0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Днес ми е 10-ти ден и се отказах да правя кръвен тест.
Ако няма изненади, в понеделник ще отида. :wink:

Жени, в понеделник се заформяме група! Хайде, дано да е най-късметлийският ден за всички ни!
 :hug2:

Така като гледам в понеделник поне три момичете ще ни зарадват с положителните си тестове!!!

късмет и успех   :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:

АН2006,тихичко честито и от мен.УСпех в понеделник на кръвния!Всичко ще е наред :bighug:!
ЕГанева и на теб ти стискам палци за понеделник, дано завалят положителни тестчета!!!

Аз да попитам - кога най рано да си правя тест?
На нас ни е първи опит, и съм съвсем неподготвена какво да очаквам като усещания. Пункцията беше на 21.05. - 4 фоликула; на 23.05 - ембриотрансфер - 3 ембриона. Доки ми е казал да направя тест на 09.06, ама чакането не знам как ще го издържа. А чувствате ли някакви болки след трасфера?
Пожелавам успех и леко и ползотворно чакане на всички в процедури!!!
Бисерче, успех и на 9.06 да ни зарадваш с  :bfp:
Изчакай за кръвен тест поне 10 ден от трансфера за да имаш реални резултати. А за чакането не мога да ти дам съвет, :? защото и аз едвам се справям. Отдала съм се на шиене на гоблени и разходки, но вече и това не ми помага. 
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Бисерче, радвам се че най-после всичко е минало и вече си в отбора на очакващите. тест може ако искаш и на 13-14 ден да си направиш, ноооооооооооо най-сигурно е ....датата определена от доки. Успех!
Успех и на групичката за утре. Силно ви стискам палци и дано да ни напълните с  :bfp: ! :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
и аз да пожелая много късмет на всички момичета и другия месец като стана участник на темата искам всички да сте в темата с положителната анкета
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
 :balk_159:  Момичета, до днес ми беше адски спокойно и хич не усетих кога ми мина времето от трансфера досега понеже си имахме абитуриент вкъщи и данданията беше голяма. Ама мина бала и утре ще ида да направя теста. Надявам се на 12 ден от ЕТ да покаже. Треса се кат листенце днес цял ден, и ту си представям как теста е положителен, ту почвам да мисля вече за следващ опит. Егати и гадорията....Утре ще пиша. Стискайте палци всичко да е ОК, защото колкото бях спокойна досега, 2 пъти по-нервна станах само за един ден - днес.  :balk_161: :balk_160: :balk_155: :balk_153: :balk_136:

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
biserche, най-рано кръвен тест можеш да пуснеш на 10-ти ден от ЕТ.
Болки след трансфера имах като ПМС. Доста силни.

maggi4ka, ще покаже кръвния, спокойно само. Желая ти положителен резултат :)

На всички момичета успех, и да завалят положителни тестове
като миналата година по това време :) Да се напълни с близнаци :D
Благодаря ви за куража и топлите думи!!!
Много ми е нужно, знам че ме разбирате - и аз вас. Дано усилията ни бъдат възнаградени!
Магичка - късмет!  :crossfingers: и отивай на тест с мисълта, че ще е +++ !
ОХХХХ, това за близнаците много ми хареса - Надин, ПУ,ПУ, ДАЙ БОЖЕ! От твоите уста в БОЖИИТЕ уши!!!
*
Магичка,очакваме резултата с нетърпение :crossfingers: :crossfingers:

Момичета, знам, че е трудно в такъв момент да се запази спокойствие, зцатова ви желая късмет от цялото си сърце :bighug:
Дано има само положителни тестове!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Успех момичета, дано всички, които правят днес тестове са много много щастливи! :D
*
 Успех и от мен на всички :) !
Aни,еганева, магичка успех и да се похвалити с високи стойности на ЧХГ
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Магооооо,чакаме те само и единственно с положителен резултат:-) Стискам палци цяла нощ верно ти казвам  :bighug:
 Добро утро момичета! И аз се включвам в отбора на чакащите :wink: Трансфера беше вчера - едно свежо ембрионче и едно сладоледче :wink: Как си запълвате времето до теста момичета? Аз от сега започнах да пощурявам от скука :crazy:

Успех Дани и  :bfp:
Успех Дани,една приятелка забременя точно по този начин след два неуспешни опита икси.А колкото до чакането след трансфера-този път мисля да си спестя полудяването вкъщи и след трансфера направо си тръгвам на работа.
« Последна редакция: Май 26, 2008, 11:29:58 am от gubkata11 »
Благодаря момичета  :hug2: И аз мислех да тръгна веднага на работа, но доктора каза, че е добре поне четири - пет дни да си остана в къщи. :bonk: 

Дани, успех!

Момичетата с тестовете днес, какво става? Чакаме само положителни тестове!!!

Надин, и аз искам близнацииииии

Ох, на мен днес ми дойде и утре съм на преглед. Вече ще почвам стимулацията :D
« Последна редакция: Май 26, 2008, 13:04:46 pm от nelkata »
Хайде момичета похвалете се!

Ан2006 ЧЕСТИТО!!!
Много се радвам за теб!
Леко и безпроблемно бременеене!

:balk_47: :cuddle: