0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Вече от вкъщи да кажа и аз едно "Здравейте"!
Любекс, страхотна новина! Щом вече имате налице проблем и вариант за отстраняването му, значи всичко ще се нареди! А относно притесненията ти за евентуална киста - направо си запазвай час за утре и да те видят на УЗ какво е положението! И докато те преглежда не се колебай да си зададеш абсолютно всички въпроси за хормоните. Аз в това не съм много веща, защото доки мисли, че още е рано, но ти питай и отивай да изследваш каквото ти каже.
Джаел, момичетата вече са ти казали за лабораториите. Наистина ще е най-добре първо да направите спермограма на мъжа ти - излиза за ден, доколкото си спомням. На моя му бяха казали да има минимум три дни преди спермограмата въздържание и да не е пил алкохол. Не мисля, че пътуването със самолет ще окаже кой днае какво влияние. А ти щом ще си по овулаторно време - ами направо фоликуметрия отивай да правиш. Ако не са ти вземали скоро цитонамаза - това също, можеш да пуснеш за хламидия и някой хормон. За тях не съм в час - кои кога се изследват, ама като идеш на преглед ще ти кажат. Не се притеснявай, при добра организация тези 10 дни ще ти стигнат и ще останат!
Ани, благодарности за молитвата! Дано Господ най-накрая чуе молбите ни!
« Последна редакция: Април 02, 2008, 18:27:46 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Люба,това е страхотно!Много се радвам за вас с Бойко!Аз днес си мислех за вас и дори по-напред те питах какво става!Стискам палци и при теб да бъде всичко наред и това закъснение да се окаже нормално например като за бременна или смяна на сезон!
*
Момичета, много ви благодаря на всички за бързите отговори  :bighug: още утре ще се обадя да запиша час в една от двете клиники.
lubaboiko, Много се радвам за добрите новини. Колко време чакахте за часа при Кацаров? Ние за съжаление нямаме спермограми от преди операцията (преди 10 години е правена в начален стадий и не заради съществуваш стерилитет, а по-скоро за да се избегнат бъдещи проблеми), така че няма да е възможно да се сравнят резултатите, но ще стискам палци при Бойко да има бързо подобрение :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Дано на времето са си свършили добре работата и сега да проличи на спермограмата на мъжа ти Жаел... За Кацаров чакахме две седмици и днес като отидохме записваха за 14.04..Така че не е страшно,пък дано не се налага да ходите при него...

А ако си от София за Надежда е най-добре да отидеш на място и да запишеш час,защото телефона им постоянно дава заето..Дано пък да успееш по телефона ,но ако нещо стане и не си от Сф аз мога да ти запазя ...Като ходя на лекции минавам точно от там..
*
добавихсе в списака на ОЧАКВАЩИТЕ!!!

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!!

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
rouzi-anna: БЛАГОДАРЯ ТИ!  :youwoman: Този месец Е НАШ!
    Любе, добре е че имате решение за проблема с Бойко. А ти не си внушавай, че нещо ти има,но все пак се консултирай с доки, за да се установи причината за неидването на МЦ /дано да е  :babyflips::crossfingers:
 :lol: :lol: :lol: от мен иии,

още чакам днешните ++++ ...
"аааааа, няма ли кой? ааааа, да .... "  каже :bfp:  : :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Като гледам на мен и този месец ще ми се разминат заветните две чертички! Точно в тази ловна седмица на мъжо му изскочи адски много работи, свързана единствено и само с трошене на нерви! Даже и като си почива пред ТВ-то, пак само за работа и проблеми мисли, а пък мен ме е жал да го напъна! Би трябвало да овулирам утре, ама него и утре няма да го има! Днес още не се е прибрал и нямам идея кога ще си дойде - сигурно отдавна ще съм заспала! Вече ме хваща яд! Ама пък има и следващ месец! Не съм се депресирала, просто ме е яд! А, че го разбирам, че е скапан от идиотщини - това е ясно! Извинявам се, че е малко  :offtopic:, но вие ме разбирате! Ето за това не става при нас - не че ни има нещо, просто време за бебеправене нямаме!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Здравейте и от мен момичета! Днес имах малко пробелми, покрещях доста помусих се доста, но при всяка възможност се усмихвах.Но когато сега се върнах и ви прочетох вече съм ухилена до уши.
Любче ужасно много се радвам за теб!!!Видя ли че като нищо може да си една бременна булка?Желая ти го с цялото си сърце.
Соф, и при нас е така- първо бяха и при двама ни нервите, аз бях с постоянно главоболие.Сега напуснах работа точно за дасе успокоя и да правим бебе, но при мъжо нещата са на моменти адски напрегнати. Овулациите отиват по дяволите на три месеца два пъти.....Днес имах среща с една приятелка и тя ми каза новина-бременна била.Показа ми :bfp:  Тя не пише в този форум, но така и така няма тази седмица ++++ - ето един да не е без хич....
Аз вече се отчайвам.Знам че не трябва но не мога да понеса на моменти тези всички бременни и бебета около мен. Страшно усещане между мъка и копнеж ме обзема и понеже вярвам в положителното мислене и положителните енергии дори ги избягвам за да не им разнасям вредни неща в околната им среда.
Успех на всички чакащи.
Вчера гадната ми температура не беше се вдигнала над 37.Аз винаги я меря рано сутринта преди да стана от леглото. Но нещо ме ухапа вечерта като си легнахме и като я премерих беше 37.2
 днес сутринта обаче отново беше 36.9... Тоест не е имало овулация нали, както си помисли бедната ми глава?...
*
Все пак нападнах мъжо вечерта когато измерих, ей така за всеки случай....ама....
*
Дано на времето са си свършили добре работата и сега да проличи на спермограмата на мъжа ти Жаел... За Кацаров чакахме две седмици и днес като отидохме записваха за 14.04..Така че не е страшно,пък дано не се налага да ходите при него...

А ако си от София за Надежда е най-добре да отидеш на място и да запишеш час,защото телефона им постоянно дава заето..Дано пък да успееш по телефона ,но ако нещо стане и не си от Сф аз мога да ти запазя ...Като ходя на лекции минавам точно от там..
Любка, от София съм, но не живея в България, идвам си от време на време. Утре ще опитам да звънна по телефона и в случай, че не успея да се свържа и ако наистина не те затруднява, може да се възползвам от предложението ти. Страшна си, да знаеш  :youwoman: :bighug:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Като гледам на мен и този месец ще ми се разминат заветните две чертички! Точно в тази ловна седмица на мъжо му изскочи адски много работи, свързана единствено и само с трошене на нерви! Даже и като си почива пред ТВ-то, пак само за работа и проблеми мисли, а пък мен ме е жал да го напъна! Би трябвало да овулирам утре, ама него и утре няма да го има! Днес още не се е прибрал и нямам идея кога ще си дойде - сигурно отдавна ще съм заспала! Вече ме хваща яд! Ама пък има и следващ месец! Не съм се депресирала, просто ме е яд! А, че го разбирам, че е скапан от идиотщини - това е ясно! Извинявам се, че е малко  :offtopic:, но вие ме разбирате! Ето за това не става при нас - не че ни има нещо, просто време за бебеправене нямаме!
Защо ли те разбирам... Хм. случва се явно по-често от колкото е нужно...
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
любе аз мисля,че вие с Боико много скоро 6те се радвате на бебе,даи Боже!Това което си написла наистина е много обнадеждаващо!
Джил, аз също съм съгласна за щерев!
*
Любче много се радвам,че са установили проблема и най-вече,че има решение с обещаващ  добър резултат!Сигурна съм,че при теб всичко ще е наред-може всичко това да е от времето,нерви,притеснение и т.н..Прегръщам те и знай,че всички сме с теб! :balk_21:
*
Жаел,няма проблем ,на път за лекции ми е ,нищо не ми пречи да запиша час ..Само ако  ти не успееш трябва да ми кажеш за кога горе долу и името на мъжа ти ,та да ви запиша и така..

Светалчи,ама как те разбирам ако знаеш...При нас сега всички детеродни ,освен мен и още няколко които смятат че им е рано не сме бремении..Шефовете са полудяли .. :)А пък колкото до бременната булка,пак не е възможно...Най-рано 6 месеца след операцията има шанс за наистина по- добри резултати и евентуално забременяване.. Но благодаря за пожеланията.. :)

Соф,ние с Бойко преди известно време,когато не знаехме къде точно е проблема ,се смеехме че накрая докторите ще ни питат"А секс правите ли ?" и ние ще гледаме тъпо.... И така май най-трудното е редовния секс ми се струва... Баба ми ми е разправяла че по тяхното време не е имало ни телевизори ,нито радиа ,нито ток и в 7 вечерта са лягали и в 7 сутринта са ставали,затова са имали деца... :)

Тази вечер ми е много тъпо ...Най-мразим братче мачове лелей откачам ,па да не говорим за шампионска лига... Хайде душички лека вечер от мен и гасете телевизорите,че развалят компанията... :)
*
Любе, бъди сигурна, че всичко ще се нареди, ако ти не си сигурна, аз ще бъда и заради теб :-)
Светълче, не се отчайвай, мила. И мен от време на време ме налягат черни мисли, работя в детски магазин и всеки ден се виждам с щастливи бъдещи мами или вече родили. Ето днес една много симпатична мама с близнаци идва първо с момченцето, после с момиченцето да ми ги покаже. Такива сладури са, че ми иде да ги нацелувам. А най-кофти ми става като взема да обяснявам кое как става за децата, какво трябва и не трябва да се яде и т.н. като ме питат: А колко деца имаш? И аз: Ами николко. Много тъжно ми става тогава, особено ако е придружено с дежурния коментар: Ами какво чакате? Тогава ми идва да изкрещя, че нищо не чакам, че искам деца, може би повечето от тях, но естествено си премълчавам. Така е около нас все бременни, все бебета и ние като, че ли още повече ги забелязваме.
Охххх, малко се поотплеснах от темата, но нещо ме беше стегнала душата и сега като си излях мъката, честно казано ми стана по-добре. Обаче знам, че няма да ми се разсърдите. Нали, милички :-) ?

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Любка, от София съм, но не живея в България, идвам си от време на време. Утре ще опитам да звънна по телефона и в случай, че не успея да се свържа и ако наистина не те затруднява, може да се възползвам от предложението ти. Страшна си, да знаеш  :youwoman: :bighug:

Тъй като имат много "ангажирана" секретарка, трябва да звъниш доста продължително и без прекъсване, дори да ти дава свободно не се претеснявай и продължавай да звъниш. Аз така се оправих, тъй като пътуването само за един час до столицата е просто немислимо. Та направо прегрях телефона....без прекъсване до като накрая не получих очаквания отговор.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
ООО, Меги,то това със стягането е от хормоните.Нали знаеш че по време на бременност,жената става с променливо настроение ..Пу ,пу ДАНООООО! Аз вече на такива въпроси отговарям :" такива неща не се питат "... и тази реплика е придружена с леден пренебрежителен и изпълнен със самочувствие поглед...

Все ми се иска да попитам очакващите ,абе не чувствате ли вече нещо по- така?!
*

Тъй като имат много "ангажирана" секретарка, трябва да звъниш доста продължително и без прекъсване, дори да ти дава свободно не се претеснявай и продължавай да звъниш. Аз така се оправих, тъй като пътуването само за един час до столицата е просто немислимо. Та направо прегрях телефона....без прекъсване до като накрая не получих очаквания отговор.

А все пак няма ли някъде другаде освен в София друг уролог-андролог, че в момента нямаме възможност да пътуваме до София, а все пак ми се иска да го види моя мъж някой лекар. Знам, че всички сте фенове на Кацаров, но поне за един консулт, няма да ми е излишно.

*
ООО, Меги,то това със стягането е от хормоните.Нали знаеш че по време на бременност,жената става с променливо настроение ..Пу ,пу ДАНООООО! Аз вече на такива въпроси отговарям :" такива неща не се питат "... и тази реплика е придружена с леден пренебрежителен и изпълнен със самочувствие поглед...

Все ми се иска да попитам очакващите ,абе не чувствате ли вече нещо по- така?!

И от хормоните, и от кофтито време, и от смяната на времето, всичко ми действа доста зле. А що се отнася за хормоните, дано да са от тези хубавите, които всички искаме да си проявят.

Определено ми се струва, че ще има затишие пред буря, защото наистина става нещо по-така.