Добро утро и от мен,ранобуднички!
Аз съм си една поспаланка,никак не обичам да ставам рано и винаги ,когато имам възможност си поспивам до късничко.Уф,тука исках да ви сложа една картинчица ,ама не стана работата.На някой ,ако му се занимава,моля да ми обясни как става тоя номер.Време ми е да се науча вече.
naskomimi,недей така от сутринта да се натъжаваш,моля те!То сигурно е заради гадното подтискащо време.В пловдивско поне е мрачно и облачно,не знам при теб.Но ти нали си знаеш,че и на вашата улица ще изгрее слънчице.И това ще е най-хубавото слънчице в живота ти.Скъпа,така и така не работите по въпроса сега и не ти се налага да чакаш всеки месец ,и да се изнервяш от това,възползвай се от почивката.Почини си психически,успокой се и така може да понормализираш малко и хормоните.Нали знаеш,че те се покачват при стрес.Аз силно те прегръщам и знаеш,че напълно те разбирам.Целувки и усмивки-от компютър на компютър.
simoni,аз съм нетърпелива да разбера какво става с теб,не знам ти как издържаш и още не си си направила едно тестченце.Хайде зарадвай ни поне ти предпразнично.
шушенце,силно спокойствие и вяра в добрите резултати,пък и ние сме с теб.
clevergirl,мисля си,че тази командировка е разнообразието, от което се нуждаеш,за да се разсееш малко и да се отървеш от това главоболие.Приятно изкарване!
Любе,май и на теб облаците ти влияят кофти.Недей така и ти!Знаеш,че при всяко отслабване има периоди на застой,в които организма ти се самозаключва и е стресиран от недостига на калории.Но бъди сигурна,че точно след тези застои,ако ги преодолееш/а ти ще ги преодолееш/следва най-голямото сваляне-рязко,драстично и много видимо.И какви борци,какви перки-ти луда ли си.Сигурна съм ,че си най-голямата сладурка и ще бъдеш,най-неотразимата булка на годината,стига да си достатъчно усмихната и днес,и утре и така до края на света....
На останалата част от бандата - много целувки и прегръдки!
Желая ви един прекрасен,усмихнат и плодоносен ден!