0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #360 -: Април 16, 2008, 15:19:42 pm »
Галичка ,честита годишнина мила!! Пожелавам ви много дълъг и щастлив съвместен живот!!!
« Отговор #361 -: Април 16, 2008, 15:20:08 pm »
Щях да се претрепя за да затворя вратата на банята. Тогава какъв скандал й спретнах,леле. А тя ми обяснява:" Ами ти си млада,хубава, знам ли какво правиш като не вдигаш телефона!". 8O :x

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА Брейййййййййййй, някои имат страшно въображение! Е, тва вече е черешката на сладоледа, хахахахахахаха! Я, кажи и признай с кого беше ти под душа?А?!

Абе да бях нямаше да ме е яд толкова от думите й. С никой не съм била. Да не съм луда!Първо обичам страшно много съпруга си , и второ- да не съм луда като знам че тая живее през 2 блока? 8O
Хилете се вие. Ама като се върна мъжа ми, като му казах акво е станало и веднага им обра ключовете за апартамента.
А накалъп са ни хващали в нашата си спалня в деня на годежа ни. Пак майка му беше. То за нея затворена врата не значи нищо. :o
*
« Отговор #362 -: Април 16, 2008, 15:20:18 pm »
хаха май е време да направим  клуб "Свекървещица" ! :lol: :lol:
Това е добра идея  :D

*
« Отговор #363 -: Април 16, 2008, 15:23:47 pm »
Галичкааааааа честито и от мен ! Да ви е много сплотено семейството и скоро да сте трима , четерима!
*
« Отговор #364 -: Април 16, 2008, 15:25:46 pm »
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания
ДАНО, ДАНО, ДАНО

« Отговор #365 -: Април 16, 2008, 15:29:44 pm »
Galichka честито и от мен! Относно клуба съм съгласна с две ръце.А се надявам с нея да се оправя все някакси, за развитие ще ви пиша допълнително.  :bighug: за всички Вас.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #366 -: Април 16, 2008, 15:31:05 pm »
Галичка, с малко закъснение, и от мен честито! ДА сте живи и здрави, да празнувате още моооого годишнини! А скоро да празнувате и за увеличаване на членовете насемейството!

"Свекървещица" УУУУУУ страшно ми харесва! Ще се запиша веднага в клуба хихихихи  :lol:

Хилете се вие. Ама като се върна мъжа ми, като му казах акво е станало и веднага им обра ключовете за апартамента.
А накалъп са ни хващали в нашата си спалня в деня на годежа ни. Пак майка му беше. То за нея затворена врата не значи нищо. :o
Ужас, е то явно спасението е единствено да нямат ключ от вас! Браво на мъжа ти!! Егати ще ми влиза в къщата когато си иска от къде на къде?!?! Р-р-р-р... такива ми иде да ги удуша  :balk_153:
*
« Отговор #367 -: Април 16, 2008, 15:31:12 pm »
Сещам се и аз за една такава история: Ние с милото бяхме в банята. Свекър ми се прибира в къщи, чува че тече душа, утваря вратата на банята, без да чука, и пита: "Какво става, кой се къпи"  8O УЖАС!!!!!!!!!
Милото тогава така се развика...  :oops: 8O :oops:
Абе тия хора не са свикнали да се съобразяват с околните  :x

*
« Отговор #368 -: Април 16, 2008, 15:40:21 pm »
манеееееее колко са.... е щом тече водата значи някой се къпе - то е логично , а и който се къпе ще е и гол пре това! :x
*
« Отговор #369 -: Април 16, 2008, 15:43:03 pm »
Оооо,колко пъти преди ремонтите на двете гарсониери са ни хващали на калъп..... :) :) :)
Аз мислех да не коментирам,но не се стърпявам... Моята свекърва е сирак и на нищо не е научена...Това създава предпоставки за различни мнения...Аз съм млада и не искам да я уча... В началото когато отидох да живея там,един ден ми казаха че от както съм там ,слънцето е изгряло...
Проблемни ситуации винаги ще има,но аз при всяка такава си спомням думите им и започвам с друг тон..Никой не ми е казвал такова нещо и знам че те го мислят,за това бих им простила мноооого неща.. Е викам като шашава,ма те тогава ми се смеят... Аз си знам че не съм уравновесена и съм ги предупредила ,че често казвам неща които не мисля...
Те и моите много си ме обичат и си ме защитават,но има ситуации в които не се издържа.Ти поне викаш,а аз не мога(не ми е удобно),а де не говорим да се караме-ужас(така съм възпитана-уважение към по-възрастните).Ама си ги обичам каквито са ми.Какво да се прави,всички сме хора,всички грешим.Ама аз съм си такава-бързо ми минава!
*
« Отговор #370 -: Април 16, 2008, 15:48:32 pm »
абе то и на мен бързо ми минава , ама пък да не почукаш и да нахълташ в банята....някак си ....
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #371 -: Април 16, 2008, 15:59:22 pm »
Да се "похваля" с резултата от прегледа  :wink:
След стимулацията съм с уголемен яйчник и нито един фоликул  :(
Поне спермограмата на милото е отлична  :D
Сега отивам малко по магазините , да ми мине лошото настроение  :lol:
Благодаря ви за подкрепата! :bighug:
*
« Отговор #372 -: Април 16, 2008, 16:03:15 pm »
радвам се че поне спермограмата е наред! Другия месец ще имаш страхотен фоликул  - ще видиш ! хайде разтовари се с шопинг терапията - най-доброто решение!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #373 -: Април 16, 2008, 16:07:42 pm »
Красико,  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:!
Съжалявам мила :(
В момента мога само силно да те прегърна и да ти дам моята подкрепа. :bighug:
Стискам палци нещата да се оправят. Пък хубавата новина е, че със спермограма всичко е наред.
Само не се отчайвай другия месец ще се похвалиш - ще видиш- всички те обичаме много и сме с теб!
 :grouphug: :grouphug: :grouphug:
 :hug2: :hug2: :hug2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #374 -: Април 16, 2008, 16:07:54 pm »
Краси ,съжалявам мила,поговори с лекаря да ти смени дозата или препарата...Все ще се намери решение.. Прегръщам те!
*
« Отговор #375 -: Април 16, 2008, 16:14:13 pm »
абе то и на мен бързо ми минава , ама пък да не почукаш и да нахълташ в банята....някак си ....
Хайде в стаята да нахълта,ама в банята....ей това си е страшна работа

krasiko съжалявам за резултата,но пък е добре че спермограмата е хубава.Прегръщам те,дано всичко се оправи бързо!
 :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #376 -: Април 16, 2008, 16:16:13 pm »
Краси, съжалявам, мила. Добре, че поне на мъжа ти спермограмата е добра! :bighug:
Дани, честит рожден ден на племенницата ти!  :ballons: Да е здравичка и да ви слуша, а в най-скоо време едно братовчедче да й измайсторите!
Галичка, честита годишнина на патерици! Пожелавам ви много любов и разбирателство, повече кексане и да дундуркаш наследник скоро!
 ylinfant
Гледам, че сте заформили грозната тема за свекървището! И аз имам много да се оплаквам от моята, както и да я хваля. И ние като Виксънчето само живеем заедно, без да имаме брак, но пък откакто сме заживели сами под един покрив, аз съм голямата "ми снаха". Ако и в началото да имах проблеми с нея като нахлуване в спалнята - "ставайте за закуска", изпращане на манджички на синчето, защото "уууу, мама, отслабнал си", а той повече от 60 кг. никога не е бил, то смея да кажа, че последните година и половина не съм имала проблеми с нея, но това може би се дължи на факта, че не се виждаме често - в годината 2-3 пъти!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #377 -: Април 16, 2008, 16:23:42 pm »
Краси - съжалявам че няма фуликул, но е добре че спермограмата е добра, другия месец ще имаш чудесен Фуликул, ще видиш  :crossfingers:
Соф, еми тва е решението, колкото по-рядко се виждате, толкова по добре, аз нали това казвам, ако я виждам по-често сигурно ще развия някаква алергия хихихих  :wink:
« Отговор #378 -: Април 16, 2008, 16:29:36 pm »
Радвай се Sof че я виждаш рядко :), а Краси не се притеснявай другия месец със сигурност ще имаш фоликул  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #379 -: Април 16, 2008, 16:49:13 pm »
Момичета хвърлете един поглед на това-струва ми се доста интересно и полезно : http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27358.0