0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #340 -: Април 24, 2008, 00:38:44 am »
Здравейте мацки!Виждам,че всички вече сте зачезнали ама аз чак сега успях да се дабера до компа.
Благодаря ви за пожеланията толкова сте мили и аз много ви заобичах :bighug: и вечи съм пристрастена напълно към форумчето,само чакам да се прибера и да погледна какво става.Пожелавам на всички да ви се върнат тройно всички пожелания.
Аз утре съм на лекар и ще видим како ще каже док.Ще ви чета чак вечерта :( ,но ще си мисля за вас.Много целувки и преградки на всички :grouphug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
« Отговор #341 -: Април 24, 2008, 07:42:17 am »
Добро утро сладурани!Аз отивам на лекар :balk_144:
Леко съм притеснена дано резултатите от цитонамазката са добре ще пиша довечера.
Айде сега и нещо свежо -за тези ,които имат възможност (т.е. са си вкъщи и половинките им) захващайте се кексенето още от сутринта :D
Ето една подходяща песничка за случая
http://www.vbox7.com/play:0b358b52
*
« Отговор #342 -: Април 24, 2008, 08:36:37 am »
Добро утро и от мен спорен ден ви желая

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #343 -: Април 24, 2008, 08:41:29 am »
добро утро и от мен момичета :) аз днес или утре съм в О.( по тестове-чакам и по БТ ) :) И се захващам с мъжлето на работа :) успех на  всички които ловуват..айде да го хващаме това яйценце моля ви :):) приятен ден от мен
*
« Отговор #344 -: Април 24, 2008, 08:45:23 am »
Добро утро сладурани!Аз отивам на лекар :balk_144:
Леко съм притеснена дано резултатите от цитонамазката са добре ще пиша довечера.
Айде сега и нещо свежо -за тези ,които имат възможност (т.е. са си вкъщи и половинките им) захващайте се кексенето още от сутринта :D
Ето една подходяща песничка за случая
http://www.vbox7.com/play:0b358b52
Стискам палци всичко да е наред при док  :bighug:
Пиши като се върнеш

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #345 -: Април 24, 2008, 08:50:50 am »
добро да ви е и от мен......Аз съм в работа вече, празнувахме вчера рождения ден на свеки и не успях да се наспя. Шефът се връща от командировка и няма да ми се уреди въпроса да се подпирам пред комп. Жалко, но пък лудата усмивка ми е на лицето!!!! :DПрепоръчвам ви я.....и аз съм още без М.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #346 -: Април 24, 2008, 08:54:58 am »
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНИ

Шушенце успех с док, ще стискам  :crossfingers: и ще чакам да кажеш как е минало
Сара, хващай здраво мъжлето и никакво пускане докато не го хванете това яйце :) успешен улов

На останалите кукли, желая прекрасен ден
Вети, сори за лелката, ама ще мине и ще замине, и пак на лов, никакво отказване :)
« Отговор #347 -: Април 24, 2008, 08:56:01 am »
Добро утро момичета:)
Аз все още съм с леко главоболие, но не е мигрена, знам от сестра ми какво е мигрена. Ще ми мине:)
Sof, everything_possible, момичета благодаря ви за загрижеността:)
Предполагам, че е заради стреса на работа, нещо не успявам да си почина.
Днес заминавам в командировка, милия е сам, тъкмо да си почине от мен :P
Лек ден ви пожелавам на всички:)

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #348 -: Април 24, 2008, 09:06:32 am »

Добро утро мили дами!
С много настроение и усмивки посрещнете деня!

shu6enceto , дано всичко мине гладко при док и да има само добри новини!  :crossfingers:
saraapl, успешен улов и тоя път да я хванете тая яйцеклетка и да сътворите едно прекрасно ревящо бебе!
Vickson, звучиш добре....радвам се! Усмивки, и много, много усмивки!
Симони, май...та му на шефа, не му обръщай особено внимание. А ти не направили тестче..., а? :wink: Хайде да ни изненадаш!
clevergirl , дано командировката ти не е много натоварваща и да се срещнеш с нови и приятни хора, с които да си изкараш готино!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #349 -: Април 24, 2008, 09:22:28 am »
Съвсем набързичко минавам, да ви пожелая най-прекрасния ден на света
Галичка, Мики, Олимпия, Соф, Дани, Виксън,благодаря ви милички за милите думи !
Не знам какво щях да правя без всички вас, момичета...
Изчезвам, че ужасно закъснявам
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #350 -: Април 24, 2008, 09:29:05 am »
everything_possible голям сладур си си сложила в профила :D
Дано в скоро време всички се похвалят с такива сладурчета :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #351 -: Април 24, 2008, 09:34:48 am »
everything_possible голям сладур си си сложила в профила :D
Дано в скоро време всички се похвалят с такива сладурчета :)

Ммммммммм, дааааааааа. Да ви създава бебешки настроения! И дано се сбъдне пожеланието ти, дано!  :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #352 -: Април 24, 2008, 10:00:41 am »
Добро утро, милички!
Виждам, че сте в добро настроение, което е много хубаво.
Надявам се да не ви го разваля, че аз се чувствам ужасно. :balk_144:
Така ми се плачеееее :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Аз не съм в никой списък - нито на ловуващите, нито на очакващите, защото от няколко месеца се пазим :x :x :x
Мислех в началото на другия месец да проверя вече омразните щитовидни хормони и всичко ще е наред - затова взех и да си меря бт и да си правя тестове за ову.
Но май нищо не е наред -нито в графиката, нито в овулацията - ще се побъркам вече :x :x :x
Толкова много съм се отчаяла вече и нямам сили за нищо - сега тепърва ще тръгна пак по лекари и фм, и може би лечение наново :balk_145:
Нямам желание за празник и почивка.
Че толкова много се радвам, че от петък до 7-ми съм си при мама , а сега само ще чакам да ми идва лелката и да си тръгва, че да отивам в клиниката по стерилитет :(
Дано да успея да се абстрахирам и си почина, че само за това мисля.
Така ми става много криво от сутринта като си видя гадната температура :x

Много ви обичкам, милички, благодаря, че ме изслушахте и се извинявам искрено ако съм ви развалила хубавото настроение.
Прегръщам ви и ви желая хубав и усмихнат слънчев ден! :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #353 -: Април 24, 2008, 10:25:12 am »
Здравейте момичета,аз също съм много сдухана днес..Адски криво ми е...Нищо не ми е наред.. В работата съм се затлачила,не мога да си събера мислите на едно място и да се организирам да поотметна малко тая бумащина.. Имам постоянни блки в корема ,като че ли всеки момент ще ми дойде и така е вече месец...Едни пробождания зверски... Вече незнам какво да си мисля..Чак на лекра не смея да ида... Постоянно ме мъчат мисли ,че в крайна сметка ще излезе проблем и при мен... :( Отгоре на всичкото спрях да отслабвам... Не съм помръднала от един месец с нито грам... Роклята ми за сватбата в Италия е много хубава и вчера се огледах в гръб с нея и ми стана лошо.. Като гребкиня съм в гърба...Всеки борец  си мечтае за моя врат и перки.. Като гледам май и на собствената си сватба ще изглеждам като лелка на 50г.

Извинявам се че ви досаждам с моите глупости...
« Отговор #354 -: Април 24, 2008, 10:35:06 am »
Добро утро и от мен,ранобуднички!
Аз съм си една поспаланка,никак не обичам да ставам рано и винаги ,когато имам възможност си поспивам до късничко.Уф,тука исках да ви сложа една картинчица ,ама не стана работата.На някой ,ако му се занимава,моля да ми обясни как става тоя номер.Време ми е да се науча вече.

naskomimi,недей така от сутринта да се натъжаваш,моля те!То сигурно е заради гадното подтискащо време.В пловдивско поне е мрачно и облачно,не знам при теб.Но ти нали си знаеш,че и на вашата улица ще изгрее слънчице.И това ще е най-хубавото слънчице в живота ти.Скъпа,така и така не работите по въпроса сега и не ти се налага да чакаш всеки месец ,и да се изнервяш от това,възползвай се от почивката.Почини си психически,успокой се и така може да понормализираш малко и хормоните.Нали знаеш,че те се покачват при стрес.Аз силно те прегръщам и знаеш,че напълно те разбирам.Целувки и усмивки-от компютър на компютър.
simoni,аз съм нетърпелива да разбера какво става с теб,не знам ти как издържаш и още не си си направила едно тестченце.Хайде зарадвай ни поне ти предпразнично.
шушенце,силно спокойствие и вяра в добрите резултати,пък и ние сме с теб.
clevergirl,мисля си,че тази командировка е разнообразието, от което се нуждаеш,за да се разсееш малко и да се отървеш от това главоболие.Приятно изкарване!
Любе,май и на теб облаците ти влияят кофти.Недей така и ти!Знаеш,че при всяко отслабване има периоди на застой,в които организма ти се самозаключва и е стресиран от недостига на калории.Но бъди сигурна,че точно след тези застои,ако ги преодолееш/а ти ще ги преодолееш/следва най-голямото сваляне-рязко,драстично и много видимо.И какви борци,какви перки-ти луда ли си.Сигурна съм ,че си най-голямата сладурка и ще бъдеш,най-неотразимата булка на годината,стига да си достатъчно усмихната и днес,и утре и така до края на света....

На останалата част от бандата - много целувки и прегръдки!
Желая ви един прекрасен,усмихнат и плодоносен ден!
*
« Отговор #355 -: Април 24, 2008, 10:41:06 am »
Здравейте моми4ета.
Любе, недей така. Ти 6те бъде6 много0красива на сватбата си. А това скилограмите е нормално, в един момент има задържане, 6те се оправи6. Но ходи на лекар за болките ти, дано вси4ко е наред, но не гадай, трябва да отиде6, за да се успокои6. :balk_21:
Явно мра4ното времем сдухва вси4ки ни. Усмихнете се, моля ви..И аз съм в меланхоли4но настроение днес, но казах 4е няма да се дам, сега 6те си боядисам 4ервените яй4ица, това ми доставя удоволствие, успокоява ме. Имам и аз куп бума6тини и вкъ6ти и в службата, ама какво да направя, колкото мога толкова. Идва хубав празник и смятам да се отпусна малко.
Симони, ти ме радва6, твоята енергия и позитивизъм са неиз4ерпаеми.
 :bighug: :bighug: :bighug: за вси4ки. Оби4ам ви.
*
« Отговор #356 -: Април 24, 2008, 10:41:50 am »
Любе,Любе незнам дали на теб ти е криво ама така си ме разсмяла да знаеш-чак със сълзи с тия перки и гребкини. :PНе се ядосвай за такива неща ще видиш че ще си най хубавата булка стига да поискаш да се чувстваш така.А относно болките не давам да мислиш че има и проблеми при теб-хайде тъкмо оправихме Бойко а сега му е ред той да те оправя теб така че гордо вдигай главата-специално на теб не ти отива унилото настроение. :bighug:

« Отговор #357 -: Април 24, 2008, 10:57:45 am »
Добро утро момичета :)

Пожелавам успехи на всички ви!!!  :lol: :P

При мен - 36 ден, подут стомах, 36,85 темп., ЦС-белезникава-леко жълта :?
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #358 -: Април 24, 2008, 10:58:30 am »

naskomimi,недей така от сутринта да се натъжаваш,моля те!То сигурно е заради гадното подтискащо време.В пловдивско поне е мрачно и облачно,не знам при теб.Но ти нали си знаеш,че и на вашата улица ще изгрее слънчице.И това ще е най-хубавото слънчице в живота ти.Скъпа,така и така не работите по въпроса сега и не ти се налага да чакаш всеки месец ,и да се изнервяш от това,възползвай се от почивката.Почини си психически,успокой се и така може да понормализираш малко и хормоните.Нали знаеш,че те се покачват при стрес.Аз силно те прегръщам и знаеш,че напълно те разбирам.Целувки и усмивки-от компютър на компютър.

Благодаря ти много, миличка! :flower:
Винаги съм се възхищавала на ведрото ти настроение, оптимизма и силния дух - много си ми миличка! :bighug:
И аз съм от Пловдивско - и наистина времето е много мрачно, а в началото уж изпиче слънчице :(
Но то на мен от сутринта ми е криво с тази температура - че си мислех, че е развален термометъра и си купих нов и мерих с него, а то... :(
Много ми е тъжно :(, така се надявах другия месец вече да се запиша при ловуващите :(
А сега тепърва ще тръгвам по лекари пак...
Остана и щитовидните да не са ми спаднали. :(
Прегръщам те и ти желая хубав ден!

Прегръщам всички, милички, още веднъж съжалявам за лошото настроение, което внасям.
Да не ви пука от мене и да си изкарате един страхотен и пълноценен ден!
Обичам ви! :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #359 -: Април 24, 2008, 11:13:52 am »
Любе..да се стягаш веднага....незабавно...оптимистичната нагласа е най-важна! Напук на лошото време, проблемите около нас и прочие проблеми, с които се опитват да ни объркат. Пред две седмици като ме нападна лелището Вие момичета ме убеждавахте, че трябва да се вярва и да се продължава....ами аз продължавам..няма ме във вашите списъци, нито пък ви пиша редовно..но чета и се вдъхновява..и се вълнувам с вас...и плача с вас..и винаги се радвам..макар да сте непознати, с вас споделям най-съкровената мечта и болка - да имам детенце и ви чувствам много близки. Пожелавам ви на този Великден молитивте да бъдат чути!! :bighug: :bighug: :bighug:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца