Ще се включа и аз в дискусията, защото наистина е доста важна за всички момичета тук и всяка една от нас е казала какво мисли. Всички знаят, че всеки момент очаквам първото си дете и че съм претърпяла един аборт вече. Няма да обяснявам причините, следствията и мъките за всичко, което се е случило, само ще кажа едно - аз имам направена рентгенова снимка в началото на бременността, без да знам, че съм била бременна, употребявала съм алкохол, защото не е забранен, а се допуска нормално количество, а също такa съм вземала медикаменти, без да знам, че съм бъдеща майка. По повод човека, с които си спала и които е медицинско лице и ти е обърнал внимание на всичко това - мога да ти кажа само, че това е чисто бягане от отговорност неговото, защото както ти е казала Мели малко по-горе - всичко, което ти е дал като повод за размисъл и причина за евентуален аборт - няма връзка със ситуацията. Няма гаранция, както много момичета тук ще потвърдят, че дори и да не си направила всички тези неща, а си се пазила като писано яйце, детето ще се роди живо и здраво. Всичко се случва. Нормално е да се обърка нещо и при пазене, и при не пазене. Но ако ти си жена, която силно иска дете - намираш начин да го имаш. А у теб такова липсва. Явно ти не искаш дете и всички тези приказки за принца и любовта са още едно оправдание пред себе си за този аборт. Искрено те съжалявам, защото всяка една от нас тук би продала душата си на дявoлa даже, само и само да има дете, пък дори и болно. Това мога да кажа аз самата по това, което ти си ни написала. Съжалявам, ако съм била малко дълга и оттегчителна, но ми е болно от това, че може да унищожиш един живот и да дойдеш тук да го кажеш.