0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
На мен ми предстои ин-витро -на 30.01 ми биха някаква инжекция и ми дойде цикъла.
На 15.02 имам час при док и след това незнам как протича тая процедура.
Моля Ви ако някой вече е минал по тоя път да ми каже горе-долу колко време продължава процедурата,след тая инжекция като ми дойде цикъла колко време ще ми тече и други подробности.
Ще ме извините ако съм ви оттегчила с тези въпроси,но направо ще се побъркам-чакам и мисля постоянно за това.
Успех на всички и само  :bfp:
anileda
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Anileda,
нормално е да милсиш постоянно за това и да се тревожиш - всички сме така.
Относно процедурата - няма страшно - почнеш ли, всичко ще мине бързо и неусетно.
Предполагам, че са ти били Диферелин, след него цикъла може да ти продължи малко по-дълго от нормалното. След това ти предстои преглед, изследване на Е2 и ако всичко е наред ще започнеш стимулацията.
В коя клиника си?
Успех!
misi благодаря ти мила за отговора!
Аз ходя при д-р Персенска в клиника "Надежда".
А за цикъла и док ми каза ,че ще продължи по-дълго време,но на мен ми беше 5 дни както си ми е винаги.
Стискам палци на всички!!!
anileda
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Искам да питам трябва ли изследване за СПИН,васерман и хепатит за ин витро с донорска яйцеклетка? В смисъл ако стигна до такъв тип ин витро- аз да даря яйцеклетки ще ми трябва ли? Или само Здравната каса го изисква?
Предварително благодаря
*
Искам да питам трябва ли изследване за СПИН,васерман и хепатит за ин витро с донорска яйцеклетка? В смисъл ако стигна до такъв тип ин витро- аз да даря яйцеклетки ще ми трябва ли? Или само Здравната каса го изисква?
Предварително благодаря

Задължителни са изследванита.
Независимо дали си по донорска програма или съпружеска.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Ок,а мога ли да преснимам едните резултати,така че да дам и на ЗК а докато чакам тя да ме одобри ако започна по донорската програма ин витро да дам и там. Ако ме разбрахте де;-)
*
Ок,а мога ли да преснимам едните резултати,така че да дам и на ЗК а докато чакам тя да ме одобри ако започна по донорската програма ин витро да дам и там. Ако ме разбрахте де;-)

Мисля, че може, но в ЗК искат оригинали.
Питай в клиниката дали ще приемат копия или евентуално в лабораторията да ти сложат печат на копието или да ти ги разпечатат 2 пъти.
Обясни, че ти трябват за 2 места. Мисля, че няма да има проблем.
*
Аз ги правих 2 пъти, защото бяха минали 6 месеца от първите.
М. Февруари за ЗК, а м. септември за ИКСИ-то.
*
Днес ми е 8 ден от стимулацията.Имам около 14 фоликула повечето с размер мижду 9 и 12мм.След 2 дни съм на преглед,но ми е чудно защо ми назначиха да изследвам ЛХ и Прогестерон, :ask:-няма Е2.Искат ми също ПКК,вр. на кървене и съсирване-това сигурно е за пункцията.Ама това ЛХ много ме озадачава.Помагайте,моля ви!
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 22:24:19 pm от mismi »
*

misi

• *
  • 1543
Отчет от мен:
Днес ми е 6-ти ден на стимулацията, имам 9 фоликула - 2х10мм, 1х8мм, 2х7мм, 4х5мм  :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg:
Лигавица - 7 мм.
Мисля, че е доста добре за моя един борец, т.е. единствен яйчник.
Дано всичко продължи така добре.  :crossfingers: :crossfingers:
*

misi

• *
  • 1543
Мисми и аз съм след два дни пак на преглед, но ми назначиха да изследвам Е2 и Прогестерон. Обади се на док да го питаш дали не се е объркал с това ЛХ
Успех!
*
Отчет от мен:
Днес ми е 6-ти ден на стимулацията, имам 9 фоликула - 2х10мм, 1х8мм, 2х7мм, 4х5мм  :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg: :egg:
Лигавица - 7 мм.

Екстра си. :wink:

Супер се представя! :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 13:03:11 pm от kapka_lubov »
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Поздравления за "мътещите" :D Продължавайте в същия дух :D

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Отчет от мен:
Лигавица - 7 мм.
Охоооо, пу пу пу машала! :D

С добри новини си се прибрала! :goodluck:

п.п. и да се храниш обилно! :P

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Отчет и от мен - 11-ти ден, 2 фоликула, ама малко Е2-176 (мерни еденици - не ги научих). Боцнаха ми 3 Мерионала и довечера 1 Оргалутран. Дано утре е по-добре. Важното е, че все пак продължавам.
Ама къде ли съм тръгнала да се хваля и аз при такива впечатляващи резултати при останалите момичета. Мацки, супер сте!
Стискам палци на всички!
*
ТА, миличка, за мен и твоят резултат е супер! Дано се вдигне Естрадиолът утре и тези два фоликула се окажат две чудесни яйцеклетки и после две прекрасни ембриончета -  :bori_007: :bori_005: ! Стискам ти палци до трансфера и после още 9 месеца! Успех! :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bighug:

*

Успех момичета!
 ТА Естестествено че продължаваш.Стискам палци за хубави яйцеклетки :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Мен ме отложиха малко но надявам се края на месеца да започна стимулация.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Отчет и от мен - 11-ти ден, 2 фоликула, ама малко Е2-176 (мерни еденици - не ги научих). Боцнаха ми 3 Мерионала и довечера 1 Оргалутран. Дано утре е по-добре. Важното е, че все пак продължавам.
Ама къде ли съм тръгнала да се хваля и аз при такива впечатляващи резултати при останалите момичета. Мацки, супер сте!
Стискам палци на всички!
ТА, две-две, по-добре е от една. Виж за Е2:

Цитат
There are no charts showing E2 levels during stimulation since there is a wide variation depending on how many follicles are being produced and their size. Most doctors will consider any increase in E2 a positive sign, but others use a formula of either 100 pg/ml after 4 days of stims, or a doubling in E2 from the level taken on cycle day 3.

http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female

Ти с какъв Е2 тръгна, ако сте мерили де?
И за теб се моля да успееш! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com