Гери, там е работата, че един телевизор е по-малко вреден в днешно време, от играчка с формалдехид, която детето смуче, там е въпросът, не става дума за вманиачаване чак.
Дискусията си е екстра качествена и аз съм много доволна, че купувам неща, които някоя друга майка тука е препоръчала.
Сватя, за мен като един истинкси сноб е важно, че там работят с бебета и деца, защото последният път като взимахме носен секрет една сестра гледаше Криси и 15 минути се тюхка как не била взимала секрет на бебе скоро /според мен никога/ и аз поради аристократичното си потекло - забелих очи от притеснение дали тая знае кво прави. Та тенкс, там отиваме.
Лан, още мисля и знам, че Цецко ще е ОК и се надявам, че всики проблеми приключват до тук.
Мари, аз бих водила детето си в някой частен парк, за да е адекватно на свръх високите ми изисквания, но понеже живея в Драгалевци и Витоша ми е близо - там водя. южният парк в хубаво време е толкова населен, че чак е инервящо, не ми харесва. За другите паркове нензнам, сякаш Борисовата градина е по-просторно.
Но Витоша си е най-добре, но е по-трудно за организация до там.