Ох, Пердето,направо настръхнах като чета за премеждията Ви,особено за отношението на педиатърката.Дано малкия се оправя бързо и това да е единственото неприятно нещо при откриването на "топлата вода"от тук нататък.
Явно аз съм попаднала на добра педиатърка,тя ни е и личен лекар,поне до момента не сме имали проблеми.Когато Ангел беше болен тя по свое желание идваше на домашни посещения 7 пъти за 10 дена да го преглежда.Когато го водя на ДК иска само да и се обадя 1 ден по-рано ,за да уточним час удобен както за нас,така и за нея и никога не сме чакали повече от 3-4мин.пред кабинета и.
При нас детската кухня е от 7м.,но аз съм по-предпазлива при захранването,действам по-бавно ,затова мисля,че преди навършени 10м.няма да записвам Ангел на кухня,а и си мисля че и за 7м.дете е още рано.
За Пентаксима-на нас ни го сложиха в крачето,но при много деца (на близки познати и приятелки)е поставен в ръчичката,в Пловдив доста педиатри го слагат все още в ръката(поне тези,които слагат Пентаксим,защото повечето слагат тази по ЗК)