова ми е нервно - първият път бях по-спокойна. Ако пак е неуспешно...
Миличка, имай вяра, ще стане! Стискам силно палци!
УСПЕХ! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #235 -: Ноември 16, 2007, 08:50:10 am »
Кръвен не съм правила, ама и не смятам да правя този месец. Всички признаци за МЦ са налице, така че е безсмислено. Чакам да си ми дойде към 20-ти и пак наново.Наистина все някога трябва да успеем.Кофти ми е, ама има и по-страшно!Поздрави и успехи на всички, които чакате! :)
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #236 -: Ноември 16, 2007, 08:51:59 am »
Знам какво ме очаква - не ме е страх от процедурата, а от резултата  :( Благодаря ви за подкрепата :balk_21: Като знам колко положителни мисли са насочени към мен, усещам искрица надежда.

Диди, признаците на МЦ и на бременност май са еднакви в началото ;) Дано твоите все пак са на бременност :crossfingers:

*
« Отговор #237 -: Ноември 16, 2007, 09:02:13 am »
:crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #238 -: Ноември 16, 2007, 09:03:17 am »
Диди  :bighug:
« Отговор #239 -: Ноември 16, 2007, 11:08:06 am »
Бебе успех днес :)
Аз да се отчета- бях се объркала, че вчера трябва да ми дойде М, смятах на ново и трябва да е днес, само че от утрогестана ми закъснява по принцип, така че чакане му е майката. Иначе от сутринта се изпокарах със всички в офиса, нервно ми е... хем искам да направя кръвен тест хем не искам да се разочаровам....