0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
lubaboiko : Моля те, ако не те затруднявам прати и на мен тази диета!  :oops:

Дай мейлче скъпа :)
Неши мерси ,но аз наистина изключвам бременност...Аз се надявам за Доми123,за Новилка ,за Роси .Утре -вдругиден ,чакам да се похвалят..,А после и за всички останали от списъка...
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Цитат на: Iffi.13 в Днес в 01:54:19
lubaboiko : Моля те, ако не те затруднявам прати и на мен тази диета!  Embarassed

Дай мейлче скъпа Smile

Аз си мислех че се вижда  :oops: сега ще ти го пратя  :P
*
Каква е тая прословута диета, която така тайно си предавате? И на кой му се виждат много 55 кила, да питам аз?  :scale:
*
Момичета,може ли и аз да споделя с вас нещо?Сутринта  така се бях засилила да се добавя във вашето списъче с ОЧАКВАЩИ,но уви получих зацапване(кафеникаво).Искам да ви помоля да си да дадете мнението,дали може да имам все още надежда да видя този месец + резултат или да чакам направо другия месец?
Извинявам се предварително,че ви натоварвам и с моите тревоги.Но просто така се бях обнадеждила този месец,имах някакво особено трепетно очакване. :sorry: :sorry: :sorry:
Новилка хайде ред ти е за  :bfp1: никакви лелки

Ох,дано да видя тия прословути 2 черти.  :oops: :oops:
Момичета,може ли и аз да споделя с вас нещо?Сутринта  така се бях засилила да се добавя във вашето списъче с ОЧАКВАЩИ,но уви получих зацапване(кафеникаво).Искам да ви помоля да си да дадете мнението,дали може да имам все още надежда да видя този месец + резултат или да чакам направо другия месец?
Извинявам се предварително,че ви натоварвам и с моите тревоги.Но просто така се бях обнадеждила този месец,имах някакво особено трепетно очакване. :sorry: :sorry: :sorry:

Мила, до колкото знам това кафеникаво зацапване може да означава имплантация. Това го научих от опитните и много компетентни момичета във този форум.Така че все още има надежда. Кога трябва да ти дойде? :bighug:
*
NOWILKA Благодаря за вдъхнатата надежда!!!Трябва да ми дойде на 23.03.
*
ОЧАКВАЩИ   :bfp: 

vmj_83  stork-boy 
mimcheto_85  stork-boy   
Simoni         4.(5).03  stork-boy   
rossy *                    stork-boy
Andreaivano    14-15.03   stork-boy   
Deskata0177    16.03      stork-boy   
dianka         16.(17).03  stork-boy   
Clevergirl_75  18-19.03     stork-boy 
biserche       18-20.03    stork-boy 
Pipi_M         18.03  stork-boy 
dgina          19.03     stork-boy   
prettily       19.03    stork-boy 
radost_I       20-21.03   stork-boy   
Lubaboiko      22-23.03     stork-boy 
Galichka       23-24.03    stork-boy 
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy 
tani77         23-24.03   stork-boy
malkoto_dqvolche 23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo             :eggsperm:         
ivaqna           :eggsperm:
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  :eggsperm:
nomine           :eggsperm:

И аз вече трети ден не съм в списъка на очакващите, но вече се махнах окончателно.
Галичка: честит рожден ден, предполагам се сещаш какво ти пожелавам, така че стискам ти палци от все сърце да ти се случи, колкото може по-скоро.
Бебебе: докато не дойде окончателно, нищо не е сигурно, така че  :crossfingers: да е това, което искаш.

Айде, момичета, имаме хубав списък на очакващи, така че моля ви поне един + резултат!

*
Meggy БЛАГОДАРЯ и на теб за подкрепата.И аз стискам палци на всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,но все пак ако не се получава сега,все някой ден ще се случи чудото.Само трябва да имаме търпение и вяра!!!!!
*
Дръж се миличка ние сме с теб не се давай на гадната лелка и скоро да ни се похвалиш че си я победила.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
 :balk_172: :balk_172: :balk_172: май ще се връщам към фолиевата киселина - от вас лъха много надежда БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА ! :youwoman:
*
Абе аз два месеца съм на диета и със голям зор стигнах до 64 кила ,а когато стана 55 сигурно ще имам самочувствието на суперзвезда...И аз ви се чудя на акъла с 55 кила къде сте тръгнали ,ама на, да ви мине мерака... :) А на диетолога днес доста печалба му спестих... хихихихи

Бебе,ако утре спре зацапването или днес ,спокойно можеш да се пишеш бременна душичке :)
NOWILKA Благодаря за вдъхнатата надежда!!!Трябва да ми дойде на 23.03.

Е,тогава не се притеснявай. Има време. На мен трябваше да ми дойде.... вчера. Тестът е отрицателен. Аз съм за притеснение. Айде , и да се похвалиш на 24,03 с 2 големи черти. :)
*
Чул ви Господ момичета!Ако се случи за мен най-голямото чудо,първо на вас ще се похваля(нали си ви чета постоянно)!Но въпреки всичко,ако не стане,много се надявам поне някой друг да се похвали с +++ и да ни вдъхне кураж!!!
П.С.Момичета вие сте страхотни!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
:balk_81: :balk_81: :balk_81:

NOWILKA  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Момичета,заповядайте по една тортичка,защото днес имам рожден ден :dance2:
На другата рожденничка желая много здраве и цялото щастие на този свят :hbirth:

*
:balk_172: :balk_172: :balk_172: май ще се връщам към фолиевата киселина - от вас лъха много надежда БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА ! :youwoman:

фолиевата си е задължителна! Една приятелка ми препоръча и витамин С - пила го през бременността и нямала нито един развален зъб и години след това.
Момичета,заповядайте по една тортичка,защото днес имам рожден ден :dance2:
На другата рожденничка желая много здраве и цялото щастие на този свят :hbirth:

Честит рожден ден. Много здраве, щастие и успехи. И да ти се сбъднат всички желания мила. :P :P :P :P
*
ania Честит Рожден Ден!!!Много здраве,щастие и късмет ти желая и дано всичките ти мечти се сбъднат!!!!
 :happy_birthday_1:
*

:ask: дали и аз да почна да пия фолиева киселина?:ask:
*
Аня,  :happy_birthday_1:
Пожелавам ти   :bori_002: