Ами като няма как да ни кажат дали им е студено или топло и ние съдим за тях по себе си, пък колко познаваме
аз пък просто не мога да спя на 21градуса, топло ми е за спане и съм с идеята, че и симона трябва да спи на 18-19 градуса макс. а през деня стоим на 20-21градуса и я обличам така, както съм облечена и аз - само с панталонче някакво, но никога не слагам чорапогащник, боди с късо ръкавче или тип потник, а отгоре памучна блузка. обаче, като си бяхме във варна за празниците, майка ми се изуми как обличам детето и постоянно й слагаше по още нещо, хем една печка с дърва бумтеше в стаята нон стоп - ама тя така се чувства жената, все не й е топло достатъчно и изтръпва като види как сме облечени ние, сигурно даже още по-студено й става
Не знам дали да си зиморничев е перманентно състояние или е просто навик - прекарах 5 години в Студ. град, където парното ти е нон стоп, беше такава жега, разхождахме се по летни дрехи. После се преместих в Редута, където парно няма, апартаментът беше много студен, топла вода няма централно, с бойлер, който свършва супер бързо - първата година си мислех, че няма да оцелеем там, поне не аз
е, оцелях, свикнах с по-ниски температури и даже си ми стана супер. И сега, въпреки че имаме парно и е по-топло в новия апартамент, аз поддържам не много високи температури.