0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
cambozola,  :hug2:
Аз също съм имала двоен трансфер. Лично моето мнение е че, този трансфер е абсолютно "демоде". Аз също се бях омотала - 5 дни от първия... 9 дни от втория... Обикновено след втория трансфер се наблюдават контракции, което също е фактор за неимплантацията.
Наличието на кръв наистина в голям процент обрича процедурата, но има и бременности макар и малко.
Виж какво ми отговори Д-р Тачева по повод двойните трансфери.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10071.msg186999#msg186999

При ред неуспешни опити, според мен еднометриалните биопсии или ко-култивирането са добър ход при следваща процедура!

Пожелавам успех на всички в процедурите!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Ужасно сте мили! Благодаря ви, момичета! Целувки на всички!

evro, мерси за линка - аз подробно изчетох информацията по въпроса, бях виждала вече твоето запитване и отново го прочетох преди манипулацията. Въпреки това реших, че може пък това да е начинът при мен... какво да правиш, все се надяваме.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
Камбозола, аз доста настоявах за кокултивиране, но все пак, не можеш да се бориш с лекаря  :( Като не иска, не иска. Не получих удовлетворителен отговор на въпроса защо.
Успех на новото място, въпреки, че какво да ти кажа, мен май и на новото място се чудят какво да ме правят   :lol:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Грейс, какво да ти кажа... Не че е гаранция, че като смениш клиниката и ще успееш, но все си мисля, че поне получаваш един различен поглед върху нещата. Две глави мислят повече от една. Знаеш как понякога хората се вторачват в едно, а проблемът е съвсем очевиден, но на друго мястол :lol:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

Здравейте,
Днес си престрашавам да започна да пиша тук. Досега повече четях или питах на ЛС.
След десетина дни започвам стимулация- за първи път,след дългогодишен стерилитет.
Пожелавам успех на всички!
Успех и на теб и дано се похвалиш скоро :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
След десетина дни започвам стимулация- за първи път,след дългогодишен стерилитет.
Успех и на теб и дано ти е първа и последна!  :D
*
mct, добре дошла и гледай да ти е за последно тук. Скоро да си в друга тема. :)
Успех!
mct,желая ти успех и скоро да се похвалиш. :bori_003: :bfp: :bighug:
*
Сambozola, много съжалявам, миличка! Това за двойния трансфер лично аз го чувам за първи път! Дано следващия ти опит е последен и успешен! Решението е твое, но и аз мисля, че трябва да смениш клиниката!
На всички момичета в процедури, желая успех!

*
mct успешна процедура и от мен!
*
mct, много късмет ти желая!  yahoo_17

*
mct,желая ти лека и успешна процедура!

cambozola,дано следващият път бъде последен и успешен!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Ето, че и моето почти започна. След 2 дни отивам в клиниката и дано всичко да е наред, за да започнем стимулацията. След малко тръгвам към черквата. Ще се помоля за всички нас...Дано скоро излезем от тая тема.

Ето, че и моето почти започна. След 2 дни отивам в клиниката и дано всичко да е наред, за да започнем стимулацията. След малко тръгвам към черквата. Ще се помоля за всички нас...Дано скоро излезем от тая тема.
  :crossfingers: успех. 
*
Успех и от мен!
По тези хубави празници няма как да не успееш!
*
Христос воскресе и донесе здраве и късмет на всички!

да кажа на камбозолка,като не знаеха и мен какво да ме правят,т.е те знаеха...стимулация и бластоцисти до откат.Обаче аз не се навих и потърсих друго мнение...

отидох и в Надежда и при Владимиров.спрях се на този, който ми хареса повече при първата ни среща...

След като док прегледа всичко направено до сега,първото което му направи впечатление е ,че не сме за ИКСИ ,а за инвитро,според него...Откри се морфология 9% по Крщгер,което не му беше правено изобщо на предишното място.Док каза,че иска ДНК тест и още един/не разбрах какъв точно/ но каза,че са много важни,защото именно те показват дали има проблем с отговорните за имплантация и сперматозоиди...Така де,ето нещо ново,което след два опита на добри ембриони е логично да се търси причина за неуспех в имплантацията...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
                                     Во истина воскресе!
                     Нека този хубав празник Великден
             донесе на всички много здраве и сбъднати мечти!
       Момичета,успех в процедурите и много положителни резултати!

Христос воскресе и дано да донесе здраве и късмет на всички! :D :bfp: :bighug:
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! УСПЕХ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ НАС! :bori_002: :bori_002: