0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
абе бре мацки аз виртуално каня всички на купон да празнувате в мислите си с мен, нали ще сме заедно ще пием и ще хапнем!!!!!?????Искам да ви питам нещо , някои чувал ли е за метода със противозачатачните, пиеш ги два месеце или три и после спираш и много бързо и ефикасно забременяваи- някои чувал ли е за това????????
Мила незнам какво да мисля!Аз съм учудена и то много как така се забременява без да искаш! Е не мога да го проумея това един път без пазене и то станало! Ми то ние какви сме незнам- следим ову,смятаме, пресмятаме,гоним,ловуваме и почти нищо не става!Пък тези как го правят незнам!То и това със хапчетата как става незнам!
ЩЪРКЕЛА ДА ГИ НАВЕСТИ vmj_83 mimcheto_85 Simonieverything_possible Meggy rossy * Ladybebi Andreaivano krasiko Deskata0177 dianka nomine Clevergirl_75 biserche Pipi_M dgina prettily Sof radost_I Lubaboiko Galichka Rouzi-Anna tani77 lqlyoivaqnaНАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ biby21- предполагаем термин 21 октомври 2008 sisilia- предполагаем термин 29 октомври 2008summersunalekshappymerympiapukankameli_81vikjav НАШЕТО АЛБУМЧЕПотребителско име:zachatie2008Парола: 2008
Здравейте момичетаОтново се връщам при вас. В понеделник прокървих. доки каза че няма сърдечен ритъм и плода е мъртъв. Вчера ме приеха по спешност В Токуда и ми направиха абразио.Още не мога да го усъзная Доки каза че до 30 дни трябва да ми дойде първия цикъл и чак слид втория да ида при нея и АКО всичко е ок можем пак да ловуваме.
biby21,много ми е мъчно какво се е случило с теб.