0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #120 -: Април 13, 2008, 20:43:57 pm »
Соф,дано това е твоят знак... Целувам ви момичета ...Лека нощ от мен! Отивам да нункам ,че утре много работа ме чака..
*
« Отговор #121 -: Април 13, 2008, 21:15:29 pm »
Здравейте и от мен! Да се похваля, че днес се наспах като хората... Отлепих в 11, а нежния в 12! Ама то снощи не беше празнуване, пък след това малко и на бар... А бе, весело беше! Пък да ви кажа как бабата на етърва ми едвам не ме разплака! Викна ме жената снощи на страна и ми подава една ябълка и ми казва: "Стояла е 4 дни в църквата на венеца на Богородица. Попа каза, че всички, които имат близки жени, искащи да заременеят, могат да си вземат от яълкте и да подадат на момичето!" Ох, така ми стана мило, че тази женица, която за мен е баба на етърва ми, не че не я уважавам, но точно тя в този момент се е сетила за мен! Сега си я нося в чантата (ябълката де, не бабата) и довечера ще си я хапна за десерт, или най-късно - утре на закуска!
Sof не мога да повярвам че съществуват все още толкова добронамерени и мили  хора(освен вие тук)!Прекланям се пред такива добри хора:balk_81:.Честно казано се просълзих като прочетох за милия жест на тази жена!
Краси ,Бисерче благодаря ви за молитвите!Сигурна съм,че БОГ ги е чул и скоро всички ще се сдобием с рожби.Искам да ви кажа,че аз всяка сутрин като стана отправям една молитва за всички тук(имам една малка икона на стената)!Вярваща съм и вярвам в чудеса!
Лека нощ на всички!Сладки и спокойни сънища!!!
 :blowingdust2:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #122 -: Април 13, 2008, 21:20:29 pm »
Здравейте и от мен! Да се похваля, че днес се наспах като хората... Отлепих в 11, а нежния в 12! Ама то снощи не беше празнуване, пък след това малко и на бар... А бе, весело беше! Пък да ви кажа как бабата на етърва ми едвам не ме разплака! Викна ме жената снощи на страна и ми подава една ябълка и ми казва: "Стояла е 4 дни в църквата на венеца на Богородица. Попа каза, че всички, които имат близки жени, искащи да заременеят, могат да си вземат от яълкте и да подадат на момичето!" Ох, така ми стана мило, че тази женица, която за мен е баба на етърва ми, не че не я уважавам, но точно тя в този момент се е сетила за мен! Сега си я нося в чантата (ябълката де, не бабата) и довечера ще си я хапна за десерт, или най-късно - утре на закуска!

Соф, да знаеш,че това е твоят божи знак! Дерзай мила! Щом бог е с теб, не се безпокой, а смело и ....само напред!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #123 -: Април 13, 2008, 21:31:58 pm »
Днес ходихме до Св.Мина  :)
Отчето каза една молитва за всички нас , запалихме много свещички и се помолихме във всеки дом да се чуе детски смях  :bighug:

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #124 -: Април 13, 2008, 21:54:28 pm »
Момичета, честита нова тема. То малко със закъснение, но ние с милото сме планинари и почивните дни бяхме на преход в стара планина. Много добре ми се отрзява такова ходене в дивото.
Виждам, че няма ++++ тестчета в тази тема. Позволете ми да съм първата. В събота преди да тръгнем си направих тест слд 3 дни закъснение и е  :bfp: Не бледа, а ярка, излезе почти веднага с контролната. Но понеже е от онези дето са в опаковката с тестовете за овулация клиар ову, затова съм си взела шуър чек за утре сутринта. :crossfingers:
Соф, стискам палци ябълката да е знак за теб.
Любабойко, честито залеката. Хайде да минава и да се подхващате за другия месец.
Виждам, че има нови попълнение.  :welcome_1: и да не се задържате дълго.
Маги, вярвам, че всичко е минало успешно и ще се похвалиш с  :bfp: :crossfingers:
Силвичка, аз миналата събота си правих тест от любопитство. Беше 4 дни преди М и беше оърицателен. А 3 дни след дата ярка червена втора линия. Успех на кръвния да е  :bfp:
Лека нощ сега и утре ще Ви кажа как е...
]
*
« Отговор #125 -: Април 13, 2008, 21:59:17 pm »
Andreaivano честито и лека бременност!
« Отговор #126 -: Април 13, 2008, 22:05:41 pm »
Андрея,честито .Лека бременност.И да ни заплюеш всички тук,за да те последваме много скоро.
Соф ,това е знак миличка .И вярвам ,че скоро ще се сбъдне мечтата ти .Пожелавам ти го от сърце.
« Отговор #127 -: Април 13, 2008, 22:19:38 pm »
Андреа, ЧЕСТИТО!!! Сигурна съм, че и другият тест утре ще покаже същото, така че влачи здраво крачета и ни заплюй да сме следващите. Пожелавам ти леки  :cloud9: , а накрая здраво и красиво бебе!!!

