Плами, поздравления за постъпката
! Много хубаво си го обяснила ; "исках да направя нещо стойностно". Усещанията на всеки човек за света са различни.
И не е, чак до липса на информация, колкото до интерпретацията на всеки поотделно. Има хора им се обяснява, клатят умно глави и накрая пак бабаитско заключение
, щото иначе ще си нарушат стила.
малко офф; Имам познато близко семейство също с репродуктивен проблем. Обменихме информация веднъж, после две години те говореха по проблема - стерилитет, където им падне ,че "мъжа ми си го е качил на тавана" - извинявам се за точния израз. Приемах с усмивка и търпение, те са хора, които имат нужда да си чешат нараненото егото върху някой друг.
Сега след две години, тръгвайки един ден за преглед, се оказа, че и те ще пътуват в същата посока
. По пътя, момичето се оплака, че вече е в ранна менопауза и алтернативите, които са и предложили....
Понеже отиваха за първи път, аз го раздавах навигатор; по пътя, в клиниката и прочие.
Прибрахме се заедно, поканих ги вкъщи на по питие. Разговора естествено продължи - кое, какво, що. Те през цялото време ги тревожеше какво сме правили ние. Мъжа ми обяснявайки нещо за разположението етажите в клиниката казва - там където ти правиха манипулация. В отговор веднага;ха-ха, абе, то ще си признаете
Нямаше да са хората, които познавам, ако не се държаха така.
Човек страда или не, в крайна сметка всеки има различна сетивност, лошото е когато се върти само около себе си.