0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #340 -: Април 16, 2008, 13:52:04 pm »
ООоо,Меги ако е на работа ,чак довечера ще влезе да пише..Много сте припряни ей... Стискайте там и мълчете ,че не и е лесно..Аз само за нея си мисля днес... А пък как бих се изкефила ако и Джина и Бисерче се похвалят...Честно ви казвам ще почерпя ,все едно на мен се е случило...Бих почерпила за всички де,но тези дни искам за тях да се черпим..
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #341 -: Април 16, 2008, 14:01:35 pm »
Привет!
Да си изкажа и аз мнението по въпроса със "съкровищата". Аз нали вече съм отделно и сме по-добре от всякога със свеки, та мисля,че повечето от нас имат проблеми само и единствено заради доброто си възпитание. Да, аз също хиляди пъти съм искала да изкрещя или просто да се защитя и да разясня на добрата женица, че нещата далеч не са само такива каквито са в нейните очи, НО....винаги съм се възпирала поради простата причина,че възпитанието не ми позволява да се приравнявам с нейната дребнавост или криворазбраност. Е, имало е и моменти в които ще не ще, търпи завъртяна критика и от мен, но май рядко се усеща.
Дълеч съм от мисълта,че ВИНАГИ аз съм правата. Не! Но има си начини за решаване на определени ситуации. Господ за това ни е дал усти, за да ги използваме. Не за да се обиждаме и да си говорим празни приказки, а за да водим разумен разговор.
Е, с някой разумно не може да се говори, но ние пък като такива, не трябва да робуваме на нечия простотия, пък дори дошла и от роднинското "съкровище"! Трябва да си казваме когато са ни наранили или обидили, дори ако ние причиним същото. В крайна сметка "каквото повикало, такова се обадило"- велика българска поговорка!

ladybebi, кажи и го и вообще не се церемони с нейното властно отношение! Ти си ЖЕНАТА на сина и ако не прояви уважение към теб и състоянието в което си, значи смята обичния си син за глупак, щом не уважава неговия избор!
Любче, браво! Чудесни новини, но най се кефя на настроението ти!
Мегги, миличка с теб съм.....винаги и за всичко! Дано ....няма да го изричам, само ще се моля за теб!
Бисе, Краси, Джина успех! /ох, дано не изпускам някого, че каквато съм разсеянаааааа/А, бе я за по сигурно УСПЕХ На ВСИЧКИ!!!!!
И да знаете, че ВИ О-Б-И-Ч-А-М !!!!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #342 -: Април 16, 2008, 14:02:15 pm »
Вие сте се справили добре с пълненето на темичката...браво! Честито на всички успели мами или по- точно на всички хванали чудото в ръцете- коремите :lol:На всички други....аре бе, що се мотате????
Аз малко се отрих от бумащина и други простотии- просто те нямат край!
Ема е пак болно, но мъж ми помага в гледането че шефффф ми се сърди ако ме няма- нещо напоследък се обичаме :lol: :P :lol:Пием кафе и си говорим.....как да е!Моя доктор на ема доктора вчера таека ме изнерви че ми идваше да го смена на минутата. Казва ми че при Ема това може и да е алергия но може и да е настинка- че то и аз това мога да го кажа!Иначе съм много добре- пълна съм с положителна енергия, която много искам да споделя с вас, така че ако на някои му трябва да си донесе чувалчето при мен ще го напълня и ще остане .....колко много писах!!! :D
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #343 -: Април 16, 2008, 14:03:46 pm »
ООоо,Меги ако е на работа ,чак довечера ще влезе да пише..Много сте припряни ей... Стискайте там и мълчете ,че не и е лесно..Аз само за нея си мисля днес... А пък как бих се изкефила ако и Джина и Бисерче се похвалят...Честно ви казвам ще почерпя ,все едно на мен се е случило...Бих почерпила за всички де,но тези дни искам за тях да се черпим..
:good_post: :good_post: :good_post: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #344 -: Април 16, 2008, 14:25:32 pm »
Привет!
Да си изкажа и аз мнението по въпроса със "съкровищата". Аз нали вече съм отделно и сме по-добре от всякога със свеки, та мисля,че повечето от нас имат проблеми само и единствено заради доброто си възпитание. Да, аз също хиляди пъти съм искала да изкрещя или просто да се защитя и да разясня на добрата женица, че нещата далеч не са само такива каквито са в нейните очи, НО....винаги съм се възпирала поради простата причина,че възпитанието не ми позволява да се приравнявам с нейната дребнавост или криворазбраност. Е, имало е и моменти в които ще не ще, търпи завъртяна критика и от мен, но май рядко се усеща.
Дълеч съм от мисълта,че ВИНАГИ аз съм правата. Не! Но има си начини за решаване на определени ситуации. Господ за това ни е дал усти, за да ги използваме. Не за да се обиждаме и да си говорим празни приказки, а за да водим разумен разговор.
Е, с някой разумно не може да се говори, но ние пък като такива, не трябва да робуваме на нечия простотия, пък дори дошла и от роднинското "съкровище"! Трябва да си казваме когато са ни наранили или обидили, дори ако ние причиним същото. В крайна сметка "каквото повикало, такова се обадило"- велика българска поговорка!

ladybebi, кажи и го и вообще не се церемони с нейното властно отношение! Ти си ЖЕНАТА на сина и ако не прояви уважение към теб и състоянието в което си, значи смята обичния си син за глупак, щом не уважава неговия избор!

Подкрепям те напълно!
Но май не само възпитанието, колкото търпението и знам ли вече какво.
Аз преди много се чудех на сестра ми като казваше за нейната свекърва, че й казвала това и онова и все се чудех как търпи, че аз няма да мога така...
Аз просто се чудя на моето търпение...
Но май по-важно е и как ще се държи половинката и дали ще те защитава.
Мен много ме е яд на милото, че не ме защитава.
Защото не е конфликтен и не иска с никого да се кара, а аз се вбесявам от нерви и рев :( :( :(
А свекъра и свекървата понякога много си позволяват и ни казват неща, защото ние сме по-добрите - защото брат му избухва за най-малкото нещо и тях ги е страх да не се скарат, а ние да си търпим....
Направо не издържам, но пак повтарям - зависи от половинката.
При нас няма оправия - той предпочита да не се кара с брат или баща, въпреки че вижда, че не са прави или вършат лоши неща... което много ме натъжава.... :(
В такива случаи единствения начин е да се махнем... :x
Тогава наистина ще си станем много мили :lol: :lol: :lol:
Прегръдки и успех в неравната :balk_198: със свекървището.

« Отговор #345 -: Април 16, 2008, 14:27:00 pm »

Еххх Любе, ние май отпадаме, тъй че ще минеш евтино този месец  :lol:
Само в Меги ми е надеждата за  :bfp: днес. На мен ми падна БТ, а Джина писа в друга тема преди няколко дни  :(
Но, нали го няма още лелището ...
Много се радвам за твоите хормони /искам и аз такива/, айде сега и при Бойко да се оправят нещата и ще дундуркате бебче  :lol:

Много се натъжавам като се появи лелището при някой от вас, особено нечакана, даже си плача като чета ...
Все пак имам огромна вяра, че всички ние ще пъчим гордо тумбачета и скоро ще станем мами
Стискам палци на всички, които очакват +++
  Вчера научих, че в Руската черква при гроба на Св. Серафим се носят на Великден специални яйца - върху яйцето /предварително/ с восък си написваме желание и после го топваме в боята. Уви, всеки трябва да го направи индивидуално и да го занесе сам там, не важат списъчетата в този случай.
 :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #346 -: Април 16, 2008, 14:38:17 pm »
Ей Симони!!!!  :balk_64:
Появи се най-после!!! :) Съжалявам за Ема, а на тоя доктор можеш да му кажеш да си закачи дипломата в ВЦ-то, за тоалетна хартия. Ебаси кви хора има!? Дано скоро да се оправи!
А за свесървите какво да ви кажа, ние с моя хубосник не сме женени, но сме заедно от вече осем години и половина, живеем самостоятелно от 3 г., аз си викъм "мъжа ми" и за мен това не е преструвка а самата истина, обаче любимите му "мама и тате" дори и след толкова години не можаха да си пречупят езиците и да ме нарекът по друг начин освен "на Росен приятелката" или "Виктория". Много проблеми ми създаваха тия хора, и сега продължават, единственното ми спасение е че живеем отделно, и то в жилище на моите родители което те ни дадоха. Сега ги виждам 5-6 пъти в годината по празници  :lol: ако се виждаме по-често имам чувството че ще развия алергия! :) Колко мога да ви разказвам... сигурна съм че за повечето неща не сте и предполагали че са възможни... но не искам да ви занимавам. Съвета ми към вас е ако можете ДА НЕ живеете заедно, бягайте колкото се може по-бързо, дори с риск да с ви е по-трудно с наем или заем, но това да сте си сами - няма цена!!! Аз не бих могла да живея дори и с моите родители, камо ли с чуждите.
« Последна редакция: Април 16, 2008, 14:40:34 pm от Vickson »
*
« Отговор #347 -: Април 16, 2008, 14:39:13 pm »
Привет!

И аз да се изкажа по този въпрос!Ние живеем заедно със свекъра и свекървата.Преценила съм,че от приказки полза няма.Както в един момент сме в прекрасни отношения,в следващия момент казва или прави нещо моето "съкровище" и направо място не мога да си намеря.Тогава процедирам така и след това направо си излизам от стаята .
*
« Отговор #348 -: Април 16, 2008, 14:41:12 pm »
Здравейте мацки
аз вчера бях без нет и не можах да ви почерпя за годишнината от сватбата ни  :wine: :balk_14:

П.П. Така и не се научих как да качвам снимки  :oops:

*
« Отговор #349 -: Април 16, 2008, 14:43:23 pm »
Привет!

И аз да се изкажа по този въпрос!Ние живеем заедно със свекъра и свекървата.Преценила съм,че от приказки полза няма.Както в един момент сме в прекрасни отношения,в следващия момент казва или прави нещо моето "съкровище" и направо място не мога да си намеря.Тогава процедирам така и след това направо си излизам от стаята .

Бебенце, ти все едно разказа за моя живот, мила  :D

*
« Отговор #350 -: Април 16, 2008, 14:47:03 pm »
galichka първо Честита годишнина(малко със закъснение) :oops: .Пожелавам ти още многооо дълги години да се обичате и подкрепяте!И нека Бог ви дари с няколко сладки бебешорчета!!!
А освен с общата си кауза тук,явно сме свързани и с борбата срещу едни и същи дразнители хи хи хи  :P
« Отговор #351 -: Април 16, 2008, 14:55:05 pm »
Nowilka, mpia операцията и беше с лапаро и утре я изписват но тя твърди че  още поне 1месец ще се възстановява че и отгоре, самата аз съм след такава операция (на жлъчката)която ми  беше направена преди 4 години , на 5 час от операцията станах и на 3 ден ме изписаха а на 10 вече спокойно вървях , а тя охка и пъшка и се вайка .Направо кошмар и как тук да работиш върху бебеправенето.

*
« Отговор #352 -: Април 16, 2008, 15:00:26 pm »
Nowilka, mpia операцията и беше с лапаро и утре я изписват но тя твърди че  още поне 1месец ще се възстановява че и отгоре, самата аз съм след такава операция (на жлъчката)която ми  беше направена преди 4 години , на 5 час от операцията станах и на 3 ден ме изписаха а на 10 вече спокойно вървях , а тя охка и пъшка и се вайка .Направо кошмар и как тук да работиш върху бебеправенето.
« Отговор #353 -: Април 16, 2008, 15:04:48 pm »

Изплаши я с нещо. Ние с моя мъж живеем отделно от свекито, но сме в един квартал. Напълно те разбирам какво ти е.
Аз да ви разкажа пак една смешна случка.Това става преди повече от година. Моя беше командировка и аз сама в апартамента му. След работа винаги се къпя,за дами олекне. Точно в този момент свекито била звъняла на домашния, но не съм чула- все пак като се къпя  отварям вратата на банята, пускам музикален канал и..... пригласям къде фалшиво,къде ужасно фалшиво. :oops: :D И... както си пея и се търкам под душа изведнъж в хола пред вратата..... свекъра и свекървата. А аз- както майка ме е родила- мокра, пееща...абе срам. 8O :oops:
Щях да се претрепя за да затворя вратата на банята. Тогава какъв скандал й спретнах,леле. А тя ми обяснява:" Ами ти си млада,хубава, знам ли какво правиш като не вдигаш телефона!". 8O :x
*

everything_possible

• 957
« Отговор #354 -: Април 16, 2008, 15:06:55 pm »

А, виж кво, тия оправия нямат! Сори, ама направо не те виждам, ако мъжлето ти е много грижовен към макя си, е те тогава нема мърдане!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #355 -: Април 16, 2008, 15:10:59 pm »
Щях да се претрепя за да затворя вратата на банята. Тогава какъв скандал й спретнах,леле. А тя ми обяснява:" Ами ти си млада,хубава, знам ли какво правиш като не вдигаш телефона!". 8O :x

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА Брейййййййййййй, някои имат страшно въображение! Е, тва вече е черешката на сладоледа, хахахахахахаха! Я, кажи и признай с кого беше ти под душа?А?!
*
« Отговор #356 -: Април 16, 2008, 15:16:25 pm »
Оооо,колко пъти преди ремонтите на двете гарсониери са ни хващали на калъп..... :) :) :)
Аз мислех да не коментирам,но не се стърпявам... Моята свекърва е сирак и на нищо не е научена...Това създава предпоставки за различни мнения...Аз съм млада и не искам да я уча... В началото когато отидох да живея там,един ден ми казаха че от както съм там ,слънцето е изгряло...
Проблемни ситуации винаги ще има,но аз при всяка такава си спомням думите им и започвам с друг тон..Никой не ми е казвал такова нещо и знам че те го мислят,за това бих им простила мноооого неща.. Е викам като шашава,ма те тогава ми се смеят... Аз си знам че не съм уравновесена и съм ги предупредила ,че често казвам неща които не мисля...
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #357 -: Април 16, 2008, 15:17:03 pm »
Galichka, честито!
Желая ти да сте живи и здрави и да се обичате все така и до коронната ви сватба!
И в най-скоро време - най-хубавия подарък :babyboy: :sbabygirl: :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy:!
И хич не му се давай на това свекървище!
Гушки и хубав ден от мен! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #358 -: Април 16, 2008, 15:18:22 pm »
хаха май е време да направим  клуб "Свекървещица" ! :lol: :lol:
« Отговор #359 -: Април 16, 2008, 15:19:27 pm »
Галичка, да сте живи, здрави, много щастливи и да напълните къщата с дечица до следващата годишнина!!!
Дани, да ти е жива и здрава племеницата, да и е сладък живота като торта!!! А ти скоро да и осигуриш братовчедче!!!

Симони, и аз бих го одушила тоя псевдо-доктор, в БГ явно липсват добри лекари-диагностици. Дано Ема се оправи скоро!

И аз да споделя за майките - дразнители. Ние живеем с родителите на мъжа ми, хората са много добри и възпитани и се разбираме, но аз понякога съм ужасно изнервена /близо 5-годишното чакане е достатъчно/ и много се дразня от наглед "дребни" неща и реплики или пък липса на такива /като например БЛАГОДАРЯ/. Все повече си мисля, че е време да се изнесем, но мъжа ми не ще и да чуе за това
  :(
Тина, тия театри и ги избий от главата, покажи и че не минава номера. Разкажи и приказката за лъжливото овчарче и и кажи, че може друг път наистина да е зле, но ти да не и повярваш...