Красико, бебебе и аз винаги се моля за нас, даже и без да съм в църква, непрекъснато, особено вечер преди да заспя. И аз си имам една иконка на Дева Мария и я моля всяка вечер за всички нас, а в Руската черква ходя с невероятно удоволствие винаги, с нашето списъче. Сигурна съм, че се случват чудеса и всички ние трябва само да проявим търпение и да дочакаме своето!!!
Софи, това е знак, невероятен жест,ти си щастливка и скоро ще ни зарадваш с  :bfp:
Хайде утре и Меги да се похвали  :crossfingers:, ама тя чака понеделнишки да ни зарадва, че да тръгне цялата седмица така!!!

Хубава нощ и ПРИЯТНО ГУШКАНЕ с любимите!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #128 -: Април 13, 2008, 22:26:21 pm »
Привет и от мен!Ние с мъжо така сме се разкиснали,че ни мързи да дишаме!Само гушкане,цункане,секс и накрая дано и бебе!
Браво, мила, само така, любов да има и много гушкане - завиждам т иблагородно - то ние напоследък се позабравихме с тези мои лоши микробиологии, свещички и т.н... Пък и събота и неделя ставаме в 6 и половина и веднага на строежа, че нямаме майстори и тогава му е времето :(
Да не сме забравили как стават нещата :lol:
Софи, и аз наистина вярвам в Бог, нищо, че малко ни понаказва - може би за всяко нещо си има врем еи е отредено. Дано наистина това е твоя знак - жалкото е, че в днешно време все по-често се учудваме на добрината на хората. Свикнали сме да сме намръщени, нервни и обеззверени и забравяме какво е да сме добри и да са добри с нас. Страхотен жест от тази мила старица - дано наистина е знак! Желая ти го от сърце!
Андреа, честито , миличка!
Как чаках този момент, че много време мина - трябваше някой да ни стопли душата!
Винаги плача от радост когато чуя страхотната новина - желая ти най-леките и незабравими 9 месеца, миличка, и най-най-сладкото и здраво бебенце!
Дано повлечеш крак - изпращай ни много бременни флуиди и положителни емоции!
Прегръщам ви всички, благодаря за пожеланията и дай Боже наистина нашата къщичка да е огласяна от поне трички детски гласове :lol:
Гушкам ви и ви желая да ви се връща двойно :bori_007: :bori_004: и тройно!  :bori_011: :bori_016: :bori_002:
Хубава вечер, спокойна нощ и сладки сънища, но след като си вземете :bed: приспивателното :wink:
Целувки! :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #129 -: Април 13, 2008, 22:27:24 pm »
Бисерче, Красико БЛАГОДАРЯ ви за молитвите - вярвам че Бог е чул нашите молитви и скоро ще изпълни мечтите ни за малки, сладки бебчета!
*
« Отговор #130 -: Април 13, 2008, 22:29:36 pm »
Андрея БРАВО - ето това е хубава новина - тихичко ти честитя и стискам палци утре отново да ни потвърдиш тази прекрасна вест!  :goodluck: :goodluck:
 П. П. Не забравяй хубавичката да ни изпозаплюеш тук - та да хукнем всички вкупом в темата на бременлинките!  :D
*
« Отговор #131 -: Април 13, 2008, 23:13:03 pm »
Честито на Андрейчето...Много спокойни 9 месеца миличка!!!
Соф усещтам че ти ще си следващата-това наистина ми се струва като знак!!!
Обичкам ви всички и дано предстоящата нова седмица ни зарадва с много +++++  тестчета!!!!
Целувки и лека и от мен!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #132 -: Април 13, 2008, 23:14:34 pm »
Андреа, ЧЕСТИТО!!!! Страшно много се радвам за теб. С теб горе долу по едно и също време се регистрирахме във форума и си спомням твоите първи постове - как от 2 месеца опитвате, как не става засега, но как си твърдо убедена, че ще се случи!!! Мисля 4е на теб майка ти, ти беше казала: Ами спри Фитнеса и ще стане :))))
Надявам се, не си спряла фитнеса,  :balk_186:  но ето че стана  :bfp:
Желая ти много щастливи 9 месеца, и още по-щастливи мигове след това, разхождай си гордо коремчето, покажи го скоро на цялата рода!!!! Хич и да не мислят да те отписват  :))))
И да провлачиш крачета....  :bighug:
*
« Отговор #133 -: Април 13, 2008, 23:44:34 pm »
Притежателки на   през тази седмица

˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Sasano
Anika85

ОЧАКВАЩИ:
Galichka    23-24.03
silvi4ka   8-9.04
vmj           8-9.04
shu6enceto   8-9.04
Andreqivano   10-11.04.
Meggy           13-14.04.
Vickson           13-14.04
Олимпия    13-14.04
titali           14.04
Deskata0177   15.04
Sof           15-16.04
dgina           16.04
Ivkaa80           16.04
dianka           16-17.03
mikivl           17.04
Tani77           17-18.04
biserche   19.04
biberonka   19.04
silvia_yo   19.04
svetal4y   19-20.04
Mishelle9999   19-20.04
malkoto_dqvolche   20.04
radost_I   20.04
hrisig           22-24.04

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni   
bibica   
rossy*   
bebebe   
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs   

*
« Отговор #134 -: Април 14, 2008, 07:46:57 am »
Добро утро любими! Много ми харесва така ,сутрин да отварям форума и да видя добра новина..Действа ми отлично на настроението..

Андреа,честито мила и дано изкараш прекрасни 9 месеца ,изпълнени с чудесни изживявания и много спокойствие.. Пожелавам ти едно много красиво,умно и здраво дете!

Меги,днес много ще мисля за теб мила.Дано това е твоя миг..Желая го мнооого силно..

За сега ви пожелавам лек ден и приятна седмица.. Дано тази седмица донесе най-желания подарък на много от вас... Целувам ви !
« Отговор #135 -: Април 14, 2008, 08:09:50 am »
Добро утро момичета.
Честито на бремелинките. Леки 9 месеца и на финала едно ревливо и сладко, и послушно бебченце. :P
Честита и нова темичка. Аз не съм влизала почивните дни и онемях като видях нова тема че и 7 страници изписани. 8)
Целувки и прегръдки на всички ви. :bighug: :bighug:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #136 -: Април 14, 2008, 08:29:19 am »
Добро утро, момичета! :sunshine:
Желая ви усмихнат, ползотворен и много слънчев и в душата ден!
 :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
И айде, че чакаме с нетърпение деня да започне с най-хубавата новина :bfp:
Момичета, айде бързо на тестовете, че да ни стоплите душичките и да ни зарадвате и нас! :wink:
Гушкам ви и от сърце ви желая най-доброто начало на деня! :bfp1:
 :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #137 -: Април 14, 2008, 08:31:02 am »
Добро утро момичета
Лелееееееееееее пак мн сте писали връщам се да ви причета

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #138 -: Април 14, 2008, 08:31:22 am »
Добро утро, момичета! Благодаря ви за милите думи! Наистина в днешно време е рядкост да срещнеш толкова мил и благороден човек като баба Дешка! Честно ви казвам - прозълзих се от умиление, а аз съм толкова твърд мовек и много рядко показвам точно тези си емоции пред други хора! Все гледам да съм в добро настроение и усмихната, а трудните моменти просто преглъщам геройски или ги изживявам под душа, където даже силната ми половинка не може да ме види!
Сега искам да поздравя Андреа с едно голямо ЧЕСТИТО! Да си много здрава и да имаш най-спокойната бременност! Не забравяй да провлачиш крачета и да ни заплюеш!
Хубав понеделник ви желая на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #139 -: Април 14, 2008, 08:54:56 am »
Добро утро и от мен! Много се радвам за Андреа, честито миличка, пожелавам ти най-леките  :cloud9: и накрая най-сладкото и послушно  :bori_002: или  :bori_008: че защо не и двете  :wink:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...