0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
simoni, противозачатъчни се дават ако има доказан хормонален проблем, за регулиране на цикъла,трябва да си направиш изследвания.Но да след като се  регулира, понякога забременяването е по-лесно.И аз съм чувала.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Мила незнам какво да мисля!Аз съм учудена и то много как така се забременява без да искаш! :balk_160: Е не мога да го проумея това един път без пазене и то станало! 8O 8O 8O Ми то ние какви сме незнам- следим ову,смятаме, пресмятаме,гоним,ловуваме и почти нищо не става!Пък тези как го правят незнам!То и това със хапчетата как става незнам!
*
Честито на рожденничките  :balk_5: :balk_2:
Скоро да се похвалят с  :bfp:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
eveishan, какво да ти кажа и аз понякога съм много озадачена.Все пак работя в лекарски кабинет и виждам как е при другите.Познавам момиче, което забременя с два поликистозни яйчника, миомни възли от момента в който го реши, спря  цигарите, омъжи се и забременя на 30 г.Пък аз мисля, следя, гоня...Светът е шарен, ще дойде и нашия звезден миг , сигурна съм. :bighug:
Lubaboiko, благодаря ти мила, дано да си права.
Jael, страхотна е снимката.
Simoni, аз също съм чувала, че след противозачатъчни по-лесно се забременява.
Не се отчайвайте момичета, ще видите и ние ще сме  preggo те хубавите работи стават бавно :wink:
*
абе бре мацки аз виртуално каня всички на купон да празнувате в мислите си с мен, нали ще сме заедно ще пием и ще хапнем!!!!!?????

Искам да ви питам нещо , някои чувал ли е за метода със противозачатачните, пиеш ги два месеце или три и после спираш и много бързо и ефикасно забременяваи- някои чувал ли е за това???????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
аз пък четох някъде че след противозачатъчни шансовете за близнаци са многооооооо големи!
*
Галичка и Аниа  :happy_birthday_1: пожелавам ви наи вече здраве и да ви се сбъднат ни съковенните мечти

Nowilka, rossy, Бебебе, dgina,mimcheto_85 Хаиде момичета зарадваите ни с  :bfp:

*
Мила незнам какво да мисля!Аз съм учудена и то много как така се забременява без да искаш! :balk_160: Е не мога да го проумея това един път без пазене и то станало! 8O 8O 8O Ми то ние какви сме незнам- следим ову,смятаме, пресмятаме,гоним,ловуваме и почти нищо не става!Пък тези как го правят незнам!То и това със хапчетата как става незнам!
оооооооо защо не сме от тези дето поне на втория път става!? ами то не са следенета , овулации и т.н. Мои познати в момента в който решат че е дошло времето и ХОП! ГОТОВО! е какво е това ако не съдба?
*
Здравейте момичета

Отново се връщам при вас. В понеделник прокървих. доки каза че няма сърдечен ритъм и плода е мъртъв. :balk_145: Вчера ме приеха по спешност В Токуда и ми направиха абразио.Още не мога да го усъзная :balk_145: Доки каза че до 30 дни трябва да ми дойде първия цикъл и чак слид втория да ида при нея и АКО всичко е ок можем пак да ловуваме.  :bighug: :bighug: :bighug:

ЩЪРКЕЛА ДА ГИ НАВЕСТИ

vmj_83
mimcheto_85
Simoni
everything_possible 
Meggy
rossy *
Ladybebi
Andreaivano
krasiko
Deskata0177
dianka
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
dgina
prettily
Sof
radost_I
Lubaboiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ

biby21- предполагаем термин 21 октомври 2008 
sisilia- предполагаем термин 29 октомври 2008
summersun
aleks
happymery
mpia
pukanka
meli_81

vikjav
Потребителско име:zachatie2008
Парола: 2008

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
biby21,много ми е мъчно какво се  е случило с теб.  :bighug:
simoni, една колежка има хормонални проблеми и без противозачатачни не можеше да си регулира нищо.Та нейната гинеколожка и беше казала,че след като ги спре, вероятността да забременее е много голяма(тъй като тя не иска още бебешок)  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
Здравейте момичета

Отново се връщам при вас. В понеделник прокървих. доки каза че няма сърдечен ритъм и плода е мъртъв. :balk_145: Вчера ме приеха по спешност В Токуда и ми направиха абразио.Още не мога да го усъзная :balk_145: Доки каза че до 30 дни трябва да ми дойде първия цикъл и чак слид втория да ида при нея и АКО всичко е ок можем пак да ловуваме.  :bighug: :bighug: :bighug:

много съжалявам миличка  :bighug: :balk_145: :balk_144: не се отчайвай!
simoni, една колежка има хормонални проблеми и без противозачатачни не можеше да си регулира нищо.Та нейната гинеколожка и беше казала,че след като ги спре, вероятността да забременее е много голяма(тъй като тя не иска още бебешок)  :bighug:

biby  :bighug: :bighug: :bighug: не се отчайвай  :bighug:

Симонка,честито дипломиране на мъжлето ти .Аз ще дойда да празнуваме ,там съм да знаеш ,как бих мога да изпусна купон  :D
biby21,съжалявам миличка :bighug:каквото и да ти кажа не бих могла да те успокоя,но искам да знаеш ,че сме с теб и те подкрепяме.
*
Биби, много съжалявам мила,  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Аз направо незнам къде се намирам в момента ?! Как така бе Биби ,какво се е случило?! Нещо да си се напрягала?! Просто незнам какво да ти кажа...Ужасно се чувствам..
Прегръщам те силно Биби ,каквото и да ти кажа нищо няма да те успокои..Съжалявам...
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
biby21: Много съжалявам мила. Незнам какво друго бих могла да кажа.
*
biby21,много ми е мъчно какво се  е случило с теб.  :bighug:

Доки каза че това е естествен подбор. Ако бебчо не се е развивал правилно организма на майкато го убива и ...... :balk_145: