0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #320 -: Април 23, 2008, 17:40:30 pm »
Мацки,сега се връщам от тържество на племенницата!Беше невероятно!Едни такива мъничета и ги облекли като лазарки и .........Беше страхотно!А и бях на доктор преди това и втория фоликул се е спукал!Сега да си пия дуфастон и да чакам!Дано ме подмине гаднярката за 9 месеца!Каза,че за сега всичко е наред и да чакам закъснението!

:crossfingers:  :crossfingers: от ме много и да не идва лелката ама хич

*
« Отговор #321 -: Април 23, 2008, 18:50:52 pm »
Здравейте хубавици!Аз малко късно се включвам днес-но работа,какво да се прави!
eveishan дано наистина те подмине "гаднярката" за цели 9 месеца!  :crossfingers:
simoni и на теб най-искрено ти пожелавам "бебето да е готово"  :P :crossfingers:
galichka дано това закъснение е едно много хубаво малко  бебче! 
Шушенце честит рожден ден на мъжлето ти!Много здраве,щастие и скоро да стане един хубав татко!
Джаел добре,че поне проблема вече е установен.Скоро ще го разрешите и борбата ви ще бъде увенчана с най-голямото щастие!!! :babyflips:
красико дано след 2 седмици ни зарадваш с един  :bfp:
Обичкам ви много момичета!!
« Отговор #322 -: Април 23, 2008, 19:07:01 pm »
Здравейте, милички! Аз да ви се оплача, че след повече от 2 седмици закъснение, на 42-ри ден, мръсницата дойде, без да дава никакви обяснения къде е била до сега и защо толкова се забави...  :( Е, аз и не очаквах друго, след 5 отрицателни теста, ама можеше поне да дойде по-рано, като е решила пак да досажда, а не да ми дава напразни надежди...
Както и да е - и това ще го преживея.
И аз много ви обичам всичките и искам да ви благодаря, че ви има и винаги сте насреща, когато някой има нужда от подкрепа, разбиране, съвет или просто да си поплаче на нечие рамо
« Последна редакция: Април 23, 2008, 19:11:30 pm от ВеТи »
Don't worry, be hippy
« Отговор #323 -: Април 23, 2008, 19:37:02 pm »
Симонка,дано тези дни ни изненадаш с +++.Вече вземи го направи  :crossfingers:
Соф ,обичкам те да знаеш :bighug:и стискам палци за едно хубаво фоликулче в петък  :crossfingers:
Веси ,така ми се искаше да имаш радостна новина,но нов месец-нов късмет.Изпращай по бързо лелката и се мятай в ловният сезон :D
Шушенце,да ти е жив и здрав мъжо и скоро да стане щастлив татко.
Джаел,сега поне знаете срещу какво да се борите.
eveishan :crossfingers:
И на ман ми липсва Любопитка :(
*
« Отговор #324 -: Април 23, 2008, 19:44:21 pm »
Здравейте, милички! Аз да ви се оплача, че след повече от 2 седмици закъснение, на 42-ри ден, мръсницата дойде, без да дава никакви обяснения къде е била до сега и защо толкова се забави...  :( Е, аз и не очаквах друго, след 5 отрицателни теста, ама можеше поне да дойде по-рано, като е решила пак да досажда, а не да ми дава напразни надежди...
Както и да е - и това ще го преживея.
И аз много ви обичам всичките и искам да ви благодаря, че ви има и винаги сте насреща, когато някой има нужда от подкрепа, разбиране, съвет или просто да си поплаче на нечие рамо

Съжалявам мила за лелището, но ше и е за последно тази година, ще видиш  :wink:

*
« Отговор #325 -: Април 23, 2008, 19:56:08 pm »
Здравейте, милички ,аз няма със какво да се похваля все още . Искам само да кажа
Любче, радвам се ,че всичко е минало благополучно и скоро да сте трима.
Шушенце,да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша много и догодина да е татко.
Симони, мила дано е това което най-силно искаш :crossfingers:
Олимпия,ЧРД със малко закъснение.
ВеТи да е за последно гадната лелка за тази година.
Дани,Роузи благодаря ви за подкрепата :bighug: :balk_21:
Много ви обичам всички. Неможах да ви изброя всички за което се извинявам :balk_81:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #326 -: Април 23, 2008, 21:13:36 pm »
Благодаря ви за милите думи !
Обичкам ви ! :bighug:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #327 -: Април 23, 2008, 21:14:49 pm »
Веси, много е гадно да ти дойде след толкова надежди.... Случвало ми се е, то какво ли вече не ми се е случвало на мен за тези 2, 3 години на очакване.... И след + тест ми е идвало и след голямо закъснение,  и точно 5 мин след като бях направила тест.... това също беше доста гадно! И най-тъпото е че продължава да идва.... Но ние сме силни, трябва да се съвземем и да продължим. Така че, Веси, хайде пак напред, хайде пак на лов :) и после пак в дни на очакване, че щастието ще ни се усмихне и на нас! Трябва да стане, е по възмойност тази годинааа :)))) Че стига сме чакали вече! :)))
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #328 -: Април 23, 2008, 21:34:52 pm »
здравейте мацки,аз този чесец отпадам от всякакви класации,без дори да съм почнала да ловувам-ужас направо.Днес ми е 12 ден от цикъла и ми се появи някакво кафеникаво течение.Веднага се обадих на док и обясних какво е станало,а тя каза,че явно е разтроен цикъла и да си почна дуфастона на 14 ден,ааааааааа и най-гадното е ,че няма да имам ову този месец   :balk_145: :balk_146:
много ми е гадно ,поредния пропуснат месец.Докога ще продължава така,докогаааа....  :BangHead:
07.10.2009
« Отговор #329 -: Април 23, 2008, 21:53:21 pm »
Здравейте момичета,
аз както винаги съм изпуснала много, но нямам време да пиша, от време на време чета само:( А днес такава глава ме цепи, просто имам усещането, че е стисната в менгеме:(
На всички дето са посрещнали оная червена пущина - не се отчайвайте момичета, и на нея ще и омръзне да ви посещава! Сигурна съм!
На ловуващите успех!
Аз съм под такъв стрес,че просто се моля всичко да отмине, за да се поуспокоим и двамата и след прегледа в понеделник да знаем нещо повече.
Стискам ви палци на всички и не се отчайвайте, ще дойде и нашия ред да чуем: МАМО!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #330 -: Април 23, 2008, 22:11:24 pm »
Веси, съжалявам, миличка! Ама Господ си знае работата и точно, когато вече ти писне от всичко и си кажеш "Е..и му майката, да става каквото ще и да става, когато ще!" - тогава едно голямо щастие ще ти се стовари на главата! А имам усещане, че този момент ще е много скоро!
Клевър, бе какво става с тая твоя глава! Да не е нещо мигренозно?! От доста време се оплакваш. Няма ли начин да те отпусне вече?! Само мога да предполагам какво ти е. Стискам палци прегледа да мине успешно, а и на теб да ти мине главоболието, че така не може да се действа целеустремено!
Розичка, къде се губиш, бре девойко хубава!? Ааааа, започна да лекуваш разните му там гадинки и изчезна безследно! Да не мътиш нещо пък да си траеш!? Прегръщам те и да знаеш, че и аз си те обичам! Виксън, тебе също, миличка!
Аз отивам да се усамотявам в спалнята с дистанционното, че мъжлето ми пак е окупирал хола и съсредоточено следи играта Барса - Манчестър Юнайтед! Хааайде, наще!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #331 -: Април 23, 2008, 22:20:59 pm »
хе-хе-хе Соф и аз съм така...Ошетах,поприготвих това оова и дойдоха приятелите на Бойко да гледат мача,а на мен ми е тъпоооо...Отгоре на всичко си имах и планове за вечерта ,а сега стоя и гледам умно в компа...
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #332 -: Април 23, 2008, 22:25:38 pm »
Може ли да се присъединя към вашата компания?И моя мъж гледа мача,а на мен ми крайно безинтересен!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #333 -: Април 23, 2008, 22:27:03 pm »
Ооооо, разбирам те! И аз имах планове, ама... нъц! Нищо не стана! Чопли семки, пие бира, гледа мач... абе всички мъжки екстри, само дето не е започнал да пърди!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #334 -: Април 23, 2008, 22:27:55 pm »
здравейте мацки,аз този чесец отпадам от всякакви класации,без дори да съм почнала да ловувам-ужас направо.Днес ми е 12 ден от цикъла и ми се появи някакво кафеникаво течение.Веднага се обадих на док и обясних какво е станало,а тя каза,че явно е разтроен цикъла и да си почна дуфастона на 14 ден,ааааааааа и най-гадното е ,че няма да имам ову този месец   :balk_145: :balk_146:
много ми е гадно ,поредния пропуснат месец.Докога ще продължава така,докогаааа....  :BangHead:

Power, точно в месеца, когато забременях, прокървих на осми, девети, десети и единайсети ден. Сигурна съм, че твоят док те следи отдавна и знае за какво става дума, ама така - дуфастон по телефона?!?!?! Може и да не съм права, де...
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #335 -: Април 23, 2008, 22:41:58 pm »
Пауър,мила съжалявам,но мисля че имаш нужда от преглед!Поне аз така мисля!За мен това не е нормално,но ти си знаеш!Ще ти стискам палци всичко да е наред!
Момичета лека нощ от мен!Да сънувате сладки сънища!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #336 -: Април 23, 2008, 22:43:51 pm »
Привет банда!
clevergirl,
оф и мен така, вече две седмици....кво е това главоболие...нямам думи,не минава и тва е. Стискам палци за понеделник и дано всичко да е наред.

Аз отивам да се усамотявам в спалнята с дистанционното, че мъжлето ми пак е окупирал хола и съсредоточено следи играта Барса - Манчестър Юнайтед! Хааайде, наще!

Соф, кои са вашите? :wink: :lol:

Аааааааааааааааа, не така...още мъничко търпение и твоето слънце ще изгрее. Горе главата и мисли за бъдещето....

Вети, кефя се на оптимизма ти. Така трябва да бъде.

Аз днес май почти никаква не можах да я свърша, че ме ехванал един мързеллллллл....лекува ли се не знам....Утре се глася дя боядисвам яйца.Купила съм си боички и ако станат хубави ще ги цъкна да ви ги покажа.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #337 -: Април 23, 2008, 22:49:20 pm »
Ооооо, разбирам те! И аз имах планове, ама... нъц! Нищо не стана! Чопли семки, пие бира, гледа мач... абе всички мъжки екстри, само дето не е започнал да пърди!

Оф, добре че моя е изморен и заспа,че направо не мога да ги трая..../чак да не повярваш,че преди години бях запален фен...че даже и футбул съм играла.../
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #338 -: Април 23, 2008, 23:00:06 pm »
Тъкмо щях да пиша"Здрасти банда",ама гледам ,че бандата се омела на някъде.Ама карай - Здравейте,на присъстващите.

А аз да ви се похваля,случила съм на мъж ,който не обича футбол.И даже като види мач по телевизора,бърза повече от мен да превключи канала.И това ,ако не е късмет,а?!?
Научих за няколко новопристигнали гадни лелища,но...А не знам какво да кажа,освен че и аз съм тук и ви подкрепям в борбата/и се боря,заедно с вас/.И,ако някой има нужда от едно приятелско рамо ,за да излее мъката си ,аз съм насреща.
  :grouphug2:
Сега ще се върна малко назад,та да видя какво се е случвало ,докато ме нямаше,но да знаете,че съм някъде тук до късно тази вечер.
« Отговор #339 -: Април 23, 2008, 23:28:02 pm »
Четох,четох и какво разбрах,ще попитате? :lol:
Ами забелязах едно огромно ,групово,масово и всеобщо обяснение,даже излияние в любов.И понеже чувствата ни явно са взаимни,та и аз да ви кажа:

И аз много ви обичкам,всичките пък!!!!!!!

:biglove: :biglove: :biglove: :biglove: :biglove: :biglove: