0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Темата на бременните-16част
« Отговор #120 -: Януари 01, 2008, 23:47:41 pm »
Asi73, болката е нормална, особено при двуплодната бременност. Стискай зъби и се моли да износиш бебетата по-дълго.

Pippi, haha, как лети времето. Стискам палци да родите леко и да се възстановите бързо. Много се радвам за вас, и се вълнувам с вас. Да знаете, няма страшно, предстоят ви най-хубавите мигове.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #121 -: Януари 02, 2008, 00:21:34 am »
Pippi  :bighug: Стискам палци всичко да мине по план и ако евентуално не се появи тая вечер вашето съкровище  :wink: те чакам в новата година с радостната новина. :heartbeat:

нашият бебок си стои на топличко засега :)
мерси за пожеланията, наде, мерси и на лара и каси :bighug:
наде, леко раждане и на теб, ако тръгнеш да раждаш тия дни, че то вече си е нормално :)

честита нова година на всички! с пожелания за много нови бременилки и много здрави и хубави бебчета!!!

« Отговор #122 -: Януари 02, 2008, 09:04:52 am »
Пипи и Нивеар,
Леко раждане и бързо възстановяване!

За много години на всички и щастлива и 2008ма година! tree2a

Аси, и на мен бебките ми притискат ребрата, ама като родим ще мине! :wink:
« Последна редакция: Януари 02, 2008, 10:01:33 am от Милена б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #123 -: Януари 02, 2008, 09:22:54 am »
Много благодаря на всички за отговорите.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #124 -: Януари 02, 2008, 11:52:08 am »
Честита Нова Година!
На Пипи и Нивеар пожелавам леко и безпроблемнно раждане и незабравима първа среща с малките слънчица!
На останалите лека бременност и дано темата ни се напълни с много нови бременнелки тази година!
« Отговор #125 -: Януари 02, 2008, 14:19:10 pm »
честита нова година !

аз май  не съм писала доста врме :P
преди коледа направихме голямо обикаляне из магазините.на следващата сутрин резултата беше контракции и болки.многосе изплашихме,но със солидно количество медикаменти и добра почивка всичко е наред :Dбебчетата вече са около килограм и по последни данни ще имаме 2 момчета :wink:

стискам палци за Пипи и Нивеар.
Леко раждане и бързо възстановяване!

*
« Отговор #126 -: Януари 02, 2008, 15:47:52 pm »
Честита високосна 2008 на всички!
И аз доста време не съм се включвала, но умишлено бях решила да си дам почивка.

В крайна сметка се престраших с Полижинакса, сега обаче се чудя колко време след като го спра да си правя микробиология  :?
Днес цял ден нещо ми е зле-отпаднало ми е, имам леко главоболие, а и главичката на бебонка се е забила в черния ми дроб и мира не ми дава  :oops:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #127 -: Януари 02, 2008, 16:33:50 pm »
честита нова година !

бебчетата вече са около килограм и по последни данни ще имаме 2 момчета :wink:

Поздравления за синьото дуо, кит кат. А на брат ти какви бяха бебетата, май също са момчета или бъркам?
Спомням си когато моите станаха по кг., така се вълнувах, колко са гооооолеми. Сега вече Хриси е 6кг, а Миши 5. Леле, как лети времето, скоро ще станем на три месеца.

Момичета, не е ли време да пуснете нова тема на бременните:D

*
« Отговор #128 -: Януари 02, 2008, 16:47:00 pm »

не бе, каси, до към 15 страници ги докарваме, ти май вече си забравила  :wink:

големи са ти вече мъжете, пу пу пу, все така да растат :)

аз пак мерси за пожеланията! от мамата разбрах, че нивеар е родила, ама предполагам, че тя иска сама да си се похвали :)

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #129 -: Януари 02, 2008, 16:57:44 pm »

не бе, каси, до към 15 страници ги докарваме, ти май вече си забравила  :wink:

големи са ти вече мъжете, пу пу пу, все така да растат :)

аз пак мерси за пожеланията! от мамата разбрах, че нивеар е родила, ама предполагам, че тя иска сама да си се похвали :)

А, не съм толкова оглупяла, знам аз, ама понеже започна нова година, затова, хехе.  :lol:

Ами, честито на новата мама Нивеар. Ще чакаме и тук да се похвали. А как са, какво е бебето и как се казва?

*
« Отговор #130 -: Януари 02, 2008, 17:01:24 pm »
Честито момче на мама Нивеар.
Ето, какво намерих в бг-мама:
 02.01.2008 - Александър на мама nivear, 4000 гр., с термин 12.01.2008 г.
Да е жив и здрав големия юнак. Да има щастливо детство.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #131 -: Януари 02, 2008, 17:36:26 pm »
ЧЕСТИТА 2008 ГОДИНА, МОМИЧЕТА! ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!  :lol:

И аз не съм писала от доста време, но изкарах по Коледа една хрема, която много ме уплаши да не е грип. Слава Богу само с хремата се разминах. И това при положение, че с мъжа ми си стоим вкъщи. Контактите с други хора съм ги ограничила до минимум. :(

Искам да пожелая на Пипи и Наха леко раждане и щастлива среща с малките мишоци!  :D

Честито бебче на мама Нивеар. Да е живо и здраво юначето.

Кит катче, сега пък 2 момчета!? Ама правихте ли ФМ? На нас и на двете ФМ ни описаха детайлно половите органи на бебетата  :lol:
Кит катче, купихте ли нещо за бебоците или само разглеждахте. Ние също преди седмицата преди Коледа пообиколихме, но само набелязваме. Още нищо не сме купували.
Внимавай и се пази, не се преуморявай. И аз така чувствах сили да ходя много и да вършея из къщи, но  д-р Марков, пък и всички гинки казват че е важно да се пазим, особено като сме с билзнаци. 

Да попитам и аз нещо бременните с близнаци: Коремът ви заема ли странни форми?
Моят от 2-3 дни доста често се мести ту вляво ту вдясно, или пък става на две топчици.  :?
« Отговор #132 -: Януари 02, 2008, 18:30:53 pm »
илианка,долното бебче се показа  на д-р стаменов в 12 г.с. и от тогава се крие.още от тогава имахме съмнение за момче.сега моя мъж е на седмото небе :lol:(за мен няма значение)
ние още нищо не сме купували ама ще имаме и много подаръци от батковците на брат ми.нашите се прибират във вторник и ще видим какво ще донесат.в америка много от нещата са по-евтини.

каси,ето и няколко снимки на моите ледени племенничета

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161777
« Отговор #133 -: Януари 02, 2008, 19:55:25 pm »
Е и аз да ви 4еститя Новата година пожелавам на вси4ки мами много здраве и много здрави рожби и нека 2008-ма донесе много щастие на вси4кини!!!  :bighug:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #134 -: Януари 02, 2008, 20:12:39 pm »
каси,ето и няколко снимки на моите ледени племенничета

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161777

Страхотни са, толкова бонбонести. Обаче и двамата приличат на мамааааа, хехе. Много са сладки и прекрасни, дано да имат късмет! Как се справя тя, помага ли и някой още? Като знам колко е трудно за сам човек.

« Отговор #135 -: Януари 02, 2008, 20:39:49 pm »
те са в щатите,а там няма майченство.само 2 или 3 месеца болнични в зависимост как си родил.нашите бяха там а сега отидаха техните.

доста ме шашкат :wink:и се възхищавам на мами като теб,които се справят сами
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #136 -: Януари 02, 2008, 21:56:24 pm »
Няма място за шашкане, всичко е въпрос на организация и настройка. Ще се справиш и сама, но ако има помощ е още по-хубаво.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #137 -: Януари 02, 2008, 23:31:09 pm »
Благодаря и аз за пожеланията :) и за много години.
Утре сме на консултация и може да ни е последната. Така се надявам всичко да е наред с малката и скоро да се гушкаме  yahoo_17.
Пипи нямам търпение да чуя вече новината от вас  :bighug: и да пишеш за кураж  :wink:. Как се чувстваш инъче сега? Какво каза д-ра за околоплодните води(до колкото помня май беше споменала, че са намалели)? Всичко ок ли е?
Честита рожба на Нивеар  :rainbow:.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #138 -: Януари 03, 2008, 00:07:33 am »
Naha, силно стиснати палци за прекрасно изживяване от най-желаната среща с мъничето!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Честита рожба на Nivear!!!

*
« Отговор #139 -: Януари 03, 2008, 10:20:33 am »
Момичета здравейте и Честита Нова Година с най-прекрасните пожелания.Искам да ви попитам,тъй като ми беше много лошо д-ра ми спря витамините/които допълнително ми дразнели стомаха/това беше преди месец,т.е.вече един месец не ги пия.Кажете си мнението,да ги почвам ли?не е ли прекалено дълъг периода за без витамини?А и все още ми е лошо :(не е чак толкова ужасно,но още го има
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.